• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bende de kansızlık var.yani öncesinden. o yüzden kan ilacı kullanıyordum doktora söyledim daha erken dedi.olmazsa başka doktora gideyim yaptırayım tahlillerimi.

Kansizlik var dedigin halde mi bakmadi ya. Hamilelikte kan ilacina sonraki aylarda baslaniyor dogru ama ne bilim baksaydi keske yine de.

Mrb kizlar..bende 14 agustos 6+4 te duydum kalp atisini ve bebegmi gordum.. Tam bi hafta sonra dr tahlil istedi seker guatr vs. Bussuru bisey..tahlillerimden sadece mantar cikti kotu olarak..kasintim ve mantarm var.dr onemli dgl hamilelikte cok normal 13. Haftada fitil kullancaksn gececek hemen dedi.bu arada 6+4 ken 6,5mm ve %65 kiz dedi..sol tarafinda dedi..zaten soldan cok agri yapiyor bana..birde rahmim ters oldgu icin vajinal olmadan gorunmuyor.arkadaymis bebisim..tum hamileligim biraz agrili gececekmis..smdi 5 eylulde randevum var..bakalim neler degisti..ne kadar buyudu..oyle hercanliym ki..bugun 8+ 1 im ne bulanti ne halszlik uyku hicbisi yok..cok guzel bi hamilelik geciriyorum kasik agrilarm haric..hepinizi opuyorumm..hepimz icin hersey guzel olur insallah onumuzdeki haftalardada..

kızlaar çok korkuyorum çok sinirliyim zaten uyuz suratlı bi doktorum var adama doğru dürüst bişey anlatmıyo 10 gündür belkide daha fazla khverengi lekelerim vardı sonra kana dönüştü am çamasırım bulasacak derecede değil peçeteye silince geliyo doktora anattım normal olur öyle dedi progestan 200luk ver di yiyorum ama devam ediyo ksilmdi bide dikkat et istirat t fianda demedi uyuz şey kocamada kızıyorum ikid bir hadi şuraya gidelim hadi buraya gidelim hadi pikniğe bilmem ne diyorumki bak bende böyle bi sıkıntı var ayağa kaljmazsam gelmıyo dıkkat etmem lazım diyorum ama doktor düşük riskin var demedi yat demedi diyo bana herkese sinirliyim bu aralar beni niye biri anlamıyo:41::41::41::41::41:bir ay sonraya randevum var acaba başka doktora gitsemmi bişe olurmu bi akıl verin bana

canım başka bi doktor mu denesen... seni rahatlatacak :44::44::44: iletişim çok önemli çünkü.. senin tüm soru işaretlerini silmesi lazım.. diye düşünüyorum..

Merhaba herkese, ben bu ay şçin biraz gec kalmış ve sanırım cok endişeli bir anne adayıyım yazıcam ama öyle miyim bilmiorum. Benim sat 21 temmuz 21 agustos gece acile zehirli böcek sokması sebebiyle gittim ve orda o gece kan testi yapıldı ve beta hcg 274 cıktı dr dahiliye uzmanı oldugu icin 2 gun sonra tekrar test yaptırıp bi kadın dogum uzmanına görünmemi tasviye etti ve 23 agustos da beta hcg 724 cıktı vajınal ultarasonda dr hiç bi sey goremedi ve bana kimyasal ya da dış olabilir dedi en iyi ifadelerle o kadar cok moralimi bozdu ki dışarı cıktığımda ağlıodum ilk kez basıma gelio ve sanırım cok duygusalım 2 gecedir uyuyamıorum,bugün gidip tekrar beta hcg yaptırdım yani 25 agustos da 1928 cıktı sonuc ultrasona hem korkudan hem de acaba normalse her sey zararlı mı die girmeye korkuorum. Sat ı bana yakın olam var mı cok mu anormal değerlerim..? Doktor yrni mezundu galiba ve cok tedirgin oldum.. Cok korkuorum ve hala yine uyamadım araştırıorum..

hamilesin canım inşallah.. hayırlı olsun.. usg nin zararı yok bebeğe.. son okuduğum kitapta öyle yazıyordu... :nazar::nazar:

kızlar nasılsınız bebekler nasıl bulantılar ne alemde ben ıyıyım çok sukur sadece bıdaha kı dr kontrolum 18 eylulde ona uzuluyoum[/QUOT
ben anlamıyorum bi günüm bi günüme tutmuyor.bigün herşeyden midem bulanıyor bi gün çok normalim anlamadım gitti :)
benimde 25 eylülde kontrolüm var ikili test yapılacak bakalım merak içerisinde bekliyorum Allah hayırlısı ile 2li testi de atlatmayı tüm anne adaylarına nasip etsin inşaallah

Kizlar farkindamisiniz cogunlugumuzun ikinci bebegi

Ustten mi bakti :-) bende persembeye randevu aldim.

