• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızzz sen test mi yaptın bakıyım kaçak seniii: )) banada arada esmiyor değil; esincede yapmamak için hemen çişimi yapmalıyım diyorum koşarak wc ye gidiyorum: ) az önce biraz etrafı toparladım nası nefes nefese kaldım sanki kalbim ağzımda atıyodu şimdi uzandımda geçti:( eğer hamişsem belirtikerim yüksek ısı kalp çarpintısı ve gözaltı seğirmesi (icat edilmemiş belirtiler:))
kız belirtilere bak :)belli olmaz kız insandan insana değişiyo belirtiler ben düşükle sonuçlanan bi hamilelik yaşadım ve sade başım ağrırdı

Evet canım ya isteyerek yapılan bir test degı asıl test sızlerle yapılan olacak canım ben kalp carpıntısını duymustum yuksek ateste var bence sen hamıssın fazla yorma kendını canım yınede kısmet hersey tabıkı bekleyelım sabırla :KK36:
Bekleyelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..

kız belirtilere bak :)belli olmaz kız insandan insana değişiyo belirtiler ben düşükle sonuçlanan bi hamilelik yaşadım ve sade başım ağrırdı
Anladım canım ne güzelki hamile kalabiliyosun rabbim sağlıkla hayırlı bebiş nasip etsin sana inş. Öyle işte belirtilerde garip ruh halimde garip

Hım anladım canım benım rüyamda bana değişik gelmişti inşallah rüyalarımız gercek cıkar
Rüyalar çok etkiliyo ben anneler gününde sabaha karşı görmüştüm kayınvalidem oğlumu yıkayıp imamın kucağına veriyodu imamda kulağına 3 defa Güven deyip eşimin kucağına veriyodu tosun gibi çırılçıplak erkek çocuğu...

sen ne gördün canım
Canım ben akşam uyumadan önce dedımkı Allah'ım eger bebegım varsa hamıleysem bana ruyamda goster bebegımı yada bır ısaret goser dedım ve rüyamda esımın kuzenın esını gördum gercektede hamıle onun yanında mıdem bulanıyor ve kendımı lavaboya zor atıyorum cıkarıyrum bana dıyrkı sen bır test yapsana dıyorum ama benım goguslerım agrımıyorkı ben hamıle degılmdır dıyorum bana dıyorkı derın nefes al bırden bırak bakım kendını agrıyacakmı dıyor böyle bır ruya gordum canım ama bendekı garıp olay kendımı o kadar ınandırmısımkı gogus agrısıın olmasına cunku benım goguslerım agrımıyor o yuzden hıc umudum yok ama inşallah rüyamdaki işart doğrudurda hamiş çıkarım

Rüyalar çok etkiliyo ben anneler gününde sabaha karşı görmüştüm kayınvalidem oğlumu yıkayıp imamın kucağına veriyodu imamda kulağına 3 defa Güven deyip eşimin kucağına veriyodu tosun gibi çırılçıplak erkek çocuğu...
Hım ne güzel canım inşallah güven bu ay gelmiştir annesine :)

Canım ben akşam uyumadan önce dedımkı Allah'ım eger bebegım varsa hamıleysem bana ruyamda goster bebegımı yada bır ısaret goser dedım ve rüyamda esımın kuzenın esını gördum gercektede hamıle onun yanında mıdem bulanıyor ve kendımı lavaboya zor atıyorum cıkarıyrum bana dıyrkı sen bır test yapsana dıyorum ama benım goguslerım agrımıyorkı ben hamıle degılmdır dıyorum bana dıyorkı derın nefes al bırden bırak bakım kendını agrıyacakmı dıyor böyle bır ruya gordum canım ama bendekı garıp olay kendımı o kadar ınandırmısımkı gogus agrısıın olmasına cunku benım goguslerım agrımıyor o yuzden hıc umudum yok ama inşallah rüyamdaki işart doğrudurda hamiş çıkarım
Hayır olsun canım benimde göğüs ağrım yok sadece dokununca hafif sızı

Mart ayondan beri istiyoruz ama 2 ay korunduk idrar yolu enf oldum antibiyotik kullandım diye bu 4. Denememiz sen cnm?
ben 2 senedir bebek istiyorum ama düşükten sonra 1 sene bekleme süresi felen zaman öyle geçti hazirandan beri korunmayı bıraktık 3 deneme olacak

Back
X