Seninde kutlu olsun kerem bey nasilSelam canlar, kandiliniz mubarek olsun. Rabbim dualarinizi kabul etsin insallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninde kutlu olsun kerem bey nasilSelam canlar, kandiliniz mubarek olsun. Rabbim dualarinizi kabul etsin insallah.
Allerjiye bagli odemde olabiliyor burumda canim o tikanikliga sebep veriyo olabilir.Kızlar iyi geceler...berat kandiliniz mübarek olsun...girdik sayılır güne...Allah hayırlı yazılar hayırlı ölümler nasip etsin...canim benim kızda aynı..ben daraliyorum onun bütün tikanikligindan...neredeyse doğduğunda beri böyle...hirilti. .bağlam....horlama...ne yaptıysam acamadigim burnu...doktora gösteriyorum..bakmıyor bile...serum fizyolojik yazıp gönderiyor...ben et ten suphelenmistim ama bu yaşta et olmaz dediler...kemik hiç aklıma gelmemişti...bu çocukların burnu nu tıkayan bir sey var...sümük değil et değil kemik te değilse o halde ne olabilir...bir türlü açılmıyor...yerken içerken emerken hep soluk soluğa...
Ameliyat icin cok kucuk degilmi uc dort yasi nekliyolar diyr biliyorum..bizimkindede vardi..kbbci emmsi rahat olsun diye her bebekte olur buyudukce kuculur dedi..allerjide o sisiyo demisti..emerken genzine kacmasin diye..bana mantikli gelmisti...Mucize ve ardaninannesi sizlerede geçmiş olsun bu gün kızıma dok götürdüm alerjik burun ve geniz akintisi birde burnunun filmini çektik geniz eti çok buyuk tıkanmış dexi ondan dolayı geniz tikali 15 günlük tedavi verdi iyi gelmezse kesinlikle ameliyat dedi spreyi kullandım biraz önce hayırlısı bakalım Rabbim dumansız dert vermesin.hırsız canım sende zaman kaybetmeden iyi bir kbb uzmanına götür senin kızdada vardır bir sorun yoksa niye burnu tikansin
Canim biraz araştıracam bir kaç dok daha gösterecem gece çok tikaniyor filmini gösterdi kocaman bir şey tamamen kaplamiş gündüz daha iyi alerjisi de var bu alerjisi kökten tedavisi yok mu ya senin kuzuda gece tikaniyor muAmeliyat icin cok kucuk degilmi uc dort yasi nekliyolar diyr biliyorum..bizimkindede vardi..kbbci emmsi rahat olsun diye her bebekte olur buyudukce kuculur dedi..allerjide o sisiyo demisti..emerken genzine kacmasin diye..bana mantikli gelmisti...
gece cok tikanmiyo..gribal donemde oda buhar verince rahatliyodu..buyudukce duzelecek insaalah annesi.Canim biraz araştıracam bir kaç dok daha gösterecem gece çok tikaniyor filmini gösterdi kocaman bir şey tamamen kaplamiş gündüz daha iyi alerjisi de var bu alerjisi kökten tedavisi yok mu ya senin kuzuda gece tikaniyor mu
Kızımın bu aralar gündüz bilenefes almada zorlandığı belli sanki genizi dolu dolu gecede aynı kış boyu hep burun akintisi vardı bir kaç dok görüşecem kesinlikle alınması gerek derseler kışa doğru yaparizYok
gece cok tikanmiyo..gribal donemde oda buhar verince rahatliyodu..buyudukce duzelecek insaalah annesi.
Ates olmadi..ama agrisi oldu bacakta ozellikle bi kez agri kesici verdimdeİyi akşamlar bugun bir yaş aşılarını olduk hemşire ateş yapabilir dedi acaba sizlerde ates oldumu teşekkürler