- Konu Sahibi DefneDeniz
-
Merhaba Arkadaşlar
Hamileliğimin başından beri hevesle bekliyorum minik tekmeleri hissetmeyi.. ben sanırım bir iki bişey hissettim ama tam emin olamıyorum.. Sizler ne alemdesiniz varmı hisseden anneler :))
İlk bebeğinizmi kaç haftalık ilk bebeklerde gec hissediliyor yazıyor her yerde 15 haftalık olduk ama bakalım nezaman hissedicez[/QUO
2.Hamileliğim aslında ama ilkini 16.haftda kaybettim ilk oğlumda babası geldi bi akşam anlatıyodu sen bi doğ seni parka götürcem top alıcam sana oynıcaz beraber filan derken bi tane pıt diye minik tekme hissettim ve malesef bir iki gün içinde kaybettim. onda kesin eminim tekmesi olduğunu ama bunda emin olamıyorum.
bence hamileliğin en güzel yanı onun hareketini hissetmek sanırım :)
Mrb, ben de 15+5 günlük hamileyim. Henüz bişi hidsetmedim. Ancak sol kasığımda 2-3 gündür minik batmalar oluyor, sanırım rahmin büyümesine bağlı. Sizde de böyle batmalar, arada da adet olacakmış gibi hafif ağrılar oluyor mu?
Hepimize sorunsuz sağlıklı hamilelik ve doğum diliyorum:))
merhaba kızlar ben 16 haftadayım 2 ci gebeliğim ve dünden beri oğluşum sag tarafımdan itiyor ayaklarınıı sanırsam birazdan oradan dışarı çıkacak
merhaba canım. ben 16 haftalık hamileyim ama henüz bir hareket hisssedemedim . daha erken değilmiki bu aylarda oluyormu ki :))) bilemedim şimdiiii
17+1 ve hareketlerini hissedebiliyorum İlk gebeliğim ve çok heyecanlıyım. .
Ben bebeğimi kasıklarımda hissediyorum ve ağrılarım oluyor sizde de oluyor mu acaba ?:2:
Mrb, ben de 15+5 günlük hamileyim. Henüz bişi hidsetmedim. Ancak sol kasığımda 2-3 gündür minik batmalar oluyor, sanırım rahmin büyümesine bağlı. Sizde de böyle batmalar, arada da adet olacakmış gibi hafif ağrılar oluyor mu?
Hepimize sorunsuz sağlıklı hamilelik ve doğum diliyorum:))[/QUOTE
bende 2-3 gündür nefes almakta zorlanıyorum sanırsın 7-8 aylık hamileyim
Arkadaşlar mrb, şu an 17. Haftama girdim. Tüp bebek ile hamile kaldığımdan ilk 3 ay crinone jel kullanmıştım ( yani progesteron içeren jel). 3 ay bittiğinde tüp bebek doktorum jeli artık bırakabilirsin demişti. İkili test için önceki kadın doktoruma gittiğimde ise bana progestan 100mg kapsül yazdırdı. Ancak henüz almadım.
Progestan kullanan var mı? Doktor ne açıdan önerdi ve ne zamana kadar , paylaşırsanız çok iyi olur...yoksa genelimiz kullanmıyor mu acaba?
Arkadaşlar mrb, şu an 17. Haftama girdim. Tüp bebek ile hamile kaldığımdan ilk 3 ay crinone jel kullanmıştım ( yani progesteron içeren jel). 3 ay bittiğinde tüp bebek doktorum jeli artık bırakabilirsin demişti. İkili test için önceki kadın doktoruma gittiğimde ise bana progestan 100mg kapsül yazdırdı. Ancak henüz almadım.
Progestan kullanan var mı? Doktor ne açıdan önerdi ve ne zamana kadar , paylaşırsanız çok iyi olur...yoksa genelimiz kullanmıyor mu acaba?
elime tepki verio ve başkası karnıma dokundugunda yer degiştirio içimden bişi kayıyo gibi ve elimi koydugumda özellikle çikolata yemişsem pıt pıtt ayy çok güzel bir duygu yaaa:) Allahım olmayanlarada nasip etsnnn
elime tepki verio ve başkası karnıma dokundugunda yer degiştirio içimden bişi kayıyo gibi ve elimi koydugumda özellikle çikolata yemişsem pıt pıtt ayy çok güzel bir duygu yaaa:) Allahım olmayanlarada nasip etsnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?