2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

cnm kaç günde adet oluyosn bn 28günde olduğum için yumurtlama 13-14.günlerde oluyo ve 12.gün yapmaya başlıyom bu ay12-13-14-15.günler yaptım 15.gün silikleştiği içn tekrar yapmadm ama ilk ovu test aldığımda 7.günden basladıydm yapmaya:p
Ben 30 günde oluyorum ilk olduğuna göre adet bitimi 2.gün yani 7. günden bende başlıyayım teldeki uygulamada hep 14. gününden itibaren alarm veriyordu ama bende yumurtlama belirtisi olmuyordu, birde bir ablam ben hep adetten sonraki bir hafta içinde hamile kaldım diyince kafamda soru işareti oldu bende alıp deniyeyim dedim ayyyy inşallah rabbim biz isteyenlerin yüzünü güldürür 10. deneme oldu yaa kimyasal gebelik, düşük hepsini yaşadım artık ne olur bebiş:KK46: olsun yaaa incir kürüm devam ediyor bu ay havuçda katıcam, kocişe keçi boynuzu takviyesi gerçekten insanın en çok istediği şey onun sınavıymış :110::110:

Günaydın kızlar:KK24::KK24:, ovulasyon testi siparişi verdim ama biraz fazlasından alcam galiba :oops:acemi olduğumdan dolayı bu test günde 1 kere yapılıyor değilmi kızlar birde adet bitince hemenmi başlanıyor yoksa 1 kaç gün sonramı? Ay heyecenlıyım yumurtlama zamanımı hep tel. uygulaması ilan var ya onunla yapardım. test olayını abarttımda 30 lu test istedim :KK45::KK73:

Canım bende 30 lu test almıştım içinde nasıl kullanman gerektiğini yazıyor eğer adet döngün 28 gün ise adetinin başlangıç gününden itibaren sayıp 10. günü başla derim.

30 günse 12. gün başla. Ben bir kaç gün erken başlamaktan yanayım erken olgunlaşan yumurta varsa yakalamak için.

Günde 1 kere yapman yeterli eğer t'de çıkan çizgi c'den yani kontrol çizigisinden koyu ise günde iki kere önerebilirim. T silindiğinde yani c'den açık çıkmaya başladığında rengi yumurtan çatlamış demektir zaten koyu çizgiyi gördükten 12-48 saat arasında yumurtan çatlar canım. Sonrasında testi yapmayı bırakabilirsin sen başla biz yardımcı oluruz.

Günaydın kızlar dün gece harika bir telefon aldım.
Şu size anlattığım düşük yapan arkadaşım 3 haftalık hamile şimdilik herkesten sır gibi saklıyoruz.Rabbim herkesin yüzünü güldürsün o kadar mutlu oldum ki anlatamam teyzeeeeee oluyorum.:KK73::confused:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inş. öyle bir telefonda o alır senden.

Ben 30 günde oluyorum ilk olduğuna göre adet bitimi 2.gün yani 7. günden bende başlıyayım teldeki uygulamada hep 14. gününden itibaren alarm veriyordu ama bende yumurtlama belirtisi olmuyordu, birde bir ablam ben hep adetten sonraki bir hafta içinde hamile kaldım diyince kafamda soru işareti oldu bende alıp deniyeyim dedim ayyyy inşallah rabbim biz isteyenlerin yüzünü güldürür 10. deneme oldu yaa kimyasal gebelik, düşük hepsini yaşadım artık ne olur bebiş:KK46: olsun yaaa incir kürüm devam ediyor bu ay havuçda katıcam, kocişe keçi boynuzu takviyesi gerçekten insanın en çok istediği şey onun sınavıymış :110::110:
cnm bizimde 10.deneme bu ay inş tez zamanda hayırlısı ile kavusurz bebişleriize bn hiç hamile kalmadm eşimde sayı problemi var bi iki ay daha bekleyip tüp bebeğe geçicez gibi inş senınde bu ay olur cnm

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inş. öyle bir telefonda o alır senden.
İnşallah hepimiz bu haberi veririz kuzucum.
evet cnm bunun için elimden geleni yapmaya calışıyom gecen ay daha rahatım sanki nedense bu ay yine aklıma düştü
Erkekler belli etmesede bizden daha fazla problem yapıyorlar bu sebeple onun yanında daha dikkatli ol. Birde eşini mümkünse sen sakinleştir.

cnm bizimde 10.deneme bu ay inş tez zamanda hayırlısı ile kavusurz bebişleriize bn hiç hamile kalmadm eşimde sayı problemi var bi iki ay daha bekleyip tüp bebeğe geçicez gibi inş senınde bu ay olur cnm
İnşallah gerek bile kalmayacak

İnşallah canımcığım, yediğim içtiğime dikkat eder oldum bebek istediğimizden beri asitli içecekleri, kahveyi,sigarayı ara sıra aldığım (özel zamanlarda ) alkolü eşimde aynı şekilde bazen acaba diyorum çokmu zorluyoruz stres yapıyor sonuçta buda hiç takmayacağımda diyorsun ama gelde düşüncelerine laf geçir yaşımızdan dolayıda ( 36 yaş) korkuyorum offf herşey allahtan demekten başka birşey gelmiyor elimden sonra :KK51::KK51:ayyy çenem düştü sabah sabah :KK73:

70.000 lem yelid için daha 17.000 falan okundu kızlar. Bugünde bir 10.000 tane okumaya çalışıcam allah hepimize verir inş. Artık gece rüyalarımda bile lem yelid dicem nerdeyse. Bugün işe geliyorum farkettim ki söylüyorum yolda içimden şaşırdım bu nasıl olur dedim.

