• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kizlarvbugun marasin kurtulutsu.okullar yarim gun tatil oglanlar benimle bigun.hala hasta olmadim.ama inanilmz belim agriyo gece yatakta bile agriyo.ufaklik bugun kahvalti yemek istemedi.dun cok yedi.misafitliktede elimi tytup yemek isteei herkes onu izledi.ne verdiysek yedi. Kilo almis bu dedi durdular..halasina oku biraz dedim unuttu..hoca gorumcem..bugun ojutim bari

Erkekler erkekler ....gözleri bazen herşeyi görmüyor,anlamıyorlar.ailecek birlikte olmak ck güzel birşey aslında,ama görümcenlerinde madi olarak birşeyler yapmaları gerekir bence.biz kardeşimin yanına gitiğimiz zaman,bu 2-3gün olmuyor minimum 10gün kalıyoruz.onlar işteyken ben herşeyi yapıyorum,eşimde alışverişi yapıyor,onlar para vermek istiyorlar alışveriş icin biz kabul etmiyoruz,3gün sonra misafirlik biter...
öyle olması lazım ...kimse kimseye yük olmamalı... dün görümce gelirken tavuk almış gelmiş... yenge sürekli sende yiyoruz hep elim boş geliyorum dedi...

Hadi ya,geçer inşallah,benimki de yedikten sonra çok zıplarsa falan olabiliyor öyle.

Filizi doğru diyosun,ben karıştırdım,hayırlısı olsun tüm aile için.
geğirirken ağzından havayla yedikleride çıkıyor...sen doktora sordun mu bu kusma durumunu...

Kizlarvbugun marasin kurtulutsu.okullar yarim gun tatil oglanlar benimle bigun.hala hasta olmadim.ama inanilmz belim agriyo gece yatakta bile agriyo.ufaklik bugun kahvalti yemek istemedi.dun cok yedi.misafitliktede elimi tytup yemek isteei herkes onu izledi.ne verdiysek yedi. Kilo almis bu dedi durdular..halasina oku biraz dedim unuttu..hoca gorumcem..bugun ojutim bari
üşütün belkide canım...inşallah eli kulağındadır...

Kızlar selam umarım herkes iyidir , Bizde alerji devam , sırayla bulmaya çalışıyorum , elma muz armut hurma yumurta süt şimdilik bunları tespit ettim..

Kızlar çok sevdiğim bir arkadaşımın tanıdığının bebeği için anne sütüne ihtiyaç var , Bursalı annelerden sütü fazla olupta vermek isteyen olursa sevinirim...
alerji tam anlamıyla geçseydi yedirdiğinde vücundunda çıkanlardan anlardın...ama hala kızarıkken alerjen olan şeyi bulman daha zor oluyor...sürekli nersinde yenileri çıkmış diye takip ediyorsun...keşke daha kolay bir yolu olsaydı... çok çok kolay gelsin canım sana

anne sütüyle başka hastalıkları tedavi etmeye başlamışlar artık...özellikle lösemi...bebeğine gereken sütü gönderecek gönüllü anneler bulur inşallah

öyle olması lazım ...kimse kimseye yük olmamalı... dün görümce gelirken tavuk almış gelmiş... yenge sürekli sende yiyoruz hep elim boş geliyorum dedi...

geğirirken ağzından havayla yedikleride çıkıyor...sen doktora sordun mu bu kusma durumunu...

Canım benimkinin çok kusması yumurta yedikten sonra olmuştu,yumurtayı kestim,kusmadı bir daha.
O yüzden sormadım doktora.

Evet canım misafirlik biryere kadar...biz her hafta sonu KV lerdeyiz,eltimde orda oturuyor,tatlıyı hep ben götürürüm.elim boş gitmem.eltimle kardeş gibiyiz,herşeyi birlikte yaparız...

bizde doktor kont. gedil kızım enine boyuna gitmiş yine :)allaha şükür herşey yolunda çızbız köfte ,ev yapımı makarna,pilav,dolma ilave etti.doktorna bu defa çok samimi davrandı sarıldı omuzuna yaslandı tanıyor artık:) doktor ayakkabı ev ayakkabısı v.s giydirmememizi en fazla patik ile adım atmasını ayak gelişimi için gerekli olduğunu ayyakabı v.s giydirmeyin dedi.

