2014 nisan ayında tüp bebek yaptıracaklar

wintersun

Guru
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
6.673
3.771
398
43
bugün tüp bebek tedavisine başlıyoruzz 7. denemem ve umarım son olur
istanbulda brüksel tüp bebek merkezi yücel karaman ile başladık
aynı zamanlarda başlayan arkadaşlar varsa konuşalım haberleşelim beraber gün sayalım :))

Son düzenleme:
ben daha başlamadım cumartesi ön görüşme yapıcaz memnun kalırsam aynı gün muayene ile başlamayı düşünüyorum Rabbim hakkımızda hayırlısını versin...

ben daha başlamadım cumartesi ön görüşme yapıcaz memnun kalırsam aynı gün muayene ile başlamayı düşünüyorum Rabbim hakkımızda hayırlısını versin...

hayırlı olsun umarım hersey çok güzel gider cumartesi adetli mi olacaksın canım

Biz de bu ay 2. Denemeyi yapmayı düşünüyoruz. Önümüzdeki hafta ön görüşmeyle inş başlayacağız. Allah yardımcımız olsun

Hayırlı olur umarım hepimizinki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba ben daha öncede yazmıştım. Önümüzdeki hafta merkeze gideceğiz inş. Benim bir sorum olacaktı.ilaçları raporsuz alacağım eğer bu şekilde alan varsa onlar da ne kadar tuttuğunu söyleyebilir mi? Cevabınızı bekliyorum lütfennn.

öncelikte tedaviye başlayan kardeşlerimizin tedavileri hayırla sonuçlanır inş.bende yarın umut tüp bebek merkezinde tedaviye başlayacagım inş.bakalım dualarınızı bekliyorum.

canım kullanılan ilaç yoğunluğuna göre değişiyor mesela ben 137.5 kullanıyorum ama 300 kullanan arkadaşlarda var
300 lük puregon 230 tl 900lük 660 civarında yalnız söle bişey söleyebilirim eczanecitanıdık bulunursa yarı yarıya düşürebiliyolar ücreti tanıdık yoksa da mutlaka 4-5 yere gidippazarlık yapın
diğer ilaçlarla toplam 1000 ile 2000 arası değişiyor genelde
öncelikte tedaviye başlayan kardeşlerimizin tedavileri hayırla sonuçlanır inş.bende yarın umut tüp bebek merkezinde tedaviye başlayacagım inş.bakalım dualarınızı bekliyorum.

hayırlı olsun sağlıklı bebiş yada bebişler gelsinn

Merhaba arkadaşlar,
bin de nisanın 20 si gibi 2. denememize başlayacağız inşallah.
Hepimize güzel sonuçlar diliyorum.
Annelerine sıkı sıkı tutunan sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah..

Hepınıze merhaba. Dun donmus embrıyo transferım oldu. Bu 3.denememız 15nısan test gunumuz. Rabbım kucaklarımızı bos bırakmasın

Merhaba arkadaşlar,
bin de nisanın 20 si gibi 2. denememize başlayacağız inşallah.
Hepimize güzel sonuçlar diliyorum.
Annelerine sıkı sıkı tutunan sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah..

Herkeze slm kızlar bende ay tedaviye başladım 1 niysanda hakımızda hayırlısı dilerim rabimde herkeze sağlıklı sihatli hayırlı evlatlar versin

bende bugün dr dan geldim 125 e düştü dozum en büyüğü 11mm 10-15 yumoşum varmış ama drumuz erken çatlamalarından korktuğu için orgalutran verdi onu da vuruylucam pazartesi 3. randevu var bakalım o zmana kadar ne kadar büyüyecek yumoşlarr

Ben de izmir de haftaya tüp bebek tedavisine başlayacağım herkese iyi şanslar..

mrb. ben 29 yasindayim sebepsiz İnfertilite 2,5 yildir istiyoruz 3 defa asilama yaptik, ilk tüp bebek denememi p.tesi gonal f 250 ile baslayacagiz insallah isteyen herkese allah nasip eder size ve kendime bol sans diliyorum

herkese merhaba.benim daha önce bir kaybım var.tekrar hamile kalamadım.çikolata kistim vardı.kasım ayında açık ameliyat oldum.sag da çikolata sol da folikül kisti.ama boyutları küçüktü.dün gittim ben de malatya da doğu fertil tüp bebek merkezine.çok şükür kistim tekrarlamamış.ama sol yumurtalık rezervimde azalma olmuş.sağ yumurtalık iyi ama dedi.hsg istedi.ama ben ameliyat sırasında tüplerime bakıldığını ve açık olduğunu söyleyince eşimden sperm testi istedi.ona göre karar verecegiz.doktorum ameliyat olmamı ve yaşımın 34 olmasını gözönüne alarak aşılamadan ziyade tüp bebek yapalım dedi.ama son kararı haftaya malatyaya gidip eşim test verdikten sonra hep birlikte verecegiz.umarım hepimiz için hayırlısı olur.doktorum üzülme seni anne yaparız dedi.bu bile o kadar iyi geldi ki bana....

bence de aşılama yapma ..bendeki kist alındı fakat tekrarladı..ama bi sorun olmazmış takmıyorum o yüzden..

bence de aşılama yapma ..bendeki kist alındı fakat tekrarladı..ama bi sorun olmazmış takmıyorum o yüzden..

sen de takma.çünkü merkezde bir bayan ile konuştum.iki kere çikolata kisti ameliyatı olmuş.tüp bebek tedavisi sırasında yine varmış ama yumurta toplarken içini boşaltmışlar kistin.5 yaşında bir oğlu vardı yanında.ikinciyi istegi için yine gelmişti.

Hepınıze merhaba. Dun donmus embrıyo transferım oldu. Bu 3.denememız 15nısan test gunumuz. Rabbım kucaklarımızı bos bırakmasın

Merhaba
Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin . Inşallah . Aminnnn

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…