2014 nisan anneleri bebeklerinizin hareketini hissettinizmi?

Günaydın
Birsey sormak istiyorum sabah saat 6 gibi sol kasıgıma gogru bisi oldu cok ilgincdi hiç yasamadıgım bişi bebegimin haraketi olabilirmi ilk gebeliğim 20 haftada diye düsünüyordum suan 16+3 İnsallah devamı gelir

19 haftalık benim bebişim, ikinci gebeliğim olmasına rağmen hala hissedemedim heyecanla bekliyorum ben de..

Ben 17 haftalık hamileyim.Şu an sadece karnımda hafif seyirmeler oluyor.Sanırım 20.haftadan sonra hissedeceğiz.Hayırlısı bakalım.

bende bazen içimde bı kıpırtı hıssedıyorum aa hareket ettı dıyorum sonra aceba karıstırıyormuyum bağırsak hareketımıkı dıyorum :)

Benim de kızım olacak geçen hafta öğrendim.İkinci kızım olacak.Allah tüm anne olacaklara hayırlı doğumlar nasip etsin.

benim kızım da kıpır kıpır çok hissediyorum geçen ayakta yürürken bile hissettim maşallah suphanallah barekallah.çok güzel bir duyguymuş

Bende bugün 20+5. Günümdeyim geçtiğimiz pazar ilk defa belirgin bir şekilde hissettim çok güzel bir duygu. Ama kaç gündür bekliyorum özlemle gene öyle hissedebilmeyi. Kızım çok uslu olacak heralde :))

20. haftaya yeni girdim 2 gün önce hisetmeye başladım günde 3-4 sefer pıt pıt diye. çok güzel bir şeymiş. Rabbim isteyen herkese nasip etsin:)

benim de 18. haftam ama ben hiçbirşey hissetmedim acaba hissediyorum ama anlamıyor muyum?hissedenler söyleyebilir mi nasıl olduğunu??

benim de 18. haftam ama ben hiçbirşey hissetmedim acaba hissediyorum ama anlamıyor muyum?hissedenler söyleyebilir mi nasıl olduğunu??

canım bu senin ilk gebeliğinse 18 19 haftalarda ancak hissedersin çünkü ilk gebelikte rahim küçük olduğu için hareket etmesi ve bubu sana hissettirmesi zorr benim ilk bebeğim de 19 haftada hissetmeye başlamıştım bu ikinci gebeliğim 16 17 hafta arası hissetmeye başladımm

benım bebısımde 1 hafta once hısetım ılk tekmeyı gece basladı oglum uc gun ustuste tkmeledı 5 gun boyunca bekledım kıpırdıyodu ama tekme yoktu cok sukur 2 gundur kıpır kıpr oglusuum su an bıle tekme atıyo yaramaz allah hepımıze kucagımıza almayı nasıp eder ınsallh olmay herkesede tatırsın ınsalhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…