Benim test gunum 28 haziran yani ramazanin ilk gunu. O gun niyetlenmeyi dusunmuyorum. Negatif cikarsa zaten tutcaz ama pozitif cikarsa bizim ignelerimiz ilaclarimiz olcak sonucta doktor da izin vermez diye dusunuyorum
Cok tesekkur ederim canim. Allah kucagina almayi nasip etsin insallah.
Transfer sonrasinda neler yaptin yani yattinmi hic ozel bisey yedin mi onlarida soyleyebilir misin?
Zeynep bende dondurulmuş larla devam ediyorum ikinci deneme olacak drum bi dahaki ay dedi ama kararsizim acaba iki aymi dinlense idim
Yasey tebrikler kacinci aydasin Rabbim kucağına almayida nasip etsin birde sorun ne idi bende şiddetli pko var(
Günaydın kızlar dün yine beta bakıldı 378 çıktı çok şükür Rabbim e inşallah bekleyen herkesin yüzü güler ben keseyi nezaman görürüm acaba ya ? allah hepimizin kucaklarini doldursun inş.
Darisi basimiza. Ben de yarin test yaptircam cok inşallah pozitiftir canım nezaman yapıldı transferin
Darisi basimiza. Ben de yarin test yaptircam cok inşallah pozitiftir canım nezaman yapıldı transferin
Transfer 16 haziranda yapildi
Kizlar gunaydiiiinnn.. 10.gun degerim 254 😊😊😊😊😊 degerimin katlanmasini bekleyeceğim artiikk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar dün yine beta bakıldı 378 çıktı çok şükür Rabbim e inşallah bekleyen herkesin yüzü güler ben keseyi nezaman görürüm acaba ya ? allah hepimizin kucaklarini doldursun inş.
Hayırlı olsun ayy ne güzel haberler kaçıncı gün değeri canım
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kanama yoksa moralini hiç bozma canım içini ferah tut olumlu düşün ki olumlu olsun
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ya çok kötüyüm moralim sıfır, geçen hafta kanda pozitifi görmüştüm, doktor haftaya cuma kontrole çağırdı sanırım kese görmeye. Ama bugün feci bir karın ağrısıyla uyandım ter içindeydim ağrıdan, sonrada afedersiniz zor çıktım tuvalete, ve şu anda içim bomboş sanki, merkezi aradım korkmayın dediler ve kabızlık için ilaç verip geçiştirdiler. Çok korkuyorum bişey olmuşmudur sizce( 8 ay bu korkularla nasıl geçicek Allahım nasıl rahat nefes alabilicez biz (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?