Canım çok sevindim Hayırlı olsun değerin çok güzel kat kat artsın inşAllah. Belirtilerin oldumu canım yaa belirti aramaktan fenalık geldi 8.gündeyiz ama tık yok bende mi böyle bilmiyorum tabii
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ya çok kötüyüm moralim sıfır, geçen hafta kanda pozitifi görmüştüm, doktor haftaya cuma kontrole çağırdı sanırım kese görmeye. Ama bugün feci bir karın ağrısıyla uyandım ter içindeydim ağrıdan, sonrada afedersiniz zor çıktım tuvalete, ve şu anda içim bomboş sanki, merkezi aradım korkmayın dediler ve kabızlık için ilaç verip geçiştirdiler. Çok korkuyorum bişey olmuşmudur sizce( 8 ay bu korkularla nasıl geçicek Allahım nasıl rahat nefes alabilicez biz (
Benim doktorum kanama yoksa problem yok diyo canım için rahat olsun aynı durumu bikaç gün önce ben de yaşadım
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba canım bende kabızlık sorunu yaşadım çok zorladım bende merkezi aradım bişe olmaz dedi sıkma canını o bebişler bizim nasibizde varsa şimdi çoktan tutunmuşlardır inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Henüz sende keseyi görmedin dimi cnm? İçimi rahatlattınız bi nebze sağolun. Sizce haftaya cumayımı bekliyim kontrol için yoksa bugün gideyimmi?
Kızlar Merhaba bugün 9. Gunum dayanamadım bugün kan verdim sonuç bekliyorum.lutfen dua edin
Kızlar Merhaba bugün 9. Gunum dayanamadım bugün kan verdim sonuç bekliyorum.lutfen dua edin
Inşallah güzel sonuç alırsın canım sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum benim bugün 8. Günüm bende mi yarın yaptırsam inşallah bebişin seninle birliktedir sana sıkı sıkı tutunmuştur( âmin )
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım meleğin seninle olurdualarım seninle
Ayyy yaaa cok heycanlandim canim benim :) benimde bugun 8 yarin 9 olucak insallah belli olunca hemen yaz lutfen cok merak ediyorum rabbim hayirli sonuc almani nasip etsin insallah :))Kızlar Merhaba bugün 9. Gunum dayanamadım bugün kan verdim sonuç bekliyorum.lutfen dua edin
Kızlar sanki regle olacakmışım gibiyim . Dün akşam başım ağrıdı ve ateşlendim. Bugün belim ağrıyor hafiften . Canım sıkılıyor
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Sıcaktan olduğunu düşünmüyorum canım şuan dışarısı çok sıcak ben evde battanteyle oturuyorum . Ev çok serin . Rahatım yani . Herşeyinsorgular olduk . Hayırlısı inşAyyy yaaa cok heycanlandim canim benim :) benimde bugun 8 yarin 9 olucak insallah belli olunca hemen yaz lutfen cok merak ediyorum rabbim hayirli sonuc almani nasip etsin insallah :))
Canim bas agrisi ve bel agrisi bendede oluyor hatta kasiklarimda bir baski hissediyorum batma oluyor arada :what: bas agrisi sicaktan diye dusunuyorum sende uzme kendini kotuyede yormayalim tamam mi guzelim :-*
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sıcaktan olduğunu düşünmüyorum canım şuan dışarısı çok sıcak ben evde battanteyle oturuyorum . Ev çok serin . Rahatım yani . Herşeyinsorgular olduk . Hayırlısı inş
Sıcaktan olduğunu düşünmüyorum canım şuan dışarısı çok sıcak ben evde battanteyle oturuyorum . Ev çok serin . Rahatım yani . Herşeyinsorgular olduk . Hayırlısı inş
Ayyy yaaa cok heycanlandim canim benim :) benimde bugun 8 yarin 9 olucak insallah belli olunca hemen yaz lutfen cok merak ediyorum rabbim hayirli sonuc almani nasip etsin insallah :))
Canim bas agrisi ve bel agrisi bendede oluyor hatta kasiklarimda bir baski hissediyorum batma oluyor arada :what: bas agrisi sicaktan diye dusunuyorum sende uzme kendini kotuyede yormayalim tamam mi guzelim :-*
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?