2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Çok şükür canım gecmıs olsun Allah'ım kimseye yaşatmasın en kısa zamanda yüzünüz güler inşallah Allah'ım hepimize hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin
sağol canım cümlemizin yüzü gülsün hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin rabbim...bikaç gündür çok sersemim gözlerim baygın ne oluyor diyorum ama çk erken daha adetime 9 gün var pekte ümitlenmek istemiyorum...ovulasyon testine göre çalıştık...en azından hangi günler olabilceğimi kestirebildim..bakalım hayırlısı ne olcak hamile kalsam bile en başta pekte sevineceğimi sanmıyorum çünki bir yanım tereddütte olcak benim için işallah kalp atışlarını duyar ve bir daha mol gebelik geçirmemek...

Bu arada günaydın kızlarrr, yum testi olayı bitti bu sabah 2. çizgi hiç yoktu testte ya çatladı yumurtam yada cılk çıktı :oops::KK17:artık takdir Allah'ın, ol derse olacaktır hayırlısıyla. Dün eşim çalışmayınca bugünü nedense pazartesi gibi hissediyorum bir tuhaf oldum :KK48::rolleyes:

evet bende öyle hissediyorum oysa yarın cuma yaşaaasıınnnn :):-):-) daha güzel oluyor 2 günde bir hafta bitmiş gibi :-) bu arada hiç çizgi yok dedin kaçıncı gün?

evet bende öyle hissediyorum oysa yarın cuma yaşaaasıınnnn :):-):-) daha güzel oluyor 2 günde bir hafta bitmiş gibi :-) bu arada hiç çizgi yok dedin kaçıncı gün?
Bugün 18. gün canım dün çizgi silik çıkmıştı bugün tık yok nereye gitti bu çizgi vücut ısımda düşmüş 1 derece bakalım hayırlısı artık yoğun çalıştık bundan sonra :D:KK45::KK22:canımız istediği zaman olur heralde ( benim kocişin istemediği zaman yok ama neyse :KK60::KK22:) evet yarın cuma ama eşim cumartesi günleri bazende pazarları bile mesaide kalabiliyor malesef

İçin kıpır kıpır olsunki bebıs gelsın kuzum :-):-):-)

bu sabah kaza yapıyorduk az kalsın ve ben kenara kaçtım arabanın içinde baktım üstüme bi şey geliyor allahtan sıyırdı baktım sol kasığım biraz ağrıyo dedim ki yok bi şey yok sakin ol sen korkma :-):-):-) işte psikolojim böyle

sağol canım cümlemizin yüzü gülsün hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin rabbim...bikaç gündür çok sersemim gözlerim baygın ne oluyor diyorum ama çk erken daha adetime 9 gün var pekte ümitlenmek istemiyorum...ovulasyon testine göre çalıştık...en azından hangi günler olabilceğimi kestirebildim..bakalım hayırlısı ne olcak hamile kalsam bile en başta pekte sevineceğimi sanmıyorum çünki bir yanım tereddütte olcak benim için işallah kalp atışlarını duyar ve bir daha mol gebelik geçirmemek...

Amin canım senınle batlarımız yakınmıs canım bende haftanın basından berı cok kotuydum yorgunluk sureklı uyumak ıstıyordum ama bugun ıyıyım cok sukur bende bazen acaba erkenmı dıyorum beklemekten bska caremız yok tatlım ama sen gonlunu ferah tut aynısı olacakmı deme ınsallah hayırlısıyla hersey cok guzel olacak RABBIM aynı acıları yasatmaz

Bugün 18. gün canım dün çizgi silik çıkmıştı bugün tık yok nereye gitti bu çizgi vücut ısımda düşmüş 1 derece bakalım hayırlısı artık yoğun çalıştık bundan sonra :D:KK45::KK22:canımız istediği zaman olur heralde ( benim kocişin istemediği zaman yok ama neyse :KK60::KK22:) evet yarın cuma ama eşim cumartesi günleri bazende pazarları bile mesaide kalabiliyor malesef

madem eşinin istemediği zaman yok bugünde çalışın ben öyle diyorum :) benimde 23.gün koyuyu gördüm bugün 27.günüm ama dünde koyuydu silinmesini bekliyorum :(

lovely iki gün geçti sen demedin mi benimkiler hiç aksatmaz dakikasına gelirler diye hemde bu ay stres yapmamışken hem de bu ara çok stresli olaylar yokken !! bi test yapsan :-) :-) ya da ne zaman yapacaksın ?

Canım yapmayı düşünmüyorum çünkü ben yine her zaman olduğu gibi adetimi bekliyorum benimkiler beni yanıltmaz gelirler er yada geç. Geç yumurtlamışımdır öyle olsa geçen pzts test yapmıştım çıkardı. Salı pedimi taktım bekledim. Bugünde günlük pedimi taktım bekliyorum.

bu sabah kaza yapıyorduk az kalsın ve ben kenara kaçtım arabanın içinde baktım üstüme bi şey geliyor allahtan sıyırdı baktım sol kasığım biraz ağrıyo dedim ki yok bi şey yok sakin ol sen korkma :-):-):-) işte psikolojim böyle

Gecmıs olsun canım Allah korumus demekkı ben burdayım anne benı unutma dıyor bır bakarsın bu ay hepımız guzel haberler alırız :-):-):-):-):-)

Benim eş motorsiklet kullanıyor motora bineceğim zaman o kıyafetleri giydiğim zaman robokop gibi oluyorum yaa kask ceket dizlikler v.s sürekli çok zıplatma sakın filan diyorum halimizi görseniz sit com gibiyiz :KK45::KK71:

insallah bebegin olurda sevincini paylasiriz

Back
X