- 20 Mart 2014
- 2.277
- 1.671
- 248
inş cnm son testte çooook düşmüştü sayı merakla bekliyormAman geç olsun da güzel olsun sonuçlar yarın bekliyoruz iyi haberlerini o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş cnm son testte çooook düşmüştü sayı merakla bekliyormAman geç olsun da güzel olsun sonuçlar yarın bekliyoruz iyi haberlerini o zaman
psikolojik olarak kendinizi strese sokmamaya çalışın. Onun etkisi çok büyük oluyor maalesefinş cnm son testte çooook düşmüştü sayı merakla bekliyorm
Ben 30 günde oluyorum ilk olduğuna göre adet bitimi 2.gün yani 7. günden bende başlıyayım teldeki uygulamada hep 14. gününden itibaren alarm veriyordu ama bende yumurtlama belirtisi olmuyordu, birde bir ablam ben hep adetten sonraki bir hafta içinde hamile kaldım diyince kafamda soru işareti oldu bende alıp deniyeyim dedim ayyyy inşallah rabbim biz isteyenlerin yüzünü güldürür 10. deneme oldu yaa kimyasal gebelik, düşük hepsini yaşadım artık ne olur bebişcnm kaç günde adet oluyosn bn 28günde olduğum için yumurtlama 13-14.günlerde oluyo ve 12.gün yapmaya başlıyom bu ay12-13-14-15.günler yaptım 15.gün silikleştiği içn tekrar yapmadm ama ilk ovu test aldığımda 7.günden basladıydm yapmaya![]()
Günaydın kızlar, ovulasyon testi siparişi verdim ama biraz fazlasından alcam galiba
acemi olduğumdan dolayı bu test günde 1 kere yapılıyor değilmi kızlar birde adet bitince hemenmi başlanıyor yoksa 1 kaç gün sonramı? Ay heyecenlıyım yumurtlama zamanımı hep tel. uygulaması ilan var ya onunla yapardım. test olayını abarttımda 30 lu test istedim
![]()
Günaydın kızlar dün gece harika bir telefon aldım.
Şu size anlattığım düşük yapan arkadaşım 3 haftalık hamile şimdilik herkesten sır gibi saklıyoruz.Rabbim herkesin yüzünü güldürsün o kadar mutlu oldum ki anlatamam teyzeeeeee oluyorum.![]()
evet cnm bunun için elimden geleni yapmaya calışıyom gecen ay daha rahatım sanki nedense bu ay yine aklıma düştüpsikolojik olarak kendinizi strese sokmamaya çalışın. Onun etkisi çok büyük oluyor maalesef
cnm bizimde 10.deneme bu ay inş tez zamanda hayırlısı ile kavusurz bebişleriize bn hiç hamile kalmadm eşimde sayı problemi var bi iki ay daha bekleyip tüp bebeğe geçicez gibi inş senınde bu ay olur cnmBen 30 günde oluyorum ilk olduğuna göre adet bitimi 2.gün yani 7. günden bende başlıyayım teldeki uygulamada hep 14. gününden itibaren alarm veriyordu ama bende yumurtlama belirtisi olmuyordu, birde bir ablam ben hep adetten sonraki bir hafta içinde hamile kaldım diyince kafamda soru işareti oldu bende alıp deniyeyim dedim ayyyy inşallah rabbim biz isteyenlerin yüzünü güldürür 10. deneme oldu yaa kimyasal gebelik, düşük hepsini yaşadım artık ne olur bebişolsun yaaa incir kürüm devam ediyor bu ay havuçda katıcam, kocişe keçi boynuzu takviyesi gerçekten insanın en çok istediği şey onun sınavıymış
![]()
İnşallah hepimiz bu haberi veririz kuzucum.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inş. öyle bir telefonda o alır senden.
Erkekler belli etmesede bizden daha fazla problem yapıyorlar bu sebeple onun yanında daha dikkatli ol. Birde eşini mümkünse sen sakinleştir.evet cnm bunun için elimden geleni yapmaya calışıyom gecen ay daha rahatım sanki nedense bu ay yine aklıma düştü
İnşallah gerek bile kalmayacakcnm bizimde 10.deneme bu ay inş tez zamanda hayırlısı ile kavusurz bebişleriize bn hiç hamile kalmadm eşimde sayı problemi var bi iki ay daha bekleyip tüp bebeğe geçicez gibi inş senınde bu ay olur cnm
İnşallah canımcığım, yediğim içtiğime dikkat eder oldum bebek istediğimizden beri asitli içecekleri, kahveyi,sigarayı ara sıra aldığım (özel zamanlarda ) alkolü eşimde aynı şekilde bazen acaba diyorum çokmu zorluyoruz stres yapıyor sonuçta buda hiç takmayacağımda diyorsun ama gelde düşüncelerine laf geçir yaşımızdan dolayıda ( 36 yaş) korkuyorum offf herşey allahtan demekten başka birşey gelmiyor elimden sonracnm bizimde 10.deneme bu ay inş tez zamanda hayırlısı ile kavusurz bebişleriize bn hiç hamile kalmadm eşimde sayı problemi var bi iki ay daha bekleyip tüp bebeğe geçicez gibi inş senınde bu ay olur cnm
iş yerinde bir arkadaş kırk küsür (46ydı yanılmıyorsam) anne oldu. İlk çocuğu birde senelerce denemişler olmamış tüp ebbek bile sonra kendiliğinden bir bıcırları oldu. Birazcıkta psikolojik olarak kendimizi bu hale sokuyoruz. Doktor ona hiç stressiz oluruna baktığınızdan olmuş gibi bir şey demişti.İnşallah canımcığım, yediğim içtiğime dikkat eder oldum bebek istediğimizden beri asitli içecekleri, kahveyi,sigarayı ara sıra aldığım (özel zamanlarda ) alkolü eşimde aynı şekilde bazen acaba diyorum çokmu zorluyoruz stres yapıyor sonuçta buda hiç takmayacağımda diyorsun ama gelde düşüncelerine laf geçir yaşımızdan dolayıda ( 36 yaş) korkuyorum offf herşey allahtan demekten başka birşey gelmiyor elimden sonraayyy çenem düştü sabah sabah
![]()
canım buna sükür en azından sana sürekli ne oldu neden olmuyor çocuğunuz diyip duran birileri yok.70.000 lem yelid için daha 17.000 falan okundu kızlar. Bugünde bir 10.000 tane okumaya çalışıcam allah hepimize verir inş. Artık gece rüyalarımda bile lem yelid dicem nerdeyse. Bugün işe geliyorum farkettim ki söylüyorum yolda içimden şaşırdım bu nasıl olur dedim.
