- Konu Sahibi DefneDeniz
-
evet şekerimm 2 haftadır hissediyorum son 1 haftadır gayet net bir sekilde özellikle yemek yedikten sonra :)))
böyle şeyler okudukça çok heves ediyorum ben niye hissedemiyorum yaa :S
cnm dün cinsiyetini ögrendim kız çocukları kendini erkn hisettiriomuş ondn bn erkn hisettim
cnm dün cinsiyetini ögrendim kız çocukları kendini erkn hisettiriomuş ondn bn erkn hisettim
İlk bebeğinizmi kaç haftalık ilk bebeklerde gec hissediliyor yazıyor her yerde 15 haftalık olduk ama bakalım nezaman hissedicez[/QUO
2.Hamileliğim aslında ama ilkini 16.haftda kaybettim ilk oğlumda babası geldi bi akşam anlatıyodu sen bi doğ seni parka götürcem top alıcam sana oynıcaz beraber filan derken bi tane pıt diye minik tekme hissettim ve malesef bir iki gün içinde kaybettim. onda kesin eminim tekmesi olduğunu ama bunda emin olamıyorum.
bence hamileliğin en güzel yanı onun hareketini hissetmek sanırım :)
ÇOK ÜZÜLDÜMRABBİM İNŞALLAH BUNU SAĞ SĞLİM KUCAĞINA ALMAI NASİP ETSİN . BENİM İLK BENDE 20+3 DE İLK TEKMESİNİ BELİRGİN BİR ŞEKİLDE HİSSETTİM ŞU AN 20+5 DEYİM İKİ GÜNDÜR BEKLİYORUM TEKRAR HİSEDEYİM DYE :)
benim de 18. haftam ama ben hiçbirşey hissetmedim acaba hissediyorum ama anlamıyor muyum?hissedenler söyleyebilir mi nasıl olduğunu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?