Yokmu kimse
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kaçıncı gündü?
benim transfer sonrası 13. gün bugün bende de var adet sancısı.
Yokmu kimse
Merhaba kizlar
neden merhabai kimse yokmu yazıp yazıp çıkıyorsun merak ediyorum. daha öcne de gelmiştin cevap vermiştik bişey demeden çıkmıştın.Yokmu kimse
:)ne guzel pozitifsin alfaaa :) 4,gunum daha
AlxFa .!.:çoook uzun bi alıntılama yaptım. şimdi kendimden bahsedeyim acıcık:)
28 yaşındayım. bende zaman zaman çıkan, benim de ısrarla soğan suyuyla yok ettiğim kistlerim var. hatta PCOSum. ama Pcosluların yaşadıkları hiçbir şeyi yaşamamama rağmen pcosluyum. adetlerim 25. gün düzenli gelir. kıllanma tüylenme olmaz, sancı çok olmaz. vs vs.
eşimde sayı problemi ve hız problemi vardı. proxeed, harnup falan kullandık. değişmedi.
preseed duyduk onu da kullandık eksik kalmasın diye:)
baktık hala gelmiyo bizim sıpa Ankara Zekai Tahir Burak E.A.H gittik. Doktorumuz ilgiliydi ama nedense hala yanlış tedavi uyguladığını şiddetle düşünüyorum. Klomen hap ve pregnyl iğneyle ilk aşılamamız yapıldı Eylül 2013 de yapıldı.
45 gün geciken adetten sonra genel 15 gün kahverengi leke ve sonunda 1 hafta daha normal kanama ile negatif sonuçlandı.
Tüp bebek son şansım diye hiç yanaşmadım. bide çok korkuyordum. yaşadığım yerde sağlık tam bi facia. doktorların (çok afedersiniz) hastaları köpek gibi azarlaması, kapıdan kovar gibi geri çevrilmeleri, ilgi alakanın sıfır olması,( üniversite hastanesi dahil) beni özel bi hasteneye yöneltti. 3 saat mesafedeki özel bi hastaneye gitmeye karar verdik.
1 mayıs 2014 de adet oldum. 2 mayısta doktorla görüşmeye gidecektik ki doktor hemen başlama kararı aldı:)
o gün hemen Gonalf 900 ile 187.5 doz göbekten vurulmaya başladım.
6 mayısta beni çağırdı yumurtalarımın büyümeye başladığını gonal f ye devam etmem gerektiğini söyledi. estradiol baktı o sırada. ve çok güzel artış olduğunu söyledi. 8 mayısta gün verdi bi daha kontrol için. o gün cetrotide verdi. yine göbekten yapılacak.yumurtalar güzel görünüyor bugün burda kalmanızı istiyorum yarın tekrar kontrol edeceğim dedi. biz kaldık cuma günü yani 9 mayısta artık çatlatma iğnesinin günü gelmiş. gece 2 de çatlatma iğneni vur dedi.( Ovitrelle). pazar günü (11 mayısta) yumurtaları toplayalım dedi. 12 yumurtam oluşmuş. adetimin 1. gününden 11. gününe kadar her gün incir fındık ceviz yedim. faydasının olduğunu hatta planlanandan erken transferin yapıldığını gördüm. 16 mayısta planlanan transfer 13 mayısta yapılacaktı.
