2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

İnss agzindan bal damlio nolur dua et hepimize nolur hamilesiniz sizin dualariniz melekleriniz var kabul olur :)

canımm siz söylemeseniz de ediyorum. bunu laf olsun diye söylemiyorum gerçekten dua ediyorum sizler için. aklıma gelenlerin isimlerini söylüyorum. gelmezse kadınlar kulübündeki bebek hasretiyle yanan arkadaşlarıma da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et allahım diyorum hep..
sende inancını kaybetme hiç olurmu. hep dua et. her an dua et.

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet tatlım bi ara doktorunu ne diycek bakalım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Is yerinde oluyorum cunku musait olamiyorum ve formu kullanmayj tam olarak bilmiyorum galiba yazdiklarimi bulamiyorum sonrasinda cevap verilincede goremiyorum ilk drfa gordum sansla oda yani kotu bir niyetim yok sadecr tedirginin ilk defa tedavi goruyorum

:) insan herseye alisio napalim bizim bbebisler nazli bole gelcek senin hikayen nedir :)

:) kötü niyetinden değil de bi türlü konuya girememenden dolayı yazdım o mesajı:)
hoşgeldin aramıza. durumun nedir??
sayfanın en üst köşesinde isminin yazdığı bi yer var küçücük gördünmü? orda "bildirimleriniz " yazıyor. orayı tıkladığında senin mesajını alıntı yapıp cevaplayanları görebilirsin. üzerine tıklayarak da linke gidip sende bizim yazdıklarımızı görebilirsin

Pardon gormedim yazmissin zaten bence uzulmen icin cok erken 3. Gun bi bakmissin mucizen seninle lutfen hemen yikilmayalim arklarim umut edecegizki olacak dimi guzel dusunelim nolur belki erken daha sonuc ucin belki bebisin sana supriz yapacak demi dur bakalim gun dogmadan neler dogar

canım benim yaaa... önce okurken şu cis meselesinde gülmeye daha sonra duygulanmaya başladım.. hikâyen çok güzel... zor ama devamında güzel günler sizi bekliyor inşallah... inşallah tutulurlar yaramaz mi yaramaz miniklerin olsun seni yorsunlar cise bile gideme inşallah.... şaka bir yana temiz bir arkadassin farkındayım inşallah tüm çabalarının dualarınin karşılığını alırsın canim...

benim hikayeme ne çok benziyor canım... inşallah yavrunuzu Rabbimin izniyle kucaklarsiniz...

inşallah canım hep birlikte görelim mucize gerekiyor rabbım büyük

:)çiş meselesi merkesdeki herkesi güldürdü. gittiğimde çişimden tanıyacaklar beni eminim
hatta her aradığımda "merhaba ben Alfa, 13 mayısta transfer yapılmıştı hatırladınızmı" dediğimde, onlar içlerinden geçiriyolardır "gene çişli kız aradı 4 torba boşalttıkya hani ayy gene aradı bu " diye geçiriyolardır allah bilir:))

amiiiinnnnnnnnn yaramaz olurlar valla annelerine çekerse zaten:) inşallah onların peşinde koşmaktan çişe bile gitcek vakit bulamayayım eee çocuklar nasıl geldiyse öyle devam edicek tabi

rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…