Hayirli olsun canim benim Allah kucagina almayida nasip etsin insaAllah:)İyi akşamlar kızlar bu ay herkes erkenden öğrenince ve bekledıgım kadarda agrım olmayınca bende sabah test yaptım ve sılık cızgıyı gordum. hemen kostum doktora kan verdım degerım 80.5 adetıme 1 gun var. salı gunu tekrar gıdıcem ınsallah deger katlanıyormu ona bakıcaz hayırlısı artık
Amiiin... Benim bu ay ilk denemem nasipse... İnsaAllah herkes kavuşur evladina Mogamicim :)Allah razı olsun canım... İnşallah hepimiz günü gelince kavuşuruz evlatlarımıza
İyi akşamlar kızlar bu ay herkes erkenden öğrenince ve bekledıgım kadarda agrım olmayınca bende sabah test yaptım ve sılık cızgıyı gordum. hemen kostum doktora kan verdım degerım 80.5 adetıme 1 gun var. salı gunu tekrar gıdıcem ınsallah deger katlanıyormu ona bakıcaz hayırlısı artık
18ağustos ekibi nasılsınız
Elisa
Kaygılı
Larsson
Damak
Burcunaz
Hanfendi(belki
Paytipo
9661
Süper 'belki'yi kaldırıyorum o halde:)Kızlar ben alışamadm yeni sisteme msj yazmakta zorlanıyorum off neyse alışcZ artık canım ben büyük ihtimalle yaparım testi inşallah
18ağustos ekibi nasılsınız
Elisa
Kaygılı
Larsson
Damak
Burcunaz
Hanfendi(belki)
Paytipo
9661
İyi cnm haftasonu çabucak geçti haftaiçi de hmn geçsin diye umut ederek bekliyorumİyidir sen naslsn:)
evet canım keşke saka olsa sabah uyandığımda biri bana bunların hepsi sakaydı dese ama değil..Afrodit ciddimisin ;-(canm ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm neden nasıl oldu ya
neden olduğu belli değil 2 gün önce kontrole gittim herşey normaldi sadece bebek olması gereken yerden biraz asağıda demişti dün sabah da kanamam basladı gittim yatırdı hastaneye doktor gece de daha ağırlaştım ağrılarım kanamam arttı sabah 7de düşüğüm oldu keseyi patalojiye gönderdiler sonuc cuma günü belli olcakAfrodit ciddimisin ;-(canm ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm neden nasıl oldu ya
inanamıyorummerhaba kızlar ben dün sabah hastaneye yattım ve bu sabah da düşük yaptım çok kötüyüm bebeğim avucclarımın arasından kaydı gitti daha varlığına alışamamışken şimdi yokluğuna nasıl alışcam bilmiyorum
evet canım keşke saka olsa sabah uyandığımda biri bana bunların hepsi sakaydı dese ama değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?