• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

seninki olsun inşallah ona da böyle dualar eder dilerim :) elisannın göğüslerini bilmem ama benimkiler 90 rahmetli ananeme benzersem bebeişten sonra altına tahta koyucam ki sarkmasınlar bildiğin damızlık olur bunlar :)::):)
kız gülmekten ağzım yoruldu:KK70:sen benimkileri gör maşallah benden önce gidiyorlar şükür sana:)

millet çocuk yapalım aramız düzelsin der bizimkiler kavga eder :) aferin size bu halde bebş olmaz aşk yaşayın aşka gelin ki bebiş gelsin bu işi takıntı haline getirir zevksiz ilişki yaşarsanız olmazki :( blumm ne dedi zevk almanız gerekiyo ilişkide :( birbirinizle evlenmek için çabalarınızı o zamanlar bi yatakta uyumayı ne kadar istediğinizi tek isteğinizin bi evi paylaşmak istediğinizi ne çabuk unutttunuz iki sene olmuş henüz sanki yıllar olmuş :( millet 3 sene hayatımızı yaşayalım bebiş yapmayalım diyo ki zaten bi kere olmuş çok şükür sorunda yok o yüzden kendinizi sevin birbirinize olan aşkınızı sevginizi hatırlayıp öyle güzelce çalışın :)
diyosun ve güzel diyosun gelde anlat bize :):)

Canım gögüslerim dolgun esım gecenleade buyudugunu söylemıstı ama ağrım yok evet bu belirgin belirti ama bende olmadıgı için umutlanmıyorum baca agrımda öyle sürekli olan bir ağrı değil nasıl olması lazım onuda bilmiyorum ama bazen oluyor bazen gecıyor
Ay delirciiimm bu sayfaya ne oluyor ya... Yazamıyorum bir türlü...:(
Canim daha yeni arkadaşım hamile kaldı... Kazara yeni evlendiler hamile olduğunu anlamadan daha derdi goguslerim hiç bu kadar büyümemisti çok açıyorlar diyordu... Sonra hamile çıktı... Onun da kasık ağrısı oldu karın ağrısı bel ağrısı filan...:)
seninki olsun inşallah ona da böyle dualar eder dilerim :) elisannın göğüslerini bilmem ama benimkiler 90 rahmetli ananeme benzersem bebeişten sonra altına tahta koyucam ki sarkmasınlar bildiğin damızlık olur bunlar :)::):)
hay Allah :):):)
Altia tahta koymayı da ilk defa duydum he :):) çok iyiymiş canim yaa.. merak etme 1 beden buyurmus bide egzersiz yapmak gerekiyor surekli ki sarkmasinlae çok fazla, gerçi şimdiden başlamak gerek egzersizeee :)

Canim daha yeni arkadaşım hamile kaldı... Kazara yeni evlendiler hamile olduğunu anlamadan daha derdi goguslerim hiç bu kadar büyümemisti çok açıyorlar diyordu... Sonra hamile çıktı... Onun da kasık ağrısı oldu karın ağrısı bel ağrısı filan...:)
Altia tahta koymayı da ilk defa duydum he :):) çok iyiymiş canim yaa.. merak etme 1 beden buyurmus bide egzersiz yapmak gerekiyor surekli ki sarkmasinlae çok fazla, gerçi şimdiden başlamak gerek egzersizeee :)

Canım bende ağrı yok göğüslerimde ağrı olsa şüpheleneceğim :) :)

diyosun ve güzel diyosun gelde anlat bize :):)

:) bebişi boşverde maddiyatını bilemiyorum evinde güzel bir masa hazırla sürpriz yap müzikler eşliğinde yiyin hafta sonu eşinle program yap gezin elele ya da akşam yemeğine dışarı gidin üstüne sakin bi yerde çay için beraber olmanın güzelliklerini yaşayın ya da bi kaç gün ayrı kalın özleyin birbirinizi en önemlisi birbirinz için çabalayın

bu aralar çok yiyorum çok önce boğazımı tutmalıyım :(

Canım gögüslerim dolgun esım gecenleade buyudugunu söylemıstı ama ağrım yok evet bu belirgin belirti ama bende olmadıgı için umutlanmıyorum baca agrımda öyle sürekli olan bir ağrı değil nasıl olması lazım onuda bilmiyorum ama bazen oluyor bazen gecıyor
Bende bel ve kasık ağrısından başka bir şey yok kızlar aynı adet öncesi gibi... göğüslerimde hiç bir hassasiyet olmaz adet olacakken , yine aynı... Cuma günü sabah yapacaktım testi ama regl beklemek ne zormuş, o gelmeden ben tekrar denesem mi gebelik testiyle en azından olumsuz da olsa kafam rahat olur???.... :KK42::KK42::KK42:

