2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

artışın gayet iyi 2 katına çıkmış :):nazar: 24 olan değerde adet gününü geçti mi daha önce sormuştum adetten önce 24 tü sanırım ? bir de doktorlar düşük değerleri görünce hemen sevindirmiyorlar bizleri yani her şeye karşı tedbir amaçlı henüz çok küçük ya o yüzden sen minik cana iyi bak içini ferah tut :)
Beklenen adet 1 Kasım ama doktor onun önemi yok dedi. Artış miktarı önemli dedi. Az artmış dedi. Yav tamam ümit verme de moral de bozma ama di mi ya. Kafama takıldı. Forumda bununla ilgili bi konu vardı arkadaşlar değerlerini yazmış.Açıp onlara bi bakıcam şimdi. Bi arkadaşım da adetinden önce baktırmış 250 çıkmış. Herkeste değişiyormuş ama ne bileyim ya korktum yine de ben. Adet olabilirsin dedi doktor. Olursan endişelenmene gerek yok dedi. :((

canım nasılsınız? gördüklerim koyu değil normal haliyse bundan öncekiler neden silikti sürekli ? bir de hamiş değilimdir çünkü kan değerim cuma 0.35 ti hala ihtimal vermek biraz mantık dışı tamamen benim hayal ürünüm :-):-):-)
Benimde dogru duzgun calısma olmamıstı hıcde umudum yoktu mevla ol deyınce oluyor cnm
Beklenen adet 1 Kasım ama doktor onun önemi yok dedi. Artış miktarı önemli dedi. Az artmış dedi. Yav tamam ümit verme de moral de bozma ama di mi ya. Kafama takıldı. Forumda bununla ilgili bi konu vardı arkadaşlar değerlerini yazmış.Açıp onlara bi bakıcam şimdi. Bi arkadaşım da adetinden önce baktırmış 250 çıkmış. Herkeste değişiyormuş ama ne bileyim ya korktum yine de ben. Adet olabilirsin dedi doktor. Olursan endişelenmene gerek yok dedi. :KK43:(
3 gun arayla yapılan testte gore artışın az gibi cnm.dr kimyasal gebelik olabılır dusuncesınde sanırım.ama bellide olmaz bu işler kimisinin artısı sonradan fırlıyor.eger regli olursanda üzülme cunku saglıksız bir gebeliği vucut kendiliğinden atarsa bile şanslısın bence.

mehaba uzun zamandır takip ediyordum bu forumu ama yeni üye olmak nasipmş benimde 3 yaşında bir kızım var 2.yide istiyorum amaaaaa
Merhaba canım.. Rabbim kızına sağlıklı bir ömür nasip etsin.. İnşaAllah 2. de annesini çok bekletmeden gelir. :)

Merhaba canım.. Rabbim kızına sağlıklı bir ömür nasip etsin.. İnşaAllah 2. de annesini çok bekletmeden gelir. :)
teşekkürler canım ama benim eşim istiyodu aslında ama şimdi istemiyor çok kafam karışık bariz bi problemmiimz yok yaşımda 30a dayandı

Benimde dogru duzgun calısma olmamıstı hıcde umudum yoktu mevla ol deyınce oluyor cnm
3 gun arayla yapılan testte gore artışın az gibi cnm.dr kimyasal gebelik olabılır dusuncesınde sanırım.ama bellide olmaz bu işler kimisinin artısı sonradan fırlıyor.eger regli olursanda üzülme cunku saglıksız bir gebeliği vucut kendiliğinden atarsa bile şanslısın bence.

Teşekkürler yorumun için. Milletin değerleri ne güzel fırlamış valla.Ben de 90 larda bi şey çıkar diye düşünüyordum. Stres yapıyor insan böyle arttı mı artacak mı diye :(( Hakkımda hayırlısı olsun.

larsson larsson canım merhaba benden yıne dunku gıbı koyu akıntı geldı bende anlamadım bu ısı gunde bır kereye mahsus olmak uzere gelıyor kendılerı :-):-)ve kasıklarımda kalp atısı gıbı kan gıdıyor gıbı onun basncı gıbı degısık bırsey bak bugun yıne umutlandım

larsson larsson canım merhaba benden yıne dunku gıbı koyu akıntı geldı bende anlamadım bu ısı gunde bır kereye mahsus olmak uzere gelıyor kendılerı :-):-)ve kasıklarımda kalp atısı gıbı kan gıdıyor gıbı onun basncı gıbı degısık bırsey bak bugun yıne umutlandım
merhaba cnım yerleşme kanaması yaşıyor olabilirsin Allah gönlünün muradını versin hayırlısı ile

merhaba cnım yerleşme kanaması yaşıyor olabilirsin Allah gönlünün muradını versin hayırlısı ile

Merhaba canım hosgeldın burası ugurlu gelır ınsallah rengı kahverengı veya kırmızı degıl ama koyu renk sarı gıbı amın Allah'ım hepımızın gonlune gore versın

teşekkürler canım ama benim eşim istiyodu aslında ama şimdi istemiyor çok kafam karışık bariz bi problemmiimz yok yaşımda 30a dayandı
Yaş olayını kafana takma bence, ben 28 yaşındayım, henüz bebik yok :) Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin..

Beklenen adet 1 Kasım ama doktor onun önemi yok dedi. Artış miktarı önemli dedi. Az artmış dedi. Yav tamam ümit verme de moral de bozma ama di mi ya. Kafama takıldı. Forumda bununla ilgili bi konu vardı arkadaşlar değerlerini yazmış.Açıp onlara bi bakıcam şimdi. Bi arkadaşım da adetinden önce baktırmış 250 çıkmış. Herkeste değişiyormuş ama ne bileyim ya korktum yine de ben. Adet olabilirsin dedi doktor. Olursan endişelenmene gerek yok dedi. :((

bak canım benimde değerim adetten iki gün sonra 18 di 45 e çıktı sonra 14 e düştü kimyasal gebelik yaşadığımı anladık . değerler düşük olunca doktorlar nedenini sorguluyor sana olumlu konuşursa allah korusun olumsuz durumlarda hayal kırıklığı olmasın istiyorlar 3 4 takipten sonra duruma göre net bir şey derler bebişini allaha emanet et kendine çok dikkat et stres yapma allahın izniyle gelişecektir lütfen ama lütfen kafanda doktorun dediklerini nette yazılanları kurup kendini strese sokma tamam mı ?

Back
X