• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlar bende hipotroid çıktı birde 1 yıl önce ameliyat oldum aldırdım tiroid bezlerini oda etkilermi_?sayın hayat doktorları:)

ama sende zor yerlerden soruyorsun troid tüm hormonları etliliyor tabi ama etkileyecek olsa doktor derdi yani demesi gerekirdi ?

Canim ne kadar doğru bilemedim ama geçen au yumurtam çatladı çünkü baya yumurta akı akintim geldi... Sonra da adetinin başında çamur gibi kahve akinti geldi bir buçuk gün sonra adetim sokuldu... Yani bilemedim ne kadar doğru...:S
demek olabiliyomuş sadece 1 defamı oldu bu akıntı?

ama sende zor yerlerden soruyorsun troid tüm hormonları etliliyor tabi ama etkileyecek olsa doktor derdi yani demesi gerekirdi ?
evet hiç bir sey demedi bu konuyla ilgili her gün ilaç alıyorum dışardan tiroid hormonu amann ya hastalık çok üçüncü bebeğimi istiyorum ilkine hapla korunuyodum çocuğun olmaz dediler bıraktım hamile kaldım.2.si kızım 31 aylıkken spiralle hamile kaldım:) üçüncüsünü planlı yapmak istiyorum olmuyo yaaaa:) :)

benimde 2. denemeydi korunmasız bu ay. ben 10 aylık evliyim 25 yaşımdayım ama eşimi 6 seneye yakındır tanıyorum yani içime bu his girdi artık çıkaramıyorum olsun istiyorum ama bu forumun anne adayı olma konusunda en kaygılılarından biri benim :))))

Olur olur, gençsin daha. Merak etme canım :)

evet hiç bir sey demedi bu konuyla ilgili her gün ilaç alıyorum dışardan tiroid hormonu amann ya hastalık çok üçüncü bebeğimi istiyorum ilkine hapla korunuyodum çocuğun olmaz dediler bıraktım hamile kaldım.2.si kızım 31 aylıkken spiralle hamile kaldım:) üçüncüsünü planlı yapmak istiyorum olmuyo yaaaa:) :)

GERÇEKTEN KISMET BÖYLE BİR ŞEY OLMAMASI GEREKEN ZAMANLARDA VERMİŞ RABBİM ONLARI VERİRKEN BELLİKİ ZAMANLARI GELMİŞTİ NE OLURSA OLSUN OLDULAR BU DA KISMETSE GELİR :))

GERÇEKTEN KISMET BÖYLE BİR ŞEY OLMAMASI GEREKEN ZAMANLARDA VERMİŞ RABBİM ONLARI VERİRKEN BELLİKİ ZAMANLARI GELMİŞTİ NE OLURSA OLSUN OLDULAR BU DA KISMETSE GELİR :))
Işte bunlarda mucizelerim

Eklentiler

• 20140818_163420.webp
    20140818_163420.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 57
teşekkür ederim kızlar darısı sizlere inşaALLAH tez vakitte kucaklarınıza alırsınız.tabi bende 3.inşaALLAH

benimde ayaklarım yanıyo bi de göğüs ucu çevremde yağ bezesiz gibi kabarcıklar var :KK43:
benim bata daha bi 7 gün daha var ama benimde ayaklarım ateş gibi şimdi küvetin içinden çıkardım soğuk suya koydum ama çıkarınca yine ates sarılıyo sanki havalardan mıdır nedir yanıyorum resmen

benim bata daha bi 7 gün daha var ama benimde ayaklarım ateş gibi şimdi küvetin içinden çıkardım soğuk suya koydum ama çıkarınca yine ates sarılıyo sanki havalardan mıdır nedir yanıyorum resmen
Benim de bat a 8 gün civari var arkadaşla konuşuyorduk kendisi hamile... Ayakların yaniyor mu dedi... Onda öyle olmuş canim... Rabbim hayırlısıni versiiin :)

Benim de bat a 8 gün civari var arkadaşla konuşuyorduk kendisi hamile... Ayakların yaniyor mu dedi... Onda öyle olmuş canim... Rabbim hayırlısıni versiiin :)
amin canım ama bu yavrucakların daha gelip gelmiycekleri belli olmadan böle ates basıyosa devamını düşünemiyorm :KK53::KK53:

AMİNNN... çok sabırsızlanıyolar abla olmaya küçüğü diyoki anne çok yemek yemedin o yüzden mi kardeşim gelmiyo (hamile göbeğini kastediyo):KK45:
AMİNNN... çok sabırsızlanıyolar abla olmaya küçüğü diyoki anne çok yemek yemedin o yüzden mi kardeşim gelmiyo (hamile göbeğini kastediyo):KK45:
Kiyamam ne yapsın...:) nasip olsun insaAllah abla olmak...;)

Back
X