2014 nisan anneleri bebeklerinizin hareketini hissettinizmi?

DefneDeniz

1 melek 1 bebek annesi
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
243
5
46
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar

Hamileliğimin başından beri hevesle bekliyorum minik tekmeleri hissetmeyi.. ben sanırım bir iki bişey hissettim ama tam emin olamıyorum.. Sizler ne alemdesiniz varmı hisseden anneler :))

Merhaba Arkadaşlar

Hamileliğimin başından beri hevesle bekliyorum minik tekmeleri hissetmeyi.. ben sanırım bir iki bişey hissettim ama tam emin olamıyorum.. Sizler ne alemdesiniz varmı hisseden anneler :))

İlk bebeğinizmi kaç haftalık ilk bebeklerde gec hissediliyor yazıyor her yerde 15 haftalık olduk ama bakalım ne zaman hissedicez

merhaba kızlar ben 16 haftadayım 2 ci gebeliğim ve dünden beri oğluşum sag tarafımdan itiyor ayaklarınıı sanırsam birazdan oradan dışarı çıkacak

merhaba canım. ben 16 haftalık hamileyim ama henüz bir hareket hisssedemedim . daha erken değilmiki bu aylarda oluyormu ki :))) bilemedim şimdiiii

17+1 ve hareketlerini hissedebiliyorum İlk gebeliğim ve çok heyecanlıyım. .
Ben bebeğimi kasıklarımda hissediyorum ve ağrılarım oluyor sizde de oluyor mu acaba ?:2:

Mrb, ben de 15+5 günlük hamileyim. Henüz bişi hidsetmedim. Ancak sol kasığımda 2-3 gündür minik batmalar oluyor, sanırım rahmin büyümesine bağlı. Sizde de böyle batmalar, arada da adet olacakmış gibi hafif ağrılar oluyor mu?
Hepimize sorunsuz sağlıklı hamilelik ve doğum diliyorum:))

aynen bende de kasık ağrıları arttı buara oturduğum yerden kalkarken özellikle,korkmaya başladım bebeğe bişemi oluyo diye,benim gibi birini görünce rahatladım bak biraz çok büyük bi merakla bekliyorum ama bebişimin hareketlerini,konuşuyorum herakşam hadi kızım ufacık bi tekme at diye

Arkadaşlar mrb, şu an 17. Haftama girdim. Tüp bebek ile hamile kaldığımdan ilk 3 ay crinone jel kullanmıştım ( yani progesteron içeren jel). 3 ay bittiğinde tüp bebek doktorum jeli artık bırakabilirsin demişti. İkili test için önceki kadın doktoruma gittiğimde ise bana progestan 100mg kapsül yazdırdı. Ancak henüz almadım.

Progestan kullanan var mı? Doktor ne açıdan önerdi ve ne zamana kadar , paylaşırsanız çok iyi olur...yoksa genelimiz kullanmıyor mu acaba?

merhaba canım. ben 16 haftalık hamileyim ama henüz bir hareket hisssedemedim . daha erken değilmiki bu aylarda oluyormu ki :))) bilemedim şimdiiii

benimde kafam çok karıştı..
kimi 12.haftamda hissettim diyor kimi 20.haftada.
ben geçen hafta bir iki pıt pıt hissediyordum şimdi hiç hissetmiyorum
keşke kalp atışlarını sürekli takip edebileceğim bir şey olsa
mesela saat gibi taksak kolumuza ordan baksak hep rahatlasak..
ilk bebeğmi tam bu haftada kaybettim ben..
korkuyorum çok bu yüzden.

17+1 ve hareketlerini hissedebiliyorum İlk gebeliğim ve çok heyecanlıyım. .
Ben bebeğimi kasıklarımda hissediyorum ve ağrılarım oluyor sizde de oluyor mu acaba ?:2:

yarabbim darısı benimde başıma :)

benimde bazen ağrı oluyor hatta bazen adet olucakmışım gbi hissediyorum

ilk hamileliğimde kahverengi akıntılarım ve ara ara minicik pembe kanamalarım oluyordu onun için bende öğrendiğim günden itibaren kullandım. düşük tehdidi için verilen bir ilaç. bazen önlem amaçlı bile veriliyor. bir zararı yok demişti doktorum rahimdeki progeston hormonu eksikliğinde verilir olması gereken bir hormon rahat rahat kullan demişti.

ben kullanıyorum hamileliğimin başından beri.düşük riskim var ondan verdi.

elime tepki verio ve başkası karnıma dokundugunda yer degiştirio içimden bişi kayıyo gibi ve elimi koydugumda özellikle çikolata yemişsem pıt pıtt ayy çok güzel bir duygu yaaa:) Allahım olmayanlarada nasip etsnnn

bayanlar bırsey sorucam benım bır ılıskım oldu bırkere oldu mallesf bır ay gectı ustunden adet oldum adetten sonra kan testı yaptırdım 0.01 cıktı sızce gec döllenme ıhtımalı varmı

evet şekerimm 2 haftadır hissediyorum son 1 haftadır gayet net bir sekilde özellikle yemek yedikten sonra :)))

böyle şeyler okudukça çok heves ediyorum ben niye hissedemiyorum yaa :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…