11 mayıs pazar günü 2 de yumurtalarım toplandı. hafif bi kanamam oldu ve biraz sancım. grip de bi taraftan bastırdı. çıkmadan bi serum taktılar gribim için. serum bitene kadar hastanede yattık. 6 7 gibiydi yola çıktık yavrularımızı onlara emanet ederek..
pazartesi günü sabah merkezi aradım. yavrularımın durumunu sormak için. 10 tanesinde işlem yapabildik dediler.bölünmelerini her an çıkarıp bakamıyoruz dediler. yarın transferi yapalım dediler. çok kötü oldum. neden 5. gün değilde 2. gün diye. ama çok önemli olmadığını falan söyleyip beni avuttuğunu sandılar. eşim sürekli kafama taktığımı ve ağladığımı söyleyince açıklamak zorunda kaldılar. çok kaliteli olmadığı durumlarda embriyoların hepsini laboratuar ortamında kaybetmeyelim anne karnında şansının biraz daha fazla olduğundan bahsettiler.
transfer gününde 13 mayısta yani, öğlen 12 de merkezdeydik. su içmeye başla 1 buçukta seni alcaz dediler.
1 oldu ben sıkıştımdedim erken alsınlar. almadılar..
2 oldu ses yok.. patlıyorum resmen.
azcık azcık yap çişini dedilernasıl yapim bıraktınmı gidiyo nasıl tutcam yarısını
neyse zaman geçe geçe onu da öğrenmiş olduk.
su içiyorum çişimin birazını yapıyorum, su içiyorum birazını bırakıyorum derken saat 4 yaptılar..
litre litre su içmişim 30 kere de tuvalete gitmişim.
transfer odasına aldılar. birazını işeyeyim dedimsondayla boşalttılar, koca bi torba. neden bu kadar içtin diye sordular.sıkışık olcaksınız dediniz ne kadar olduğunu söylemediniz bide ben 4 saattir su içiyorum dedim
hazırladılar beni, transferden önce 2 torba, transferden sonra 2 torba daha idrar boşalttıktan sonra rahatlamışım
16:36 da yavrularımı bana verdiler. 6 taneciği yaşayabilmiş kuzularımın. 3 tanesini transfer yapmaya uygun buldular.
aldım karnıma sımsıkı sarıldım dualar ettim yattığım yerden onlara. 1 saate yakın yattım. sonra sedyeyle çıkardılar yatağıma. karnımı sıcak tutmamı sırt üstü pozisyonda yatmamı söylediler. ben yüzüstü yatmazsam uyuyamamki..
nitekim uyuyamadım.
gece 11 de tuvaletim geldi. kalkmaya çalıştım kalkamadım. yarım saat sonra bida denedim şükür kalktım zar zor. ayaklarım titriyordu.
ertesi gün 10 gibiydi sanırım çıktık evimize geldik. rapor verdi 13 mayısla 14 mayısa. evimde dinlendim. o günden başlayan claxene (koldan iğne), progestan( kalçadan iğne50+50=100 lük 2 si bir defada iğne), folik asit(1 mayıstan beridir kullanıyorum), estrofem(günde 2 tane), corasprin(günde 1 tane) kullanıyorum.
4. güne kadar sancım oldu kasıklarımda. hafif kahve lekelerim( yumurta toplama gününde olmamıştı, transfer gününde çok su içince leke leke geldi kahverengiler.) vardı. sonra hangi gün bitti hatırlamıyorum ama gittikçe azaldı azaldı azaldı..
4. gün yerleşti benim miniklerim diye kan testi yaptırdım
2.34 anaaa hamileyim kız ben dedimmanneme söyledim
ertesi gün 5. gün yani, bida yaptırdım. rahat battı ya bi kere yaptırmadan olurmu hiç! 1.64 al sana bombaaaa
anneme nasıl söylerim yokmuş diye. söylemedim. ilacın etkisiymiş anne. doğru sonuç vermeyebilirmiş o yüzden güvenmeyin dedi doktorlar diye toparladım. tüyünü diktim
ağlamaktan içim çıka çıka dualar ettim. eşim erken yaptırdığımız için çok kızdı. bi anlık boşluğuna gelmiş. bida yaptırmazmış falan filan..
