- 17 Eylül 2013
- 10.694
- 8.134
- 198
modun hayırlı olsun fıstıkyolundan gidiyorum saldım 1.ay çayıra modu :) 2.ay kendinle uğraş modu dur bakalım :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
modun hayırlı olsun fıstıkyolundan gidiyorum saldım 1.ay çayıra modu :) 2.ay kendinle uğraş modu dur bakalım :))
Kimse yokmu bir fikir verin bana ne olur
Beklenen adet 1 Kasım ama doktor onun önemi yok dedi. Artış miktarı önemli dedi. Az artmış dedi. Yav tamam ümit verme de moral de bozma ama di mi ya. Kafama takıldı. Forumda bununla ilgili bi konu vardı arkadaşlar değerlerini yazmış.Açıp onlara bi bakıcam şimdi. Bi arkadaşım da adetinden önce baktırmış 250 çıkmış. Herkeste değişiyormuş ama ne bileyim ya korktum yine de ben. Adet olabilirsin dedi doktor. Olursan endişelenmene gerek yok dedi.artışın gayet iyi 2 katına çıkmış :)24 olan değerde adet gününü geçti mi daha önce sormuştum adetten önce 24 tü sanırım ? bir de doktorlar düşük değerleri görünce hemen sevindirmiyorlar bizleri yani her şeye karşı tedbir amaçlı henüz çok küçük ya o yüzden sen minik cana iyi bak içini ferah tut :)
Çokkkkkkk ama çokkkkkkkk sevındım canım ınsallah hep böyle devam edero ıyı ablası masallahı var zaten sıpanın abısı gıbı gelısımı falan ıyı bununda bakalım az kaldı
Az kalmış canım hadi bakalım güzel haberler ile gelirsin inş. bu ay bize.
Benimde dogru duzgun calısma olmamıstı hıcde umudum yoktu mevla ol deyınce oluyor cnmcanım nasılsınız? gördüklerim koyu değil normal haliyse bundan öncekiler neden silikti sürekli ? bir de hamiş değilimdir çünkü kan değerim cuma 0.35 ti hala ihtimal vermek biraz mantık dışı tamamen benim hayal ürünüm![]()
3 gun arayla yapılan testte gore artışın az gibi cnm.dr kimyasal gebelik olabılır dusuncesınde sanırım.ama bellide olmaz bu işler kimisinin artısı sonradan fırlıyor.eger regli olursanda üzülme cunku saglıksız bir gebeliği vucut kendiliğinden atarsa bile şanslısın bence.Beklenen adet 1 Kasım ama doktor onun önemi yok dedi. Artış miktarı önemli dedi. Az artmış dedi. Yav tamam ümit verme de moral de bozma ama di mi ya. Kafama takıldı. Forumda bununla ilgili bi konu vardı arkadaşlar değerlerini yazmış.Açıp onlara bi bakıcam şimdi. Bi arkadaşım da adetinden önce baktırmış 250 çıkmış. Herkeste değişiyormuş ama ne bileyim ya korktum yine de ben. Adet olabilirsin dedi doktor. Olursan endişelenmene gerek yok dedi.(
mehaba uzun zamandır takip ediyordum bu forumu ama yeni üye olmak nasipmş benimde 3 yaşında bir kızım var 2.yide istiyorum amaaaaaikinci bir bebegi dusunen veya 2013-2014''te evlenip hamile kalmak isteyen yok mu hiç?
Merhaba canım.. Rabbim kızına sağlıklı bir ömür nasip etsin.. İnşaAllah 2. de annesini çok bekletmeden gelir. :)mehaba uzun zamandır takip ediyordum bu forumu ama yeni üye olmak nasipmş benimde 3 yaşında bir kızım var 2.yide istiyorum amaaaaa
teşekkürler canım ama benim eşim istiyodu aslında ama şimdi istemiyor çok kafam karışık bariz bi problemmiimz yok yaşımda 30a dayandıMerhaba canım.. Rabbim kızına sağlıklı bir ömür nasip etsin.. İnşaAllah 2. de annesini çok bekletmeden gelir. :)
Benimde dogru duzgun calısma olmamıstı hıcde umudum yoktu mevla ol deyınce oluyor cnm
3 gun arayla yapılan testte gore artışın az gibi cnm.dr kimyasal gebelik olabılır dusuncesınde sanırım.ama bellide olmaz bu işler kimisinin artısı sonradan fırlıyor.eger regli olursanda üzülme cunku saglıksız bir gebeliği vucut kendiliğinden atarsa bile şanslısın bence.
Evet canım az kaldı merakla heyecanla beklıyorum ınsallah guzel haberler vermek nasıp olur sendende umarım guzel haberler alırız
İnşallah canım en çok ben şaşırırım herhalde.
merhaba cnım yerleşme kanaması yaşıyor olabilirsin Allah gönlünün muradını versin hayırlısı ilelarsson canım merhaba benden yıne dunku gıbı koyu akıntı geldı bende anlamadım bu ısı gunde bır kereye mahsus olmak uzere gelıyor kendılerı
ve kasıklarımda kalp atısı gıbı kan gıdıyor gıbı onun basncı gıbı degısık bırsey bak bugun yıne umutlandım
merhaba cnım yerleşme kanaması yaşıyor olabilirsin Allah gönlünün muradını versin hayırlısı ile
Ummadıgın anda gelırmıs ya canım belkı senınkıde öyle olur
Merhaba canım hosgeldın burası ugurlu gelır ınsallah rengı kahverengı veya kırmızı degıl ama koyu renk sarı gıbı amın Allah'ım hepımızın gonlune gore versın
Yaş olayını kafana takma bence, ben 28 yaşındayım, henüz bebik yok :) Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin..teşekkürler canım ama benim eşim istiyodu aslında ama şimdi istemiyor çok kafam karışık bariz bi problemmiimz yok yaşımda 30a dayandı
Beklenen adet 1 Kasım ama doktor onun önemi yok dedi. Artış miktarı önemli dedi. Az artmış dedi. Yav tamam ümit verme de moral de bozma ama di mi ya. Kafama takıldı. Forumda bununla ilgili bi konu vardı arkadaşlar değerlerini yazmış.Açıp onlara bi bakıcam şimdi. Bi arkadaşım da adetinden önce baktırmış 250 çıkmış. Herkeste değişiyormuş ama ne bileyim ya korktum yine de ben. Adet olabilirsin dedi doktor. Olursan endişelenmene gerek yok dedi.(