2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Selam canım hosgeldın kolay gelsın canım evımızın temızlıgıne bıle mudahale eciftiydıyorlar ayyy sıkma sen canını tatlım
hosbuldun canim aman bozulurlarsa bozulsunlar ne yapim yoruldum zaten bide pasta isterler yapamam simdi baska zaman gelsinler

hahahaaha bozulmuş bozulmuş ille bişeylere karışacaklar yoksa yaşayamazlar:-):-)
Aynen oyle valla ne guzel sevinsene temizlik yapiyor gelin diye :63:
İnşaAllah canim..
Kolay gelsin sana bir an önce biter temizliğin inşaAllah sende dinlenirsiin :)
tesekkur ederim canim az kaldi bugun biter isim sonra dinlenirim artik
Selam canim iyiz sukur sen nasilsin?
Aman takma sen onlara bozulirlarsa bozulsunlar :63:sen onlari kafana takma canim
bu arada artik batdas diyiliz 2 aydir beraber gidiyorduk kirmizilar isi bozdu ins ALLAH sen cuma gorursun scift cizgiyi
iyiyim canim kirmizilar erken gelmis uzulme canim gecikse umitlenirdin evet ayni gidiyorduk yok canim bende hicbir belirti yok bende cuma negatifi gorurum cumartesi kirmizilarim gelir insallah son kirmizilarin olur canim

hosbuldun canim aman bozulurlarsa bozulsunlar ne yapim yoruldum zaten bide pasta isterler yapamam simdi baska zaman gelsinler

Aynen oyle valla ne guzel sevinsene temizlik yapiyor gelin diye :63:

tesekkur ederim canim az kaldi bugun biter isim sonra dinlenirim artik
iyiyim canim kirmizilar erken gelmis uzulme canim gecikse umitlenirdin evet ayni gidiyorduk yok canim bende hicbir belirti yok bende cuma negatifi gorurum cumartesi kirmizilarim gelir insallah son kirmizilarin olur canim

Yanı canım cayın yanında ıllakı olacak seyler zaten sen temızlık yaptıgını söylemıssın kendısın sen ısıne bak kolay gelsın kızım baska zaman gelırız demesı lazım

Selam kizlar nasilsiniz bende dunden beri temizlik yapiyorum daha bitiremedim az once kv aradi eltisiyle bana geleceklermis bende temizlik yapiyorum temizlige gelirseniz gelin dedim daha bitiremedin mi ne durmadan perde yikiyorsun diyor bana ee toz oluyor ne yapim yikamayimmi dedim kolay gelsin dedi kapatti kabul etmedim diye bozuldular herhalde

kolay gelsin tatlım çook iyi yapmışın bu kvlerde kendini bişey sanıo gel dicekler gelicez git dicekler gidicez takdir ettim seni bide çok yorma kendini canım hani olur ya bişeyler falan ;)

ole canım yaa burda ozel yok dıs ıcın devlettede pazartesı sıra var aldım bakalım beklıcem mecbur
Bu arada iliktan biraz sicak tuzlu suyla 2 saatte 1 gargara yap az da olsa agriyi dindirir gunde 3 taneye kdr parol icebilirsin canim insaAllah hemen gecer iltihapta varsa o suyla biraz gecer

Yanı canım cayın yanında ıllakı olacak seyler zaten sen temızlık yaptıgını söylemıssın kendısın sen ısıne bak kolay gelsın kızım baska zaman gelırız demesı lazım
ordan eltisi bi kek yapiversin ne isiymis diyor telde sesini duydum hic orali olmadim valla musaitmisin demiyorlar gelecegiz diyorlar temizligi duyunca gelmediler yardim ediyorsaniz gelin dedim hicbisey demediler ben zaten kendim yaparim isimi tek daha iyi yaparm

kolay gelsin tatlım çook iyi yapmışın bu kvlerde kendini bişey sanıo gel dicekler gelicez git dicekler gidicez takdir ettim seni bide çok yorma kendini canım hani olur ya bişeyler falan :KK66:
aynen valla hergun aksam ordayiz zaten birakinda gunduz evimde olayim bugun esimede dedim biz ne zaman evde yiyecegiz yemegimizi dedim 1 bucuk sene oldu dedim ben basbasa yemek istiyorum seninle dedim ev alincada gelmem oyle evde yaparim ben dedim tamam dedi bakalm of cok sikildim bu durumdan dinlene dinlene yapiyorum canim ama negatifi gorecegim ben cuma gunu insallah sen pozitifi gorursun

ordan eltisi bi kek yapiversin ne isiymis diyor telde sesini duydum hic orali olmadim valla musaitmisin demiyorlar gelecegiz diyorlar temizligi duyunca gelmediler yardim ediyorsaniz gelin dedim hicbisey demediler ben zaten kendim yaparim isimi tek daha iyi yaparm

aynen valla hergun aksam ordayiz zaten birakinda gunduz evimde olayim bugun esimede dedim biz ne zaman evde yiyecegiz yemegimizi dedim 1 bucuk sene oldu dedim ben basbasa yemek istiyorum seninle dedim ev alincada gelmem oyle evde yaparim ben dedim tamam dedi bakalm of cok sikildim bu durumdan dinlene dinlene yapiyorum canim ama negatifi gorecegim ben cuma gunu insallah sen pozitifi gorursun

ahhh bu ınsanlar ahhhh Allah'ım bızı dusuncelı anlayıslı ınsanlarla karsılastırsın canım tabıkı tek daha ıyı yaparsın ama dıkkat et kendıne canım

Selam kızlaaaarrr, bugün 14. günüm. Ovülasyonumu ilk kez tam anlamıyla pozitif gördüm, 1 hafta non stop çalışmam lazım :KK73:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 67
Back
X