8. gün yaptık
3.41 aha şimdi bize umut oldu. 5. gün ilacın etkisinin çıktığını gördük.. eee bu neydi.. bebektiiii
doktorumuzu aradık. var gibi ama bida test yaptırın pazartesi günü dedi yani 26 mayıs ( yaptırmamızı istedikleri tarihti) 13. güne denk geliyor.
dayanırmıyım ben
pazar günü yani 25 mayısta Mirac kandilinde kan verdim. 23.53:) (akşam 5 te)
bugün doktoru aradım. güzel yükselmiş e2 değerine ve progesteronuna da baktır dediler. baktırmak için bida kan verdik 26 mayısta yani bugün.. sonuç;(saat 12 de)
Betahcg 35.89(eskisi 23.53)
Progesteron 40(eskisi 36.38)
e2 333(eskisi 233)
bu değerlere göre hamileyim..
rabbim herkese nasip etsin inşallah..
değerimin düşük olduğundan korktum, doktoruma sordum. 2. gün transferi olduğundan ve belki geç yerlemiş olmasından dolayı böyledir dedi. artış güzel olduğu için hamilelik var, artışlardan sonra keseyi görmeyi bekleyeceğiz dedi.
sürekli ayetel kürsi okuduk eşimle. konuştuk yavrularımızla. 4444 salatu tefricite okudum. 41 yasin bitirdim. hep elim karnımda ayetel kürsi fatiha felak nas okudum bol bol. rabbim korkuyucu meleklerini göndersin diye.
yavrum benim namaza başlamama sebep oldu. önce annesini düzeltti sonra geldi kuzum..
binlerce kere şükür..
çok uzun anlattım. belki birisi benim yaşadıklarımı yaşamıştır, korkmuştur, yazımı bulup okursa yararı olur, bi dua bile okusa bana yeter.
rabbim nasip etsin doğuma kadar yaşadıklarımı da anlatayım inşallah..
rabbim nasip etsin doğuma kadar yaşadıklarımı da anlatayım inşallah..
kısmet kuzucummm önümüzdeki aylarda seni de görcez o zamangurbetkız, kelebek ve sen hadi inşallahhhhh
allah iyiliğini versin elifiiimm. suyun 9 ay sonra gelecek
Canim allah razi olsun seninde degerin yükseldi cok şükür. Bu arada ben 3.gun transferiyim bes degil :))))kelebekimmmm şükür rabbime. eenn kısa sürede sizlere de nasip etsin inşallahhh.. amiiiiiinnnnnnnnn
kızzzz içine mi doğduuuuuuu Elif demişsiiinnnelif mi gelecek oğlum mu gelecek rabbim hayırlısıyla versin inşallah.. en kısa sürede de sizlere kuzucuuumm
hadi bakalım
allah razı olsun canım. rabbim sizlere de nasip etsin inşallaaaaaaahhh
allah razı olsun canımmm... çok dua ettim çoookk hepinize ayrı ayrı dua ettim. laf olsun diye söylemiyorum yemin ederim hepiniz için dua ettim. rabbim kabul etsin inşallahhhh
amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnn rabbim size de nasip etsin canımmm
sağol canımmm allah razı olsun. inşallah rabbim nasip etsin size de..
bu defa yaşadıklarım psikolojik değilmiş
hoşgeldin aramıza çok şükür iyi haberleri teker teker alıyoruz. bu ay fire vermek yok ona göre:)
Aminn duaların için.
26.05 mi dedin yoksa yanlış mı söyledin? rabbim budefa yüzünü güldürsün inşallagggg
şükürler olsun songülcümmm aminnn allah razı olsunnn rabbim size de göstersin bu güzel günleri inşallah...
yapıyodum valla bugün iş yerinde aldım elime kağıt kalem tek tek isimleri yazıp bu güne kadar neler yapılmış nasıl sonuçlanmış çıkaıryodumsen benden önce davranmışsın
hayırlı olsun canım tedavin. rabbim hayırlarla sonuçlandırsın inşallah
:) mimiooooooooommm:) nikine bayılıyorum söylemesi çok şeker:)
Allah razı olsun canım. Elbette umut oluyor, ben kendimden öncekilere bakar bakar da "olacak ya olacak" derdim. Rabbim nasip ediyor hepimize tek tek çok şükür.. Hep dualarımdasınız.
