• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Sürpriz sürpriz sürpriz aşkım dersin artık kocana.:-)

Valla adam sasırır kalır sanırım canım
tatlım ben 13 eylulde regl oldum esım ıl dısına gıttı 19 da geldı 19 21 de oldu sanırım 23 de de oldu hatırlamıyorum ama 23 dekı ılıskkıde hepsı dısarı cıktı dırek dustu kı bundan sonrasındakındede korunacagız sanırım 11 ekımde bat bu sekılde bebısmı gelır canım:KK48:

Benim hatam biz yumurtlamada her gün çalışıyoruz kaçırdığımız bir gün olmasın diye sonraki haftaya güç kalmıyor. Hele bu ay son günler yani t'yi koyu gördükten sonra sabah akşam çalıştık, aştık kendimizi.:KK70:
bu ay olmazsa zaten bende ovulasyonla çalışcam canım bizimki denk gelirse mantığıyla çalıştık çok ara vermeden :) sen kesin hamilesin bu çalışmaya bebek gelmeli

Canım suan dr masraflarını kaldıracak durumum yok evle ben ılgılenecegım ben dr masraflarını kaldıracak durumum olsa bende korunmayı dusunmem esım elktronık ogretmenı canım ögretmenlıkten gırecek sansına ne gelırsee dusunuyorum sınava 10 ay var ben en az 10 ay sonra kornmayı bırakmam lazım kaldım derken zaman gececek bebek dogdu derken 9 ayda oyle gececk ben 30 yasıma gelırım sanırım hepsı uzun zaman ıyı dusunmek lazım canım ama stres ıcıne hamılelk gecırmek ıstemıyorum :(

HAKLISIN CANIM BENİM RABBİM BUGÜNLERİMİZİ ARATMASIN DARA DÜŞÜRMESİN BEBİŞTEN SONRA ÇALIAŞAMAYACAĞIZ Bİ SÜRE HEMEN İŞE DÖNEMEYEBİLİRZ Kİ BENCE DÖNMEYELİM O YÜZDEN MADDİ OLARAK BİRAZ RAHAT ETMEMİZ GEREK HEMDE ACELEMİZ YOK ŞİMDİLİK YAŞIMIZ NORMAL BİRAZ ERTELEMEYE BENDE KARARSIZIM ELİSA :(:( TAMAM DESTEK OLUNUR SIKIŞMAYIZ AMA KENDİ MESLEĞİM İÇİN ZOR OLACAK BİLEMİYORUM :( DEDİĞİM İHTİMALİDE DÜŞÜNÜN KPSS DE TORPİL ÇOK İŞLİYOR ÖZELLİKLE O BÖLÜMDE AZ ALIM VARKEN ALLH KORUSUN YERLEŞEMEZSE EŞİN NE YAPARSINIZ B PLANINIZ OLSUN ALLAHIM EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN EŞİNİN :)

ay sağol kuzum yarına aldık bileti gidiyor yarın..bu arada benim koca tarafı hep sorunlu.. eşim üniv. başladığından beri abileri yengeleri bana yükleniyor.. iyi olmamızı istemiyorlar dün abisi samimi olmadığım halde dedi ki.. eşin kayseride belki birine ev açmıştır, çapkın o dikkatin üstünde olsun, nerden biliyon özel derse gittiğini o şimdi bi kızla geziyordur.. :mad::mad::mad:eşime güvenim tam tabi ki ben onu savundum adam sürekli teleffonda benle konuşuyor kimin ders verdiğini biliyorum özel ingilizce dersi alıyor mühendislik okuyor, zorlandığı için yaşlı nbi adam ders veriyor 2 kişiye aradımsesleri geliyordu adamların.. ne bileyim mutsuzluğumuzu istiyorlar ve eşim istersen 24 saat görüntülü konuşalımdedi bende saçlamalama abinin dedikleri moralimi çok bozdu dedim yaaa kızlar bunlar hep sinirlerimi hoplatıyor bi daha konuşmam o abinle dedim nasıl istersen öyle yap dedi.. bi de diyor o abisi kızkardeşim sizde 1 ay daha kalsın ısrar ediyor falan ona bana offff off... eşim bugün konuşuacak o salak abisiyle neden bunları dedin diye. :KK51: resmen şeytanlar karı koca iki abisi yengeler(yengeleri hep yapıyor bunukanımca kıskançlar ve ikizler, ayrıca eşimin teyze kızları):KK62::KK62: hakkından gelecem hepsinin :KK62:

CANIM KOCANA HİÇÇ Bİ ŞEY DEMESEYDİN KEŞKE BENİMLE DE EŞİMİN KUZENİ DALGA GEÇİYOR KIZABAKTI GİTTİ YAPAR BENİM KOCAM BİZ BERABER BAKARIZ GÖZ BU DİYE DALGA GEÇİYORUM BENDE HİÇ ETKİLİ OLMUYOR DEDİKLERİ HATTA BEN KOCAMIN İŞİ VAR ARTIK NE İŞİYSE DİYORUM :-) SİZZ DAHA YENİSİNİZZ BİZDE ÖYLE BUNLARI ALAYA AL GEÇÇ Kİ O SİZİNLE UĞRAŞMAKTAN BAŞKA İŞİ OLMAYAN ABİSİNİN YÜZÜ DÜŞSÜNN EŞİNE DE ONUNLA KONUŞMASN BİLE ÖNEMSENDİĞİNİ SANMASIN :) AYRICAAA GÖRÜMCE NİYE SİZDE KALIYORR MUŞŞ ALLAH ALLAH ONUNLADA PEK İLGİLENME GİDER :-) ÇOK FENAYIM CUMA VAKTİ AMA HASTALIK SIKINTI OLMADIKÇA UZUN SÜRELİ MİSAFİRLERE GELEMEM Bİ DÜZENİMİZ VAR SONUÇTA :) BENİM KV DE İKİ GÜNDÜR BENDE KALDI İŞLERİ VARDI EŞİM KAPIYI AÇINCA AA YİNE Mİ SİZ DİYOR :-):-)