Bu arada daha sizin yaşınız kaç çocuksunuz diyenlere de ayrı tav oluyorum. Eşim 31'ini doldurucak aralıkta. Ben önümüzdeki ay 26'yı. 1 yıl 1 aylık evliyiz ve daha durun siz çocuksunuz en azından bir kaç sene geçsin napıcaksınız çocuğu diyenleri hiç anlamıyorum ve dövesim geliyor. Bizim ofisteki arkadaşım ve eşi dün böyle söyledi nasıl sinirlendim anlatamam.

İnşallah canımcığım, yediğim içtiğime dikkat eder oldum bebek istediğimizden beri asitli içecekleri, kahveyi,sigarayı ara sıra aldığım (özel zamanlarda ) alkolü eşimde aynı şekilde bazen acaba diyorum çokmu zorluyoruz stres yapıyor sonuçta buda hiç takmayacağımda diyorsun ama gelde düşüncelerine laf geçir yaşımızdan dolayıda ( 36 yaş) korkuyorum offf herşey allahtan demekten başka birşey gelmiyor elimden sonra :KK51::KK51:ayyy çenem düştü sabah sabah :KK73:
iş yerinde bir arkadaş kırk küsür (46ydı yanılmıyorsam) anne oldu. İlk çocuğu birde senelerce denemişler olmamış tüp ebbek bile sonra kendiliğinden bir bıcırları oldu. Birazcıkta psikolojik olarak kendimizi bu hale sokuyoruz. Doktor ona hiç stressiz oluruna baktığınızdan olmuş gibi bir şey demişti.

70.000 lem yelid için daha 17.000 falan okundu kızlar. Bugünde bir 10.000 tane okumaya çalışıcam allah hepimize verir inş. Artık gece rüyalarımda bile lem yelid dicem nerdeyse. Bugün işe geliyorum farkettim ki söylüyorum yolda içimden şaşırdım bu nasıl olur dedim.

Bu arada daha sizin yaşınız kaç çocuksunuz diyenlere de ayrı tav oluyorum. Eşim 31'ini doldurucak aralıkta. Ben önümüzdeki ay 26'yı. 1 yıl 1 aylık evliyiz ve daha durun siz çocuksunuz en azından bir kaç sene geçsin napıcaksınız çocuğu diyenleri hiç anlamıyorum ve dövesim geliyor. Bizim ofisteki arkadaşım ve eşi dün böyle söyledi nasıl sinirlendim anlatamam.
canım buna sükür en azından sana sürekli ne oldu neden olmuyor çocuğunuz diyip duran birileri yok. :KK12:Gerçi ben takmıyorum onları yapmicam diyorum kedi alcam birsürü diyorum hepsine vücudum bozulur diye sallıyorum ( sankim mankenim ya :KK53:) :KK11: sinir oluyorummm böyle indiresim geliyor.:KK48::KK48:

Canım onu bana 2 şekilde söylüyorlar ya ksıırmışım 28 yaşında hala bebeğim yok
Bazıları ise 17 aylık evliyim hemen bebek yapmak aptallık olurmuş. Biraz daha büyüyüp hayattımı yaşamam gerekiyormuş. Hangisine bakacağımı şaşırdım.
Günaydın güzellerrr :) Yeni bir güne daha gözlerimizi açtık çok şükür..Hepinizin bütün duaları kabul olsun inşallaahhhh :)
Hoş geldin kuzu

kızlar günaydın eşim sperm testi yaptırmaya gitti sonuçlar öğleden snr çıkacakmış ama bgn tekrar izin alamam dedi annem de bize gelcek inş bi fırsat bulur alırız sonuçları ve inş güzel sonuçlar çıkar da biras olsn moralimiz yükselir:KK17:
inşallah iyi haberler yüksek yüksek sonuçlarla dönersiniz, acele etmeyin ne zaman vakit olur o zaman alırsınız sonuç, iyi olsun da netice

günayyddınnn sabah şekerleri;
günüm güzel başladı :) elticim hamiş :nazar::nazar::nazar::KK46::KK46::KK46: 5 haftalık ve sadece 1 ay korunmadılar ve oldu, çok iyidir benim eltim daha öncesinde arkadaştık zaten sonra elti olunca da maşallah diyeyimde :) bozulmasın aramız:KK50:ikinci çocuğu olacak,34 yaşında, çekiniyor şimdilik demeyecek kimseye cinsiyet öğrenene kadar, ne diyim karışmadım nasıl istiyorsa öyle yapsın artık.darısı tüm isteyenlere olsun inşallah

günüm güzel başladı :) elticim hamiş :nazar::nazar::nazar::KK46::KK46::KK46: 5 haftalık ve sadece 1 ay korunmadılar ve oldu, çok iyidir benim eltim daha öncesinde arkadaştık zaten sonra elti olunca da maşallah diyeyimde :) bozulmasın aramız:KK50:ikinci çocuğu olacak,34 yaşında, çekiniyor şimdilik demeyecek kimseye cinsiyet öğrenene kadar, ne diyim karışmadım nasıl istiyorsa öyle yapsın artık.darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
günaydın canım darısı sana olsun inşaAllahh...

Hayırlı olsun, darısı sana olsun :)

Back
X