aminnn allah razı olsun canım. rabbim sizlere de nasip etsin
sağol canım. inşallah yarını sorunsuz bi şekilde atlatırsın. sende sabırsız bi şekilde bekleyişe girersin inşallah:))
benim tuttu. ilk tüp bebek denememdi. aşılama tutmadı.
harekete bakmıyor bu tüp bebek. isterse hareketsiz hantal bişi olsun::)
sana da bakmıyor. sen pcos olsan avantajı bile var:)
hayırlarla sonuçlansın tedavin inşallah.
heheheeeyaş 28, 13 mayıs (2. gün emriyosuyla 3 emriyo) transfer 26 mayıs sonuç 35
ne yüzsüzüm dimiiiii
hastanemi yazmıyayım kuzucum ya. çok yazdım bi tanıdık manıdık çıkcakdoğudayım. siz batıdakiler gelcekseniz buraya, yazcam
yuppiiiiiiiiiiiiiii
ilaç fobili ve panikataklı arkadaşım benimben senden daha fazla stres yaptım. demekki neymiiiiiiiiiişşşşşşşş önyargılı olmayacakmışsııınnnnn...
ilaçlarını düzenli kullan. anestezinin vücudundan hemen çıkması için çooook su iç emi kuzucuumm
ikizli üçüzlü geliyoooooooooooooooooooooo
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaduymayayım bidaha!!!!! sakın öyle düşünme. Rabbim nasıl beklersen öyle olur dememişmi?
adet belirtileri şuan bende bile varsorsan herkes yaşamıştır. ama bu olmadığı anlamına gelmez
HHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNnnn
kıııııııııızzzzzzzzzzzz bak demedi deme geliyo ikiz2. gün embriyosu ve 9. gününde idrarda çıktı
hiç merak etme bundan sonrasını. ben seni çoooooook tebrik ediyorum. rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin.
Sağ salim inşallah.
ben transfer gününde salya sümüktümnasıl grip nasıl hastaydım anlatamam. transfer gününü de geçtim. pazar günü yumurta toplanacak cumartesi bende bi grip bi grip allaaaahh felaket oldum.
koca bi peçeteyi doladılar doladılar elime verdiler narkozdan önce:) karnımın üstüne almışım uyumuş kalmışım:) çıkınca hapşurmamak için sürekli burnumu silmekten kıpkırmızı yara oldu. e bir tut iki tut dayanamadım hapşurdum. hapşurur hapşurmaz ağladım
dışardan bakınca çok komik görünüyormuş.ama şükür tutundu şuan bebişim
sert öksürme bişey olmaz..
canım seninkiyle kıyaslayınca biraz üzülüyordum ben.o yüzden bi ekleme yapmak istiyorum müsadenle.
seninkisi 5. gün transferi
6. gün çıkması çok normal. 11 gün ediyor çünkü
ben 2. gün gittim. alttan baktı:) hazırlıklı git canım
Kuzummmmm Allah senin iyiliğini versin ve de hep mutlu etsin Rabbim her daim yaninda olsun meleklerini hayirlisiyla kkucağına almayi nasip etsin hayirli sağlıklı güzel evlatlarin olsun çok duygulandim çok
beni ağlattin kuzum dur kızma ama duygulandim işte benimkisi de benzer bi hikaye kendimi iyi hissettiğim vakit belki yazarim
Dualarin icinde Rabbim senden razi olsun herşey gönlünce olsun..Rabbim biz gibi bekleyen herkesin umutlarini boşa çıkarmasın(amin)
kaçıncı gündü?
benim transfer sonrası 13. gün bugün bende de var adet sancısı.
