2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

:) arada böyle gülüyorum işte :) ya nöbet nöbet geliyor. Eşimde saat başı aradı uyutmadı beni iyimisin diye. Bide uyku un çuvalı gibiyim :)

Şimdide gülme krizine girdim sende Gül emi

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

:) kızlar benim içimden bir ses diyorki hamilesin sen üzme kendini

Benim icimdeki seste hep oyle diyoreeee insallahhhh :)) hepicimiz hamileyizzz diye yazacuugukk :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim icimdeki seste hep oyle diyoreeee insallahhhh :)) hepicimiz hamileyizzz diye yazacuugukk :)))

İnş canım Rabbim Ramazan ayı hürmetine kabul eder dualarımızı

Olmaz olur mu bu sefer belli etmeden buyuyorlardir dusunme boyle canim simdiden negatif baslarsan yandi yumoşlar

Kızlar çok güldürdünüz beli Allah'ta sizi güldürsün şu ağla krizi bendede var inşallah iyi olur bebeklerimiz bize sımsıkı tutunmuşlardır :) inşallah 1 Temmuz'da sırasıyla hamileyim diye yazarız :) âmin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ohhh ayni tarihteyiz desene 1 temmuz insallah hamileyim haberi diye bu topic yikilcak :) teyzesi yesin onlari :)benim 5. Gun embriyosu 2 tane tatlim :)

İnşallah canım bi hamile olalım aynen canım yıkılır burası

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insallah canim insallahhhhhhhhh o icindeki ses benim icinde bisey diyor mu bi sor bakalim kiz benimki uyuyor herhalde nötr cunku

Hazır sormuşken beni de aradan çıkarsan diyorum bende de tık yok:) noluuuuuur

İnş canım Rabbim Ramazan ayı hürmetine kabul eder dualarımızı

Amin duadan baska caremiz yok ama biz cok guzel zamanda tedaviye basladik :) yaaa kizlar bisey sorucam oruc tutacakmisiniz ben doktoruma sordum tutma dedi saatler cok uzun o yuzden dedi ama siz ne yapacaksiniz tutmamak uzuyo beni
İnşallah canım bi hamile olalım aynen canım yıkılır burası

Amin canim benim insallahhh :))

Bende orucu düşünüyorum. Sanırım ben tutmıycam . Rabbim onun rızkını verir ama hamile kaza yapabilir sonradan . Bizim saglıklı beslenmeye ihtiyacımız var diye düşünüyorum
Bizde hamiş sayılırız ama dimi :)

Evet tatlim orasi oyle ama bilmiyorum yaaa daha cok kucuk oldugu icin etkisi olmaz diye dusunuyorum ama gelisimi icin onemli mi pek bir bilgim yok ama doktorum tutma dedi bende tutmam herhalde cok kararsizim diger hamis anneler siz be yapmayi dusunuyorsunuz :))

Benim doktoruma sormama gerek yok Kesin tutma der :) tutmama taraftarı değilim . Ama bu durumda bende ne yapacağımı bilmiyorum

Benim doktoruma sormama gerek yok Kesin tutma der :) tutmama taraftarı değilim . Ama bu durumda bende ne yapacağımı bilmiyorum

Sen yurtdisindaydin dimi canim :))) bilmiyorum diger arkadaslarda soylese ne yapacaklarini belki fikir edinmis olurduk bizde :)

Benim test gunum 28 haziran yani ramazanin ilk gunu. O gun niyetlenmeyi dusunmuyorum. Negatif cikarsa zaten tutcaz ama pozitif cikarsa bizim ignelerimiz ilaclarimiz olcak sonucta doktor da izin vermez diye dusunuyorum

Bende tutmak istiyorum ama progesteron hapı var günde 3 kere kullanıyorum saat 4 de almam gerekiyor (vajinal yoldan) test günüm pazartesi 3 gün tutmasam mı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…