kızlar buarada bnm klomen etkilerini gösteriyo sanırım sol kasığımda batma şeklinde ağrı oluyo sanırım bu ay yum lar solda olucak eşimin değerleri düşük de olsa ALLAHTAN ümit kesilmez
Slm kızlar bi kaç gündür giremiyorum geçmişi de okuyamadim Nasılsıniz varmı yeni haber 10ve 11 ini bekleyenler ne alemde Mogami sende varmı bişey test yaptın mı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar sabah test yaptim tekrar yattim kalktigimda 2. Cizgi silikti ben onu es geciyorum yok sayiyorum pazartesi adet olmazsam tekrarlayacam testi dua edin bana :)
Sizi uzaktan takip ediyorum... Ve dua ediyorum bu ay insaallah bir sürü hamis haberi alirsiniiiz :)
Dualariniz ve istekleriniz masumca... Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin sizlere insaAllaah...:)
Tabiki eklerim kuzum da senin bat ne zaman
Yarın yada sonraki gün Bat canım bekliyorum paşa paşa adeti sen ne yaptın
merhaba kızlar yeni katıldım aranıza bende sizler gibi bebiş istiyorum
hoşgeldin kuzum topik uğurlu gelsin
kızlar bendimahi adlı bı arkadas vardı lıstede epeydır yok haberınız varmı?
10 11 i bekleyenler coktan kirmizi karti gordu canim.mogami dun ben bugun gecmis olsun ☺
kuzum o en son seferde bayaa heyecan yapmış hatta gebelik takvimi eklemiştii totem niyetine ama olmadı ve o da biraz uzaklaşmak istedi çünkü 1 yıl oldu ona bebek isteyeli... Allah yüzüne bakar umarım
kızlar merhaba bugün adet günüm ama hala olmadım ateşim de hala 37 yalnız başka hiç bir belirti yok işin tuhafı adet belirtisi falan da yok :)
Bacılar yarın Malatya yolcusuyum ve 8 gün yokum ama foruma eşimin telefonundan girmeye çalışacağım... Çok sık giremeyeceğimden sizden ricam hamile kalırsanız (inş) ya da arkadaşlardan hamile kalanlar olursa bana mesaj atın ki geri döndüğümde listeye ekleyebileyim
Duyanlar duymayanlara iletiversin gari
Not: Listeye kendi kendinizi eklemeyin haaaaaaaaaaa...geri döndüğümde kendi listemden gideceğim için asıl listede olmazsınız demedi demeyin
Bacılar yarın Malatya yolcusuyum ve 8 gün yokum ama foruma eşimin telefonundan girmeye çalışacağım... Çok sık giremeyeceğimden sizden ricam hamile kalırsanız (inş) ya da arkadaşlardan hamile kalanlar olursa bana mesaj atın ki geri döndüğümde listeye ekleyebileyim
Duyanlar duymayanlara iletiversin gari
Not: Listeye kendi kendinizi eklemeyin haaaaaaaaaaa...geri döndüğümde kendi listemden gideceğim için asıl listede olmazsınız demedi demeyin
test yap kuzum hamile olma ihtimalin yüksek bence
Adet oldum dün kuzum... erken yumurtlamadan dolayı adetim 3 gün erken geldi... sen de var mı bişey
Benide ekleyin bat 17 yada 18 öpüyorum şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?