inşallah canım
çişiyle başı derde giren tek ben değilmişim, o çişi yarıda kesmek dünyanın en zor şeyi sanırım
Çok samimi yazmışsın, hemen hemen hepsini ben de yaşadım, Rabbim seni güldürdü, darısı bize inşallah
kısmet kuzucummm önümüzdeki aylarda seni de görcez o zamangurbetkız, kelebek ve sen hadi inşallahhhhh
heheheeeallah iyiliğini versin elifiiimm. suyun 9 ay sonra gelecek
Canim allah razi olsun seninde degerin yükseldi cok şükür. Bu arada ben 3.gun transferiyim bes degil :))))pardon kuzucum:)
Çok şükür canım çoook şükür. yükseliyor annesinin bitanesiiiiiii:) "burdayım annem daha fazla üzülme" dedi eşek sıpası:)
amiiiinnnn rabbim hepimize nasip etsin canımm.. cennetten melekler geliyorlar bu defa bizim için:)Alfa ne guzel yazmissin hikayeni dilerim melegini (meleklerini) sagsalim kkucagina alirsin :)
sizinkileri de rabbim hazırladı gönderiyor inşallahhhhh
Bende de vaaarrrrr telaş yapmayın canlar :) leke gelmediği ve mide bulantısı olmadığı sürece sorunn yok ben sordum doktoruma
elifim neden mide bulantısı olmadığı sürece dedin kuzucum sen
öksürmekten tıksırmaktan zarar gelmez diye okumuştum cnm, için rahat olsun. 1 saat iyi bir süre[/QUO
Cok tşkler rahatladım bunu duyunca olmayacaksa zaten bahane cok kısmet allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin
canımm benim lekelenmem yok ama baş dönmesi var. midem tuhaf. bulanıyor diyemem belki ama kalkıyor gibi anlatamıyorum bile. lavoboya gitsem eğilsem kendimi dinlesem kusarım.Ben doktorumu aradım sancim var hocam bir sorun mu var dedim lekelenmen varmı dedi yok dedim mide bulantin varmı dedi yok dedim tamam o zaman bir sıkıntı yok normal sancin olması dedi. Ama bunlar olursa mutlaka ara dedi tamam dedim bende :/
Bende yaziim bari 25 yasindayim 4 yillik evliyim baslarda cocuk istemedik nasil bi seyse istemedik sonra ciktik yollara normal olmadi bi turlu ne denediysek bos sicak sularmi buhar banyolarimi macunlarmi bardak kapamalarmi. ...:)daha neler neler....neyse olmuyor bisey var dedik gittik ve esimde hareket + morfoloji problemi dediler varikosel ameliyati oldu nitekim 4 ay bekledik bi gittikki degerler daha cok dusmussonra tup bebek dediler normal yoldan olmazmis bebeemiz dustuk yine yollara. ... Mayis ayinda medipolde basladik meger esimin genetikmis problemi varikosel hikaye bunuda burda ogrenfik neyse. . 9 yumurta toplandi 4 yumurt yola cikildi ve 2 tane kaldi 3. Gun embriyosu olarak pers. Gunu annelerine transfer edildiler :) insss insallah tek dilegim Rabbim mukafatimizi verir dileriim hepimiziiin
canımm benim lekelenmem yok ama baş dönmesi var. midem tuhaf. bulanıyor diyemem belki ama kalkıyor gibi anlatamıyorum bile. lavoboya gitsem eğilsem kendimi dinlesem kusarım.
yarın doktorumu arayayım bari:S
Hepimizin derdi ortak, derdimize derman olacak olan da ortak.. Allahın izniyle tüm bunlar geride kalacak. ve sadece buraya yazdıklarımızla kalacak. Şubat- mart tüp bebiş anneleri topiğinde buluşucaz hepimiz. fire vermeden
sonra yok kakası yok maması yok gazı onları konuşcaz orda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?