2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Benim test gunum 28 haziran yani ramazanin ilk gunu. O gun niyetlenmeyi dusunmuyorum. Negatif cikarsa zaten tutcaz ama pozitif cikarsa bizim ignelerimiz ilaclarimiz olcak sonucta doktor da izin vermez diye dusunuyorum

Allah allah yine igne yicez yanii :what: yaa pozitif olursa doktorumda israrla tutma derse tutmam ama allah icin tutuyoruz orucu rabbim elbet yardim eder diye dusunuyorum hamileligin ilk aylari ya bide bilmem yanlis mi dusunuyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya ben ayrica siteyle ilgili bisey de soracam ben yeniyim de oyuzden karisiyo bazen ilk girerken ne diye giriyonuz ben herseferinde google a kadinlar kulubu tup bebek falan diye yaziyorum sonra biyerlerden sizinle konustugum yerleri bulmaya calisiyorm

Kızlar bu cirenon jel yapıyor sanırım heryerimde küçük sivilceler oldu sizde de oldu mu

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok tesekkur ederim canim. Allah kucagina almayi nasip etsin insallah.
Transfer sonrasinda neler yaptin yani yattinmi hic ozel bisey yedin mi onlarida soyleyebilir misin?

ilkinde o kadar çok dikkat ettim ki anlatamam yediklerime çorbamı sütümü yumurtamı ceviz kayısı ananas lifli yicekler , yeşil mercimek bunları yemeye özen gösterdim ama malesef sonuç negatif oldu , ikinci transferden sonra günlük hayatıma devam ettim yediklerime içtiklerime hiç dikkat etmedim sadece yürüyüşten uzak durdum evde geçirdim 5 dk dan fazla yürümedim zaten embriyonun tutunma süresi 48 saat içinde olurmuş ilk 3 gün dikkat etsen yeter ilaçlarını zamanında iç başka ekstra bişey yapmadım ve sonuç 9. gün dayanamadım test yaptım pozitif:))) darısı başına inşallah

teşükkür ederim canım aminnn , eşimde varikosel ve bende kanda pıhtılaşma (

Günaydın kızlar dün yine beta bakıldı 378 çıktı çok şükür Rabbim e inşallah bekleyen herkesin yüzü güler ben keseyi nezaman görürüm acaba ya ? allah hepimizin kucaklarini doldursun inş.

Günaydın kızlar dün yine beta bakıldı 378 çıktı çok şükür Rabbim e inşallah bekleyen herkesin yüzü güler ben keseyi nezaman görürüm acaba ya ? allah hepimizin kucaklarini doldursun inş.

Darisi basimiza. Ben de yarin test yaptircam cok heyecanliyim.

Kizlar gunaydiiiinnn.. 10.gun degerim 254 😊😊😊😊😊 degerimin katlanmasini bekleyeceğim artiikk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım çok sevindim Hayırlı olsun değerin çok güzel kat kat artsın inşAllah. Belirtilerin oldumu canım yaa belirti aramaktan fenalık geldi 8.gündeyiz ama tık yok bende mi böyle bilmiyorum tabii

Hayırlı olsun ayy ne güzel haberler kaçıncı gün değeri canım

Hayırlı olsun ayy ne güzel haberler kaçıncı gün değeri canım

Bildiğim kadarıyla testten 2hafta sonra kese 2hafta sonrada kalp atışı duyuluyormuş hadi hayırlısı:)

14.gun, tsk ederim çok bekledim pozitif görmek için çok şükür Rabbim e inş. Bekleyen herkesin yüzü güler hep dua ediyorum bunu sadece yaşayan bilir

Kızlar ya çok kötüyüm moralim sıfır, geçen hafta kanda pozitifi görmüştüm, doktor haftaya cuma kontrole çağırdı sanırım kese görmeye. Ama bugün feci bir karın ağrısıyla uyandım ter içindeydim ağrıdan, sonrada afedersiniz zor çıktım tuvalete, ve şu anda içim bomboş sanki, merkezi aradım korkmayın dediler ve kabızlık için ilaç verip geçiştirdiler. Çok korkuyorum bişey olmuşmudur sizce( 8 ay bu korkularla nasıl geçicek Allahım nasıl rahat nefes alabilicez biz(

Kanama yoksa moralini hiç bozma canım içini ferah tut olumlu düşün ki olumlu olsun

Hayırlı cumalar dua eder dua bekleriz bugün 3. Kez tahlil yaptiracagiz insallah hayirli haber alırız ama olmaz ise bir imtihanı da Rabbim sabredenler den eylesin diye dua ederek başlarız. ..

s-4

Benim doktorum kanama yoksa problem yok diyo canım için rahat olsun aynı durumu bikaç gün önce ben de yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…