Kiz bizim turkan soraydan filiz akindan nemiz eksik. Bayiliverelim nolcakeslerimiz de nayir nolamaz desin, haklaridir bunca seneden sonra
Ya ben de bi uyumusum yoklugumda sohbet koyulasmis. Ya agliyorum ya uyuyorum 3 gundur. Hormonlarim tuhaflasti. Sen hala aglamiyosun dimi
Olur tabi canim olmaz mibize heryer BEBEK haberi gelsin var diye de insallaaaaaaaaah duyacagiz da kiz
:) kızlar benim içimden bir ses diyorki hamilesin sen üzme kendini
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Benim icimdeki seste hep oyle diyoreeee insallahhhh :)) hepicimiz hamileyizzz diye yazacuugukk :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar valla heyecanınıza beni de kattınız :) sanki 1 Temmuz'da ben test yapacak gibi heyecan yaptım :) benim daha 3. üç iğne günüm genelde bu iğneler sırasında batmalarım olurdu bu sefer hiç bişi hisstemiyorum yumişler olmuyor mu acaba
:) kızlar benim içimden bir ses diyorki hamilesin sen üzme kendini
Kızlar çok güldürdünüz beli Allah'ta sizi güldürsün şu ağla krizi bendede var inşallah iyi olur bebeklerimiz bize sımsıkı tutunmuşlardır :) inşallah 1 Temmuz'da sırasıyla hamileyim diye yazarız :) âmin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Olmaz olur mu bu sefer belli etmeden buyuyorlardir dusunme boyle canim simdiden negatif baslarsan yandi yumoşlar
Ohhh ayni tarihteyiz desene 1 temmuz insallah hamileyim haberi diye bu topic yikilcak :) teyzesi yesin onlari :)benim 5. Gun embriyosu 2 tane tatlim :)
Insallah canim insallahhhhhhhhho icindeki ses benim icinde bisey diyor mu bi sor bakalim kiz benimki uyuyor herhalde nötr cunku
Insallah canim insallaaaaaaaaahhhhhhhh rabbim dualarimizi kabul eder insallahh
Amin duadan baska caremiz yok ama biz cok guzel zamanda tedaviye basladik :) yaaa kizlar bisey sorucam oruc tutacakmisiniz ben doktoruma sordum tutma dedi saatler cok uzun o yuzden dedi ama siz ne yapacaksiniz tutmamak uzuyo beniİnş canım Rabbim Ramazan ayı hürmetine kabul eder dualarımızı
İnşallah canım bi hamile olalım aynen canım yıkılır burası
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin duadan baska caremiz yok ama biz cok guzel zamanda tedaviye basladik :) yaaa kizlar bisey sorucam oruc tutacakmisiniz ben doktoruma sordum tutma dedi saatler cok uzun o yuzden dedi ama siz ne yapacaksiniz tutmamak uzuyo beni
Amin canim benim insallahhh :))
Bende orucu düşünüyorum. Sanırım ben tutmıycam . Rabbim onun rızkını verir ama hamile kaza yapabilir sonradan . Bizim saglıklı beslenmeye ihtiyacımız var diye düşünüyorum
Bizde hamiş sayılırız ama dimi :)
Evet tatlim orasi oyle ama bilmiyorum yaaa daha cok kucuk oldugu icin etkisi olmaz diye dusunuyorum ama gelisimi icin onemli mi pek bir bilgim yok ama doktorum tutma dedi bende tutmam herhalde cok kararsizim diger hamis anneler siz be yapmayi dusunuyorsunuz :))
Benim doktoruma sormama gerek yok Kesin tutma der :) tutmama taraftarı değilim . Ama bu durumda bende ne yapacağımı bilmiyorum
Her vurduğum iğne bana yumiş olarak geri döner inşallahhhhh ...Rabbim sen bizimle ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?