Bu arada daha sizin yaşınız kaç çocuksunuz diyenlere de ayrı tav oluyorum. Eşim 31'ini doldurucak aralıkta. Ben önümüzdeki ay 26'yı. 1 yıl 1 aylık evliyiz ve daha durun siz çocuksunuz en azından bir kaç sene geçsin napıcaksınız çocuğu diyenleri hiç anlamıyorum ve dövesim geliyor. Bizim ofisteki arkadaşım ve eşi dün böyle söyledi nasıl sinirlendim anlatamam.
Canım onu bana 2 şekilde söylüyorlar ya ksıırmışım 28 yaşında hala bebeğim yok70.000 lem yelid için daha 17.000 falan okundu kızlar. Bugünde bir 10.000 tane okumaya çalışıcam allah hepimize verir inş. Artık gece rüyalarımda bile lem yelid dicem nerdeyse. Bugün işe geliyorum farkettim ki söylüyorum yolda içimden şaşırdım bu nasıl olur dedim.
Bu arada daha sizin yaşınız kaç çocuksunuz diyenlere de ayrı tav oluyorum. Eşim 31'ini doldurucak aralıkta. Ben önümüzdeki ay 26'yı. 1 yıl 1 aylık evliyiz ve daha durun siz çocuksunuz en azından bir kaç sene geçsin napıcaksınız çocuğu diyenleri hiç anlamıyorum ve dövesim geliyor. Bizim ofisteki arkadaşım ve eşi dün böyle söyledi nasıl sinirlendim anlatamam.
Hoş geldin kuzuGünaydın güzellerrr :) Yeni bir güne daha gözlerimizi açtık çok şükür..Hepinizin bütün duaları kabul olsun inşallaahhhh :)
Günaydın güzellerrr :) Yeni bir güne daha gözlerimizi açtık çok şükür..Hepinizin bütün duaları kabul olsun inşallaahhhh :)
AMİNNN İNŞALLAHGünaydın güzellerrr :) Yeni bir güne daha gözlerimizi açtık çok şükür..Hepinizin bütün duaları kabul olsun inşallaahhhh :)
inşallah iyi haberler yüksek yüksek sonuçlarla dönersiniz, acele etmeyin ne zaman vakit olur o zaman alırsınız sonuç, iyi olsun da neticekızlar günaydın eşim sperm testi yaptırmaya gitti sonuçlar öğleden snr çıkacakmış ama bgn tekrar izin alamam dedi annem de bize gelcek inş bi fırsat bulur alırız sonuçları ve inş güzel sonuçlar çıkar da biras olsn moralimiz yükselir![]()
evet canım tatlı hareketlendirir bebişi :))Yoksam benimdemi kizama doktor erken saatte bakildigi icin daha uyku saatidrsaat 8.30 ta ultrasona grdim biseyde yememiatm bi alakasi varmi bisey yiyip yememekle
bide tatli ye oyle gel dedi
günaydın canım darısı sana olsun inşaAllahh...günayyddınnn sabah şekerleri;
günüm güzel başladı :) elticim hamiş5 haftalık ve sadece 1 ay korunmadılar ve oldu, çok iyidir benim eltim daha öncesinde arkadaştık zaten sonra elti olunca da maşallah diyeyimde :) bozulmasın aramız
ikinci çocuğu olacak,34 yaşında, çekiniyor şimdilik demeyecek kimseye cinsiyet öğrenene kadar, ne diyim karışmadım nasıl istiyorsa öyle yapsın artık.darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
Hayırlı olsun, darısı sana olsun :)günayyddınnn sabah şekerleri;
günüm güzel başladı :) elticim hamiş5 haftalık ve sadece 1 ay korunmadılar ve oldu, çok iyidir benim eltim daha öncesinde arkadaştık zaten sonra elti olunca da maşallah diyeyimde :) bozulmasın aramız
ikinci çocuğu olacak,34 yaşında, çekiniyor şimdilik demeyecek kimseye cinsiyet öğrenene kadar, ne diyim karışmadım nasıl istiyorsa öyle yapsın artık.darısı tüm isteyenlere olsun inşallah