• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bende 4. denemem deyim catlatma ignemi olduktan sonra doktor 4 gun beraber lik istedi ve ayriyetten progestan verdi 20 gun kullan dedi 30 tane varmis icinde hic boyle yapan kullanan varmi aramizda ..
cnm progestn kullsn diyor dr bana ama ilişiki günlerini tamamladiktn snr yani ovulasyndan 1 hft snr günde üç tane içiyorum 16si ovu günüydü 24 te baslicm

Kızlar bu sabah 5 gibi uyandm az bi hareket edip ates ölçtm 36.3 snr tekrr uyudm 8i gecerek kalktım tekrar ölçtüm sabah hareket edip ölçünce yanliştir diye 36.7 hangisi doğru ki

Buarada kizlar tatilde olunca pek okuyamiyorm 18 inde test yspacaklrdn hamiş yok mu

cnm progestn kullsn diyor dr bana ama ilişiki günlerini tamamladiktn snr yani ovulasyndan 1 hft snr günde üç tane içiyorum 16si ovu günüydü 24 te baslicm

benim daha önceden düşüğüm oldu ya belki ondan bende erken başlamıştır çünkü ben yumurtalık takibiyle hamile kalmıştım. hamile kalmam da sorun yok tek sorun hamile kalıp düşükle sonuçlanması

doktor yardımı aldın mı hiç kaygılı

ben haziranda doktora gittim genel kontrol için ama o zaman doktor sordu çocuk istemiyoruz korunuyorum dedim ondan sonra korunmayı bıraktık :) haziranda 3 kere korunmadık temmuzda hiç korunmadık yani bu ayki batımdan sonra deneme 3 olacak ama ben düzensizleşmeye başladım bi doktora görüneyim hem niyetim olduğunu söyliyim diyorum ?

ben haziranda doktora gittim genel kontrol için ama o zaman doktor sordu çocuk istemiyoruz korunuyorum dedim ondan sonra korunmayı bıraktık :) haziranda 3 kere korunmadık temmuzda hiç korunmadık yani bu ayki batımdan sonra deneme 3 olacak ama ben düzensizleşmeye başladım bi doktora görüneyim hem niyetim olduğunu söyliyim diyorum ?

kesinlikle görün canım hem adet düzensizliğine bakar hemde hamile kalman için sana yardımcı olur çünkü benimde düzensizliğim var doktora çocuk istiyorum diyince adet düzenleyici doğum kontrol haplarından vermedi. sperm tahlili rahim filmi ve hormon tahlili yaptırmadan hiç bir doktor tedaviye başlamıyor diye biliyorum en azından benim doktorum öyle dedi.. her tahlili yaptırdıktan sonra başladık klomen verdi ve cumartesi çatlatma iğne mi oldum...

kesinlikle görün canım hem adet düzensizliğine bakar hemde hamile kalman için sana yardımcı olur çünkü benimde düzensizliğim var doktora çocuk istiyorum diyince adet düzenleyici doğum kontrol haplarından vermedi. sperm tahlili rahim filmi ve hormon tahlili yaptırmadan hiç bir doktor tedaviye başlamıyor diye biliyorum en azından benim doktorum öyle dedi.. her tahlili yaptırdıktan sonra başladık klomen verdi ve cumartesi çatlatma iğne mi oldum...

hayırlısı olsun canım inşallah bu iğnelerin ucundan pıt diye bir bebiş gelecek :) bende doktorun gibi düşünüyorum benim normalde adet düzensizliğim yok ben bi kere ertesi gün hapı almıştım o ara bozuldu sonra düzeldi geçen ay gecikti bu ay da henüz günümdeyim yani stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama yine de doktoruma gidp danışacağım bakalım

bu ay farklı şeyler kurcaladı aklımı pek takılmadım ama haklısın düşünmemek lazm ben farketmeden etkileniyorum sanırım ama burası benim iş yerimdeki tek kaçış yerim yoksa burada duramıyrum uzaklaşmak zor gelebilir :KK43: battan sonra doktora görüneyim diyorum bir de ov testi düşünüyorum ama ne dersin?

bı gıt bakalım doktora ama tek gıtme esınde gıtsın oda tahlıl yaptırsın yeterlılık durumuna falan ondan sonra olmassa al ovl testını dene bakalım ben hıc kullanmadım ama bızım kızlar kullanıyor bıde sen dene bakalım yada yumurta takıbı yaptır doktora en basıtı

hayırlısı olacağı varsa bebiş tutunmuştur kısmet bekleyelim bakalım :)

Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah ama bu ay ama başka zaman, vaktini o bilir. bu sabah yataktan kalkmadan önce de ateşimi ölçmüştüm 36,8 çıktı birazda ondan içime kurt düştü.