Evet ya ben 2010 ekim annesiyken cogunlukla ilk bebegimizdi simdi de ikinci genelde :-)
evet bende 2010 nisan annesiyim.. bizimde 3 kişi haricinde ilkti şimdide genelde ikinci inşallah hayırlısı olur hepimiz için..

üsten gördü 6+3 bıraz sıkısmıs durumdaydım

onun dısında doktor buda sezeryan dedı
valla baskada bısey yok

adama hıc soru soramadım aglayınca :)
mıdem alabora
bulanmıyor bulancak gıbı
evde olanlar cok sanslı gercekten

aynen ya evde olanlar çok şanslı.. 10 günlük iznim var.. bir yanım kullan diyor bir yanım dur hayırlısıyla bir sıkıntı çıkmazsa doğum izninin peşine kullan diyor bakalım

kızlar dün bide arı soktu bacağımdan.. şükür alerjim falan yok ama korktum bi an .. sonra doktora sorduk bi sıkıntı olmaz dedi.. haftaya gitmek istiyorum doktora özel muayeneye gitcem bu kez.. bi kalp atışlarını duyalımda inşallah hayırlısıyla..

ya kızlar yemekten geldim şimdi, moladayız da ben yemeğe oturduğumda sanki tıka basa doluyum daha 10 dk önce yemek
yemiş gibi oluyorum :) zorla yiyorum resmen tıkanıyorum size de böyle oluyor mu ? içinmdeki organlar sıkışıyo sanki

kızlar yaa bulantılarım başladı :14::14:
geçen hafta iyiydim canım en azından birşeyler istiyordu. şimdi hiçbir şey yiyesim yok. yemedikçe de daha çok bulanıyor :14: mecbur katlanacağım ama çalışırken de çok zor...

geçen hafta kontrole gittim, azıcık sıkıntım olunca. bebekler iyiydi. doktor artık ciddi mi şaka mı yaptı bilmem ikisi de erkek bunların dedi :27::27: en korktuğum da o benim :53::53: bir de aylar önce rüya görmüştüm ikiz oğlum oluyordu biri engelli doğuyordu :14: Allah korusun, gerçek olmasından çok korkuyorum. o yüzden ikiz olduğunu öğrendiğimden beri yüreğim ağzımda. inşallah cinsiyetleri farklı olur da korkularım azalır.

iştahım olmadığı için henüz hiç kilo almadım. 3 ayı almadan kapatsam şahane olur :34:

sizler nasılsınız, herkes iyi mi?

Mrb kizlar..bende 14 agustos 6+4 te duydum kalp atisini ve bebegmi gordum.. Tam bi hafta sonra dr tahlil istedi seker guatr vs. Bussuru bisey..tahlillerimden sadece mantar cikti kotu olarak..kasintim ve mantarm var.dr onemli dgl hamilelikte cok normal 13. Haftada fitil kullancaksn gececek hemen dedi.bu arada 6+4 ken 6,5mm ve %65 kiz dedi..sol tarafinda dedi..zaten soldan cok agri yapiyor bana..birde rahmim ters oldgu icin vajinal olmadan gorunmuyor.arkadaymis bebisim..tum hamileligim biraz agrili gececekmis..smdi 5 eylulde randevum var..bakalim neler degisti..ne kadar buyudu..oyle hercanliym ki..bugun 8+ 1 im ne bulanti ne halszlik uyku hicbisi yok..cok guzel bi hamilelik geciriyorum kasik agrilarm haric..hepinizi opuyorumm..hepimz icin hersey guzel olur insallah onumuzdeki haftalardada..

Erkenden cinsiyet tahmini :-)

Ben ogluma hamileyken sabah guzel kahvaltimi yapmistim sekerim yuksek cikmisti :-). Sonraki gun yapmadan gitim dusuk cikti :-) sonrasinda da yasamadim seker sorunu

Insallah benimde acken duzgun cikar canım yarin baktiricam bakalim.bebegimi de gorucem inşallah herşey yolunda dir..

Back
X