• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kuzum dün iki çizgi aynı koyuluktaydı ama bir gün öncesi t c'den daha koyuydu. Yani bence dün çatladı ama diyorum ya benimki geç çatlayıpta bugün çatladıysa o zaman bugünü kaçırmayalım ben bugünde yapıp bugünden sonra zaten artık bırakmak istiyorum.

çalış canım ama merak ettım bugun senın test sonucunu

civciv çıkacak kuş çıkacak :) rüyada görünmüş sana yumurta bugun geri cevirmeyip yeseydın yumurtayı kısmetini tepmeyecektin kız :D insan nefesini tutar bir lokma yerdi

deme öyle ya tüh desene kısmeti teptim :( attım çöpe yiyemezdim ki karışmış değildi direk kırdıkları gibi pişmiş midem bulanır , aslında bak kötü değil tat bi lokma dedi içim ama dinlemedim :(

pazartesı yumurta lh sevıyesı en yuksek noktaya cıkmıs canım.daha sonra catlamaya caslar.bıu çatlama suresı kısıden kısıye degısır cnm.benımde testlerım pespese 2 gun pozıtıf olup sonra sılıklesıyor.keske bugun sabah 10 gıbı ve aksam 7-8 gıbı yapsaydın ıkıkez testı..4-5 saat sonra bıle sevıye tamamen düşmüş olabılıyor en azından tam olarak ne zaman sılındgını daha net gorursun...bazıları yumurtlama donemınde gunde 2 kez yapıyorlar testlerını.bir bayan demıstı,bazı kısılerde yumurta 3-4 saat sonra catlar ovu testınde pozıtıfı gordukten sonra demıstı.oyuzden tam pozıtıfı gordukten sonra gunde 2 kez test yapılması mantıklı gıbı geldı banada..eger bugun dunkune gore epey sılınmısse calısın yıne canım.ama sılınme dunkune gore fazla degılse bugun degıl yarın calısın.hep sprem kalıtesı artmıs olur gün asırı olursa.gercı içinden nasıl gelıyorsa kendınızı nasıl rahat ve istekli istiyorsanız ozaman calısın canım.zorlamayla çalısma pekde saglıklı olmuyormus. gönlünden nasıl gecıyorsa öyle calıs canım :)

Kuzum yapamam ki çünkü işteyim her akşam 7 gibi yapıyorum. İnşallah bugün silikleşme vardır. Dünde pzts kadar koyu değildi. Atabilsem atıcam testimin resimlerini. Dur bakalım bir daha deneyim.

ben yaz hariç sıcak suyla duş alırım hep hatta her yer buhar olur öksürürüm o derece çok tehlikeli ama öyle temizoluyormuşum gibi geliyor canımın kıymetini bilmiyorum sanki ben yağlı tavayım kir pis içinde o kadar sıcak suyla yıkanıyorum :)
hayatta yıkanamam sıcak suyla :KK43: saki derim pişiyor gibi oluyorum baygınlık gelıyor bana

civciv çıkacak kuş çıkacak :) rüyada görünmüş sana yumurta bugun geri cevirmeyip yeseydın yumurtayı kısmetini tepmeyecektin kız :D insan nefesini tutar bir lokma yerdi

deme öyle ya tüh desene kısmeti teptim :( attım çöpe yiyemezdim ki karışmış değildi direk kırdıkları gibi pişmiş midem bulanır , aslında bak kötü değil tat bi lokma dedi içim ama dinlemedim :(

Kuzum yapamam ki çünkü işteyim her akşam 7 gibi yapıyorum. İnşallah bugün silikleşme vardır. Dünde pzts kadar koyu değildi. Atabilsem atıcam testimin resimlerini. Dur bakalım bir daha deneyim.
eşinde sperm sorunu yoksa canım bugun ve yarında calısın ozaman garantı olsun.sonradan tatıl ilan edersınız kendınıze regliye kadar

her ihtimali düşünerekten sıcak sudan kaçın..yumurta catladıgı gunden ıtıbaren sıcak sudan kacarım ben hep..spremnın rahımdekı hareketını bıle etkıler sıcak su duşları.duymuslugun varsa eger,hamıle kadınlara doktorlar hamam sauna gıbı yerlerı yasaklarlar düşüge sebep oluyor dıye..aklında olsun yınede cnm :) dikkat et kendıne belkıde hamılesın.testı ne zaman yapmıstın ? yenıle ıstersen tekrar
Evet haklısın . Mesaj geçmişine baktım da Cumartesi sabah yapmışım hatta sen de silik çizgiyi görüp hamilesindir inşallah yorumunu yapmıştın canım.

Eklentiler

• $1407559155527.webp
    $1407559155527.webp
    2 KB · Görüntüleme: 53
Evet haklısın . Mesaj geçmişine baktım da Cumartesi sabah yapmışım hatta sen de silik çizgiyi görüp hamilesindir inşallah yorumunu yapmıştın canım.
bende hatırladım şimdi..kız delımısın sen :) koş bi kan versene hastanede..ben olsam beklermıydım bu zamana kadar acaba.nasıl sabır sendekı.neden beklıyor ve şupheyle yasıyorsunkı cnm.kan vermeye gıdemıyorsan bır test daha yap evde.epey gecmıs gunu normal bır gebelık testınde bıle net cıkar artık.al bugun test yarın sabah yap baalım

Bat 15 ağustos yani Cuma günü daha önce ovulasyonda koyu çizgi görüp denemistim erken gebelik testi, onda silik çizgi çıkmıştı hemen. Ama sanırım test bozuk dün ve bugün aynı adet olacakmışım gibi his geliyor. Belim ve kasıklarım çok ağrıyor. Ve karın bölgm buz gibi. Sıcak suyla duş aldım üşüme geliyor bana...
Daha ne istiyorsun canim sen... Adetbelirtileri ve gebelik belirtilerii çok benzer , hamilelik testi yap bakalim belki erkenden çıkar :) ümitsiz olma sakin...
Teşekkür ederim canım kolay gelsin sanada :)
Sagol canim benim:)
bende evlendiğimde üni 2.sınıf yeni bitmişti 2 sene bekledik simdi Allah kısmet ederse tombiş şeker bir beişim olsun istiyorum Allah hepimize kısmet eder inşaAllah:KK75:
iyi yapmışsınız canim Rabbim kısmet eder insaAllah hemen. Bekletmez yavrunuuuz :)

Kızlar ilk iki foto pazartesi günkü test sonucum, diğer kahverengi üzerinde duran yani sonuncu foto ise düne ait. İnşallah yükleyebilmişimdir bu yeni uygulamada. Larsson ve blummm yorumlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 49
  • image.webp
    image.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 49
  • image.webp
    image.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 47
Bence de gayet ikinci çizgi şükür...kan testini geciktirme... Allah korusun bir aksilik filan olur... Bence hemen yaptirmalisin...

geçer aralar bozuk diye olabilir geçmesi lazım böyle ne kötüymüş :)
evet canım kötü oluyor ben hayattan zevk almıyorum öyle oldugunda en kısa zamanda geçer inşalalh benımde su agrılarım gecse cok rahatsızım adet olacaksamda olsaydım bu bacak agrısı benı cok rahatsız edıyor :(

evet canım kötü oluyor ben hayattan zevk almıyorum öyle oldugunda en kısa zamanda geçer inşalalh benımde su agrılarım gecse cok rahatsızım adet olacaksamda olsaydım bu bacak agrısı benı cok rahatsız edıyor :(

acaba niye öyle oluyor ki geçen ayda olmuştu di mi bi doktora sorsan mı normalde hep oluyorsa sıkıntı olmaz da :(

Back
X