ee bende minik minik idrarda gezen turtular var rengıde beyaz ve seffaf ala ala
Kızlar çamasırsuyunu basverın sıze baska bıryerde okudugum ve dogruluk payı var az önce aklıma geldı gene bu sıtede okumustum hamılelık belıtısı dıye bende yaptım ama tesadufen oldu benımkı ben ıdrar testı yapmıyoırdum hamıle kadıgım ay testlerım sılık cıkıyordu oyuzden pek hamıle olduguma inanmamıstım ..neyse fazla lafı uzattım yapacagınız sey adet gunun yaklastıysa ıdrarınızı seffaf bı kapa yapın ve ınceceyın içinde tortular vrsa hamıle oluyormussun oyle okumustum ve bede test yaparken baktım tozlar vardı kabın ıcersınde aklıma gelmısken soylıyeyım dedım
hamıle olabılırsın ozaman nezaman bat senın
Eki Görüntüle 1114032
arkadaşlar bugun yumurtladımmı yani: anlayamıyorum, niyetliyim 17 saattir birşey yiyip içmedigim içinmi böyle çıktı dersiniz
canım ben geçen ay 6 gün geciktim.. korunuyodum şüpem yoktu fakat hiçde gecikmezdim. neyse burda karbonat testini okudum bi deniyim dedim... şeffaf bi kaba idrarımı yaptım baktım beyaz tortular var üzerine karbonatı döktüm...bekledim baktım beyaz beyaz köpürdü... sonra heyeanlandım eşimi aradım anlattım böle böle... sonra dayanamayıp eczaneye gittim test alıp yaptım sonuç negatif... ertesi gün regl oldum.
Kızlar çamasırsuyunu basverın sıze baska bıryerde okudugum ve dogruluk payı var az önce aklıma geldı gene bu sıtede okumustum hamılelık belıtısı dıye bende yaptım ama tesadufen oldu benımkı ben ıdrar testı yapmıyoırdum hamıle kadıgım ay testlerım sılık cıkıyordu oyuzden pek hamıle olduguma inanmamıstım ..neyse fazla lafı uzattım yapacagınız sey adet gunun yaklastıysa ıdrarınızı seffaf bı kapa yapın ve ınceceyın içinde tortular vrsa hamıle oluyormussun oyle okumustum ve bede test yaparken baktım tozlar vardı kabın ıcersınde aklıma gelmısken soylıyeyım dedım
Eki Görüntüle 1114032
arkadaşlar bugun yumurtladımmı yani: anlayamıyorum, niyetliyim 17 saattir birşey yiyip içmedigim içinmi böyle çıktı dersiniz
Kıııııız bu yazını okumadan az evvel yani 5 dk önce lavabodaydım çamaşır suyunu deneyeyim diye ve idrarımı plastik bir bardağa yapıp inceledim ve hatta içindeki toz gibi olan şeylere bakıp bunlar ne yaa dedim şimdi bu yazıyı okuyunca hem şaşırdım hem sevindim hem de çok güldüm
bende test yaparken fark etmıstım nıe olmasın hamılesındır belkı
bu yumurya takibi nasil yapiliyor arkadasim ya ben yeniyim de cok acemiyim daha yeni ogreniyorum ben bu resmi gorunce hamilelik testi zannettimyokmu yardımcı olacak bu geceyi degerlendirmmi lazım dün geceyi degerlendirdim. bu gece boşmu geçse ama yumurta çatladıysa
umarım canım yaa 2 gündür akıntım var göğüslerim şişti ama adete daha 9 gün var
cnm kısıden kısıye degısıyor belırtıler ıns bu ay hamılesındır 3 gebe olarak senı ıstıyorum yanıma konusacak cok sey olucak aramısda
bu yumurya takibi nasil yapiliyor arkadasim ya ben yeniyim de cok acemiyim daha yeni ogreniyorum ben bu resmi gorunce hamilelik testi zannettim
Ayyyy inş canım dua et lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?