ayy keşke ama umudum yok kendimden yana bide kendin için çok umutsuzsun gör bak beklemediğin anda hamile kalacaksın
Evet canim 1 sene oldu evleneli hiç korunmadik 11. Deneme işte. Evet canim varikosel var ve sayı 4.5 milyon
Bu kadar umutsuz olma gec yumurtluyo olabilirsin normalde 29 30 gündür dongum ama gecen ay 21.gun yumurtladm ve 35.gun adet oldum yani degisebiliyor :)
Sende ne var ne yok ??
cnm en son ne zmn test yaptırdı eşin baksana bizim 4 ay içinde ne kdr azalmış((( ama erkek tedavisi daha kolay olan bi durummus inş baska bişi çıkmz da bi an önce isteyen herkes bizler dahil kavusuruz bebişlerimize
3 ay oldu canim bende bu ay tekrar yaptırmasini isteyeceğim. Benimki beslenme konusunda faydali ise yarayacak hicbirsey yemiyor ki keciboynuzu kürü nu içmiyor pekmezi de sevmiyor. Ne yapacağız bilmiyorum. Sigara da 4 ay icmedi bu ay geri başladı
kız ben listedekilere en son hatta hiç akıla gelmemem lazım hatta benim listeye bile konmuş olmam yanlış olmuşbende yumruta catlamadı sanırım..benden cacık olmaz bu ay
kızlar bendimahi adlı bı arkadas vardı lıstede epeydır yok haberınız varmı?
yaaa hayırlısı cnm olacak oldktan snr hersekilde oluyo ama ALLAHTAN bnmki k.boynuzunn suyunu da içti pekmezini de yedi faydali ye iç dediğimi geri çevirmedi az önce de söledim telde ilaçların etkisinden düşük çıkmıştr k.boynuzu alıyım mı dedim sen bilirsin al istiyosan dedi aksama alıp başlıcm hemen
Bizim aldigimiz hersey dolapta duruyor öyle çakşır otu iyi geliyor onu aldım beğenmedi keciboynuzu yine öyle aktar bitkilerden bir karışım yaptı 150 milyon ona verdi hiçbirini içmiyor bir de sigara içiyor gel de sinirlenme
Kızlar 8 anne aday adayı olduk:)
Friendly
Elisa
Kaygılı
Burcunaz
Larsson
Damak
Paytipo
Hanfendi
Tarih: 18 Ağustos Pazartesi
Saat: 07:30
Kızlar bu ne listesi ben kaçırmışım öğleden sonra muhabbeti
Slm kızlar bi kaç gündür giremiyorum geçmişi de okuyamadim Nasılsıniz varmı yeni haber 10ve 11 ini bekleyenler ne alemde Mogami sende varmı bişey test yaptın mı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tekrar merhaba arkadaşlar yazdım ama görmediniz sanırım bende size derdimi yazayım. 4 senelik evliyim 3 senedir sizler gibi miss kokulu bir bebek istiyorum 1. seneden sonra doktora gittim hipotroid çıktı ilaç kullanmaya başladım 3 kere çatlatma iğnesi yaptırdım en son 2 ay önce başka bi doktora gittim hafif polikistik over oldugunu öğrendim bununda sorun olmuycagını söyledi ve çatlatma yapalım dedi uyguladık ve tutmadı hsg çekimi istedi geçen hafta; dün yaptırdım tüplerle ilgili bi sorun çıkmadı ama rahmimin normalden küçük oldugunu söyledi.bebek için sıkıntı değil dedi isterseniz aşılama deneyelim dedi bi sonraki ay aşılama düşünüyorum.
Canım listedeki arkadaşlarla bat ımız yakın bizde hepimiz 18 ağustosta test yapıcaz inşallah
mrb cnm ne güzel bi sorun çıkmamış inş en kısa zmnda kavuşurz bebeklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?