Evet canım misafirlik biryere kadar...biz her hafta sonu KV lerdeyiz,eltimde orda oturuyor,tatlıyı hep ben götürürüm.elim boş gitmem.eltimle kardeş gibiyiz,herşeyi birlikte yaparız...
bende aynı şeyi düşünüyorum bende yoğun çalıştığım dönemde ablam ve annem yemek yapıp bizi dpyuruyorlardı allah razı olsun ben birde arayıpte gelin yada aın demezlerse bilirler gitmem hergün birde arıyorlardı bende onalrın mutfak pazar alışverişini yapıyordum ve yeğenimin tüm ihtiyaçlarını görüyordum tabi haklarını ödeyemem gerççekten yatmaya zor vakit buluyordum canımın her istediğini söylemeden yapyorlardı allah razı olsun ama bende hep karşıdan beklemeyip düşünceli nezaketli olmak gerektiği düşüncesindeyim.

merhaba arkadaşlar
umarım herkes iyidir, benim ufaklık çok hareketli, girmediği delik kalmıyor tam yürüyünce yandığımın resmidir, hele bulaşık makinasını kurcalamaya bayılıyor kapağını açar açmaz bir gelişi var görseniz:KK46::KK70:

yok bunlar yuzsuz benim yemekleri cok seviyolar
ar.annem senin gibi yapamiyo diyolsr bide...

iyi canım demek güzel yemek yapıyorsun
benim kaynımla oğlu geliyor 2-3 haftada bir oğlu çok yemek seçiyor bende çocuğu kırmak istemiyorum bide babası çok alıngan onunla uğraşmakta istemiyorum, o yüzden onu mu yersin bunu mu yersin bıkıyorum bazen

Kızlar selam umarım herkes iyidir , Bizde alerji devam , sırayla bulmaya çalışıyorum , elma muz armut hurma yumurta süt şimdilik bunları tespit ettim..

Kızlar çok sevdiğim bir arkadaşımın tanıdığının bebeği için anne sütüne ihtiyaç var , Bursalı annelerden sütü fazla olupta vermek isteyen olursa sevinirim...
ay canım kolay gelsin sana senin bebeğinde çok alerjik demek ki , ama korkma büyüdükçe gececek alerjisi

Kizlar hasta oldum sonunda cok sukur..ufaklik bu aksam beni yordu..playscoolun ilk arabasi var onu actim.tuttu tam bir saat yurudu.arkasinda ben.bide hizli gidiyo o araba.alinca nasil agliyo.en son sakladim arabayi agladi uyudu.ter icinde kaldi saclari sirilsiklam oldu..cok inatci dedigim dedik..isim var bu oglanla..

Masallah disleri cikan kuzulara. Nisan kuzularinin disleripatir patir cikiyor aetik masallah hepsine.

evet heyecanla bekliyorum bende survivor şuan ütopya ile idare ediyoruz :) eşimle o adada zıpkınla balık avlamak istiyoruz bizde :)bu arada herkeze olacak sorum benim kızım bu sıra yüz üstü dönüp uyuyor gece ben sırtüstü yatırsamda yüzüstü buluyorum ve daha sakin ama ben tedirginim yüzüstü uyutam yatıran varmı yada kendi bu şekilde yatan kusarsa falan diye korkuyorum .
Benim oglumda oyle uyuyor canim sanirim bu sekilde rahat oluyorlar korkma.allaha emanetler.

Hasta olan kuzulara da gecmisolsun. Benim oglusta uc gundur hem dislerden hem.de biraz gribe yakalandi onun huzursuzlugundan aglayarak uyaniyor zor uyuyor.

canım azıcık büyüdü gibi geliyor bana ama öyle bir serpilmesi yok daha ufak tefek yinede... ben işten döndüğümde dün ev kalabalıktı yine herkes gelmiş..kızı kucağıma aldım altına yapmış sırtına kadra çıkmış kimse bakmamış çocuğuma... altını yıkadım kendi yatağımızın üzerine koydum arkamı dönmemle yere düştü birden ağzı burnu kan içinde görünce nasıl bağırmışım... kolunun suratının üzerine düştü...elim ayağıma dolaştı... hemen sarıldım benim suratımda kan olmuş...bizi öyle görünce hepsi korktular... dişi dudağını patlatmış... hiç bir şeyi yok şükür ama öyle böyle korkmadım... neden öyle bir hata yaptım diye öyle çok üzüldümki... yeğenim bile kaç defa düşmüştür soğuk kanlıyımdır ama Ela yı böyle görünce elim ayağıma dolaşıyor...
Allah yavrularımızı kazadan beladan korusun
Canım ç7k geçmil olsun ay okuyunca çok üzülfüm ama şükğr ki bişeyi yokmuş bak. ALLAH kötü şeylerden korusun yavrularımızı...

Canım selam... aynı dertten muzdaribiz. Ben tam teşekküllü test bile yaptırdım. Ama bişey çıkmadı güya sadecec yumurtaya alerjisi var çıktı ama bizimki yoğrt domates vs yiyince de kızarıyor. Bi de kakası sürekli yeşil. Seninki de öylemi?

Simca12

Filiz tekrar hamileydi sanirim canim yanlis hatirlamiyorsam ama.durumu nasil bilmiyorum insallah iyidir.

Back
X