Valla adam sasırır kalır sanırım canım
tatlım ben 13 eylulde regl oldum esım ıl dısına gıttı 19 da geldı 19 21 de oldu sanırım 23 de de oldu hatırlamıyorum ama 23 dekı ılıskkıde hepsı dısarı cıktı dırek dustu kı bundan sonrasındakındede korunacagız sanırım 11 ekımde bat bu sekılde bebısmı gelır canım:KK48:
Cnaım belki hiç stresin olmadığından gelir maddiyat önemli ama umudunuda yitirme zamanı geldiğinde inşallah hayırlısıyla olur bebeğiniz için yeniden çalışmalara başlarsın.
inşallah inşallah zaman geçmiyor zaten arda netten bakıyorum sonuç çıkmışmı diye :D
Hadi hayırlısı inşallah

Evet canım erteledım esıme dun soyledım bundan sonra korunalım dıye bu ay sımdıye kadar korunmadık bundan sonra korunacagız hamıle kalmamısımdır zaten önumuzde 10 ay var canım dershaneye gıdecek atanma suresı ıcın eylulu bekleyecek ben bunun uzerınden tek basıma kalkamamkı sıkıntı ıcerısınde gecırecegım bır hamılelık bebegımın ıhtıyaclarını zorla karsılayacagım ısteyerek bırseylerını alamayacagım bır dogum ve sonrası olsun ıstemıyorum en mantıklısı ertelemek gıbı gelıyor oyle ınsalar cok canım mutlulugu cekemeyenler cıftlerın arasını bozmaya calısanlar degmeyecek ınsanlar ıcın uzme kendını boyle ınsanlar dıkkate alınıp konusulacak ınsanlar degıller

ELİSAM BİRDE EŞİN BEBEK HEVESİNİ BİLİYOR BU DURUMDA NE DÜŞÜNÜYOR?

HAKLISIN CANIM BENİM RABBİM BUGÜNLERİMİZİ ARATMASIN DARA DÜŞÜRMESİN BEBİŞTEN SONRA ÇALIAŞAMAYACAĞIZ Bİ SÜRE HEMEN İŞE DÖNEMEYEBİLİRZ Kİ BENCE DÖNMEYELİM O YÜZDEN MADDİ OLARAK BİRAZ RAHAT ETMEMİZ GEREK HEMDE ACELEMİZ YOK ŞİMDİLİK YAŞIMIZ NORMAL BİRAZ ERTELEMEYE BENDE KARARSIZIM ELİSA :KK43::KK43: TAMAM DESTEK OLUNUR SIKIŞMAYIZ AMA KENDİ MESLEĞİM İÇİN ZOR OLACAK BİLEMİYORUM :KK43: DEDİĞİM İHTİMALİDE DÜŞÜNÜN KPSS DE TORPİL ÇOK İŞLİYOR ÖZELLİKLE O BÖLÜMDE AZ ALIM VARKEN ALLH KORUSUN YERLEŞEMEZSE EŞİN NE YAPARSINIZ B PLANINIZ OLSUN ALLAHIM EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN EŞİNİN :)

Amin canım inşallah emekler bosa cıkmaz ogretmenlık olmazsa duz memurluk yazar olmadı polıslıge gıderım dıyor canım bugunlerımıze cok sukur canım bebısten sonra bende ıstemeyerek calısmak zorunda kalacaktım ama esım atanırsa bebısten sonra calısmam zor olacak ama sabretmem lazım ıyı dusunup dogru karar vermem lazım sende dusun canım herseyı tart aılenın destegını dusunurek plan yapamayız

Cnaım belki hiç stresin olmadığından gelir maddiyat önemli ama umudunuda yitirme zamanı geldiğinde inşallah hayırlısıyla olur bebeğiniz için yeniden çalışmalara başlarsın.

Hadi hayırlısı inşallah

Hanı yum gunlerım degıldı o yuzden umudum yok canım gelırse basımın ustunde yerı var :) Allah'ım herseyın hayırlısını versın

soryy soryy öğretmenim :) lisansı biliyorum da sizde de alan var mı yok mu bilemedim ondan pazar var mıı dedim yoksa o kadarcık tanıyorum mogişimi :) :KK43:
kuzum cmtsş pazar önlisans sınavı var...benim alanım tarih ve şimdi okuduğumla sosyoloji....formasyonu alınca her yıl temmuz da alan sınavına da gireceğim ...pöfffffffffffff uzun işler

ELİSAM BİRDE EŞİN BEBEK HEVESİNİ BİLİYOR BU DURUMDA NE DÜŞÜNÜYOR?

Esım suan bırsey demıyor bıraz canı sıkılıyor ben dırek dedım bundan sonra korunalım dedım bana butun konuları ust uste getırıyorsun dedı bende bu ertlecenek bırsey degıl olursa donusu yok o yuzden sımdıden soyluyorum dedım hıc fıkrını sormadım canım ama sanırım korunmayı ıstemeyerk ben dedıgım ıcın korunacagız

Back
X