:) bebişi boşverde maddiyatını bilemiyorum evinde güzel bir masa hazırla sürpriz yap müzikler eşliğinde yiyin hafta sonu eşinle program yap gezin elele ya da akşam yemeğine dışarı gidin üstüne sakin bi yerde çay için beraber olmanın güzelliklerini yaşayın ya da bi kaç gün ayrı kalın özleyin birbirinizi en önemlisi birbirinz için çabalayın
bu dediklerini hafta sonu yaptık ama yine aynıyız bide ayrı kalmak dedin o hiç olmaz biz ayrı kaldıkça hiç anlaşamayız öyle tuhaf bir çiftiz işte :KK48:

bugun ara verın yarın yıne devam calısmalara :D bugun ne kadar silikleştigi de öenmli bugunku test göstercek bence catlayıp catlamadıgını

Kuzum dün iki çizgi aynı koyuluktaydı ama bir gün öncesi t c'den daha koyuydu. Yani bence dün çatladı ama diyorum ya benimki geç çatlayıpta bugün çatladıysa o zaman bugünü kaçırmayalım ben bugünde yapıp bugünden sonra zaten artık bırakmak istiyorum.

Iliski kitligi var bizde bizimki bu ay da gelmicek herhalde:KK11:
Hadi ya, olsun canim, zevksiz ilişkiden hayr gelmez zaten :)
Aşkla gelsin bebeginiz canim :)

Canım bende ağrı yok göğüslerimde ağrı olsa şüpheleneceğim :) :)
Herkeste ağrı olmuyor kiiiz :)
Hadi azciik kaldı sabredelim bakalim... Olmazsa artık önündeki maçlara:):)
Sizin tarih gecince ben şafak saymaya başlayacağım :)
bu aralar çok yiyorum çok önce boğazımı tutmalıyım :(
Hadi ya , tut canim tut... Bebis olunca zaten kilo alacaksiiin...;)

bu dediklerini hafta sonu yaptık ama yine aynıyız bide ayrı kalmak dedin o hiç olmaz biz ayrı kaldıkça hiç anlaşamayız öyle tuhaf bir çiftiz işte :KK48:

sizde mi sendroma girdiniz şimdi ya :) peki biraz böyle devam etsin kısmetse tezzamanda bebiş gelsin heyecanıyla birbirinizi göremeyeceksiniz :) bende kavgalıyız ya dedim ne olurdu hamile olsam atsam suratına sonucumu basıp çıksam evden oda bunu bana böyle yaşattığı için dokuz ay üzülse :)

bencede çok önemli ve iyi yaptın ben bu ay burdaydım ama kafam bebeğe hiç gitmedi hatta çalışma yapmadık günlerinde hep başka şeylerde oldu aklım kısmet canım iyi haberlerini bekliyoruz :)

Öyleyse bende senin güzel haberlerini bekliyorum canım. Hadi hayırlısı olsun.

Bende bel ve kasık ağrısından başka bir şey yok kızlar aynı adet öncesi gibi... göğüslerimde hiç bir hassasiyet olmaz adet olacakken , yine aynı... Cuma günü sabah yapacaktım testi ama regl beklemek ne zormuş, o gelmeden ben tekrar denesem mi gebelik testiyle en azından olumsuz da olsa kafam rahat olur???.... :KK42::KK42::KK42:
Canim kaç gün var senin , çok erkense çıkmaz canim kafan da rahatlamaz biliyorsun :S

Canım benımde normalde goguslerımde hassasıyet olmaz adet öncesınde ama ıkı aydır dolgunlasıyor bende bacak agrısı ve kasık sancısı var ara ara gelıp gecıyor kafanı rahatlatmak ıstıyorsan yap canım ama cıkmazsada uzulme cunku cıkma
Hadi ya, olsun canim, zevksiz ilişkiden hayr gelmez zaten :)
Aşkla gelsin bebeginiz canim :)

Herkeste ağrı olmuyor kiiiz :)
Hadi azciik kaldı sabredelim bakalim... Olmazsa artık önündeki maçlara:):)
Sizin tarih gecince ben şafak saymaya başlayacağım :)

Hadi ya , tut canim tut... Bebis olunca zaten kilo alacaksiiin...;)

Hım bende dolgunlukla bırlıkte ağrıda olması lazım dıye bılıyordum nerden bılım herkesın belırgın belırtısı gogusler ve agrısı olunca arada kasıklarımda sanılanıyor aahhh ahh gelsın sonucu ogrenelım artık hım senın safagı beklerız artık :)

sizde mi sendroma girdiniz şimdi ya :) peki biraz böyle devam etsin kısmetse tezzamanda bebiş gelsin heyecanıyla birbirinizi göremeyeceksiniz :) bende kavgalıyız ya dedim ne olurdu hamile olsam atsam suratına sonucumu basıp çıksam evden oda bunu bana böyle yaşattığı için dokuz ay üzülse :)
:):)aynen öyle bi hamile kalsam burnundan getirecem adamın gece uyku uyutmayacam canım şunu çekti bunu çekti diye :)

Back
X