2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

HATİBULUT
Canım hamilelik takvimimi nasıl yaptın? Keseyi görmeden yapmak istemiyorum ama öğreneyim de inş görünce hemen yapmak istiyorum

Son düzenleme:
Allah razı olsun burda sizler olmasanız ben kafayı yerdim iyi ki varsınız iyi ki iyi ki iyi ki çok zor beklemek hele negatif testleri görüp ilaçları kullanmak çok zor

Canım benim gerçekten çok erken davranmissin sen ilaçlarını kullanmaya devam et ve yaptığın testi unut lütfen gününü bekle canım inşallah çok güzel olucak herşey.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

HATİBULUT
Canım hamilelik takvimimi nasıl yaptın? Keseyi görmeden yapmak istemiyorum ama öğreneyim de inş görünce hemen yapmak istiyorum

2 yıldır bu günü bekliyorum allah herşeyin hayırlısını versin ama yapcam dediğim herşeyi yaptım bunuda yaptım hayrolsun inşallah kullanıcı kontrol panelie gir altlara in bebeğin tahmini doğum tarihini bi yerden hesaplayıp oraya tarihi yaz ve kaydet bu kadar

dün gece herkese dua ettim insan başkasına dua edince daha huzur buluyo bende öyle yaptım inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir.

Canım ya kanda da çıksın sonra 9 ay hemen geçsin kucağına da aş tavrını inşallah:) dua ediyorum hepimiz için hep, iyi bak minnağına.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dua edin ne olur , dayanmaya çalışıyorum

Amiiinn inşallah canım benim Allah razı olsun. Tamam iyi bakarım teyzesi :)

Kızlar bugün adet oldum doktoru aradım yarın sabah çağırdı... ilk gün hangi uygulama yapıyor vajinal muayene falan oluyor mu.. oba göre gidicem de yaptıranlara sorayım dedim..:)

Unut şimdi sen olumsuz herşeyi. Kafanı meşgul edecek biseyler bul puzzle yap eğer vaktin varsa ben yapıyorum bitmek üzere :) sevdiğin insanlarla vakit geçirmeye çalış sıkma canını sakin...

Prenses bak beni de tahrik ediyosun:) gidip test alcam ama biliyorum ki bişey çıkmıycak. Bak burda bi arkadaşın kan değeri ne kadar yüksek maşallah ama idrar da çıkmamış. Lütfen şu olumsuzlukları at kafandan. Bizim daha vaktimiz var az kaldı. Cuma senin de galiba kan günün dua et sabret, bana da geliyo olumsuzluklar esiyo ama gerçeği öğrenmenize az kaldı. Karnım ağrıyo göbeğim acıyo, adet sancılarım var korkuyorum ama sabredelim azcık daha.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar kasiklarimda batmalar oluyor çok normal görüyorum çünkü transferden öncede opu dan dolayi batmalar oluyordu onun haricinde bugün biraz ddışarıya ciktim hemen nefes nefese kaldim sicaklar basti beni zaten havada çok güzelde içim pirpir bir şekilde panik atak oldum sanki bide icim daralıyor cok sıkılıyorum

Saol cnm ama benim aşılama tutmadı hasta oldum nasip bidahaki tüp bbege artık sen kendine iyi bak inşallah
kısmet kuzucummm önümüzdeki aylarda seni de görcez o zaman gurbetkız, kelebek ve sen hadi inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…