ya ben cumartesi günü çatlatma iğnesi yaptırdım doktorum 4 gun beraberlik istedi bu arada progestan kullan dedi hap olanını 30 tane var ama sen sabah 10 akşam 10 olmak üzere 20 tanesini kullan dedi. bunu daha öncede söyledim afrodit sen progestan ne biliyomusun diye sorunca tedirgin oldum..
oy canım ben seni korkutmak için sormadım özür dilerim birinden duymuştum düşüğü önleyici diye ama emin olamadım sen de kullancam deyince bilirsin diye sordum emin olmak için.. ben de düşük yaptım ya doktor bana niye önermedi diye düşündüm canm

bı gıt bakalım doktora ama tek gıtme esınde gıtsın oda tahlıl yaptırsın yeterlılık durumuna falan ondan sonra olmassa al ovl testını dene bakalım ben hıc kullanmadım ama bızım kızlar kullanıyor bıde sen dene bakalım yada yumurta takıbı yaptır doktora en basıtı

eşim korunmayalım bebiş ne zaman olursa diyor yani bu konuda ısrarcı değil o yüzden ben onun olmuyomuş psikolojisine girmesini istemiyorum ben doktora görüneyim aradan 2 3 ay geçsin toplam deneme 7 8 olsun bebiş olmazsa eşimi sperm vs kontrolüne götürürüm diye düşündüm bende çalışıyorum doktor istediği zaman gitmem zor anca haftasonları işte doktorla konuşayım ona göre bi takip yöntemi yaparız dedim :)):): )

Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah ama bu ay ama başka zaman, vaktini o bilir. bu sabah yataktan kalkmadan önce de ateşimi ölçmüştüm 36,8 çıktı birazda ondan içime kurt düştü.

amin ateşim yüksek diyorsun kısmet belki bu aydır :) kaçıncı deneme bu ay ? gün aşırı ilişki oldu mu bir de ilk defa mı gecikti?

amin ateşim yüksek diyorsun kısmet belki bu aydır :) kaçıncı deneme bu ay ? gün aşırı ilişki oldu mu bir de ilk defa mı gecikti?

3. deneme ama 2 gün ilişki oldu eşim şehir dışına gitti ama 12 ve 13 . günlerdi ilk defa geçikti evet bir oğlum var benim bu ikinci bebek denemelerimiz , 28 günde bir bazen 27 günde bir kesin adet olurum ,belki ilaç kullandığım için geçikmiştir diyorum , eşimi bekliyorum eczaneye gidip test almak için , öğleden sonra öğrenince yazarım zaten.:nazar:

3. deneme ama 2 gün ilişki oldu eşim şehir dışına gitti ama 12 ve 13 . günlerdi ilk defa geçikti evet bir oğlum var benim bu ikinci bebek denemelerimiz , 28 günde bir bazen 27 günde bir kesin adet olurum ,belki ilaç kullandığım için geçikmiştir diyorum , eşimi bekliyorum eczaneye gidip test almak için , öğleden sonra öğrenince yazarım zaten.:nazar:

Tam zamanında olmuşş ilişkiler iinşallah tutmuşturda oğluşuna bi kardeş gelir . ilacı neden alıyordun? desene öğleden sonrayı bekleyeceğiz heyecanla :)

hayırlısı olsun canım inşallah bu iğnelerin ucundan pıt diye bir bebiş gelecek :) bende doktorun gibi düşünüyorum benim normalde adet düzensizliğim yok ben bi kere ertesi gün hapı almıştım o ara bozuldu sonra düzeldi geçen ay gecikti bu ay da henüz günümdeyim yani stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama yine de doktoruma gidp danışacağım bakalım

ağzın bal yesin canım ya :D canım sende doktoruna bebiş istiyorum dediğinde o sana doru yolu gösterecek yeterki sen dediklerini harfiyen uygula rabbim isteyen herkesin yardımcısı olsun ...

Tam zamanında olmuşş ilişkiler iinşallah tutmuşturda oğluşuna bi kardeş gelir . ilacı neden alıyordun? desene öğleden sonrayı bekleyeceğiz heyecanla :)

akıntım çok oldu , hafif kaşıntı da oldu enfeksiyon ve mantara karşı ilaçlar verdi. beklicez artık öğleden sonrayı.:KK17:

anladım canm ilk kez mi kullanacaksın

evet ilk kez ama bu hap şeklinde cumartesi günü iğne mi yaptı bana pazar günü akşam 10 da başla kullanmaya birde sabah 10 da bir tane dedi. ben klomenide böyle kullanmıştım sabah 10 akşam 10 1 er tane diye.

oy canım ben seni korkutmak için sormadım özür dilerim birinden duymuştum düşüğü önleyici diye ama emin olamadım sen de kullancam deyince bilirsin diye sordum emin olmak için.. ben de düşük yaptım ya doktor bana niye önermedi diye düşündüm canm

korktum dedim kötü bişimi diye hemen araştırdım kimisi 6-8 tane arası ile kullananlar varmış adet görmek için ama kullanma sebeplerine baktığımda düşük önleyici olarakta kullanılıyormuş arkadaşımı aramıştım onda düşük tehlikesi vardı doktoru onada vermiş düşük olmasın diye sonra içim rahatladı :D sana bişi söyliyim mi bu şimdiki doktorumdan önceki doktorum da düşük yaptığımı bildiği halde tutunması için hiç bişi yapmadı ve şimdiki doktorum kızdı düşüğün olduğunu bile bile hamile kaldığında sana nasıl düşük önleyici ilaç vermez diye kızdı..

Back
X