• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar bende 1 haftadan beri kasık ağrısı ve bazen beyaz bazende sarı akıntı var sık olmamakla beraber bas dönmesi arada geliyor.önce sağ kasık batıyordu. Şimdi ise sol kasık.ovülasyon testi yaptım t çizgisi şimdilik silik.bakalım bekleyip görmez umarım Rabbimden isteyen herkes hamiş olur.

Ayy ne de güzel konuşuyosun canım da bendeki tüm umutlar söndü:( bugün ilişkide epey canım acıdı sanırım adet olacağım için rahmim aşağı indi:(
gercektenmi benimde çok acıdı bide isteksizim genelde adet yaklaşınca oluyor halen umutluyum ama adet gelmeden umutlu olacam

Kızlar bende 1 haftadan beri kasık ağrısı ve bazen beyaz bazende sarı akıntı var sık olmamakla beraber bas dönmesi arada geliyor.önce sağ kasık batıyordu. Şimdi ise sol kasık.ovülasyon testi yaptım t çizgisi şimdilik silik.bakalım bekleyip görmez umarım Rabbimden isteyen herkes hamiş olur.
Amin canım akıntı erken belirtilerden bende o da yok:( çok ilginçki sol gözümün altı 4-5gündür dışarıdan farkedilecek kadar seyiriyo hayırdır inş.. Buna bile belirti dicem nerdeyse:(

Amin canım akıntı erken belirtilerden bende o da yok:( çok ilginçki sol gözümün altı 4-5gündür dışarıdan farkedilecek kadar seyiriyo hayırdır inş.. Buna bile belirti dicem nerdeyse:(

Canım benimde aynen seyirde ve kirpiklerimde kalınır belirti olabilir mi acaba ya zamanda geçmiyokii:KK54:

bende olmadık yere kavga çıkardım pazar günü hala küsüz çok kötü moralim bebiş yok eş hiç yok :((( alıp başımı uzaklarda öyle sessizce saatlerce günlerce dinlenesim var keşke bende mogamiyle memleketine gitseydim :KK66::KK66:
Oyyy kıyamam kuzum umuyorum barışmışsınızdır eşinle ... Kafa dinlemek iyi geldi ama özledim hepinizi

gercektenmi benimde çok acıdı bide isteksizim genelde adet yaklaşınca oluyor halen umutluyum ama adet gelmeden umutlu olacam

Daha önce farketmemiştim adete yakın okduğunu ama dün arkadaşlar rahim aşağı iniyo deyince dikkat ettim bugüm hem acıdı hem isteksizdim:(

Kızlar umutsuzlanmayın pozitif olun bu ay olmazsa gelecek ay deneriz Allah hayırlısını versin.böyle kafaya takınca kendimizi yıpratıyoruz.

Bendede yok anam gun geciyo belirti belirmiyo bu ay olsun istiyorum bes sene den gun aliyos artik Yasta otuza dayandi hani yani

Back
X