Kızlar sık acıktıgınızı yazmıssınız. Ben de ise tam tersi, surekli bir tıkanıklık hissi var. İlk hamileliğimde de aynı boyle olmustu.
Adeta gogsumde bir yumruk baskısı var gibi, iki üç lokma yiyince sanki kilolarca yemek yemişim patlayacak gibi oluyorum.
Bu arada en son (sat sonrası) 406 cıkan bhcg degerim biraz dusuk gelmişti. 3 gun sonra tekrar bakıldı bu sefer 1560 cıktı. Artış iyi bu sefer. Ultrasonda da kese cok net olmadan hatta yolk sac da gordu ama cok net degildi. Yani kenar hatları cok belirgin degildi. Aslında hamileliğim cok yeni ama yine de kese daha net gorunebilir miydi diye endişe ediyorum. Dr haftaya tekrar bakalım o zaman keseyi daha net gorebiliriz dedi. tabi keseyi gorsek de bir sonraki stres de kalp atışlarını duyabilmek. Uzerine bir de tatil için uzun yola cıkacagız insallah gidip geldigimde bir sıkıntı olusmaz. Herkese sorunsuz firesiz saglıklı bir hamilelik diliyorum arkadaslar.
bende çok acıkıyorum ama her zaman değil bazen su bile boğazımdan zor geçiyo bazense yemek yiyorum hiç yememiş gibi aç hissediyorum bi garip yani :)
sen 400 lu rakamlara az diyosun benim ilk değerim 25 ikincisi 172 sonra keseyi gordum inşallah salı da kalp atışını duycam bence biraz fazla pimpirikleniyosun bu kadar stres yapma