ben daha başlamadım cumartesi ön görüşme yapıcaz memnun kalırsam aynı gün muayene ile başlamayı düşünüyorum Rabbim hakkımızda hayırlısını versin...
canım kullanılan ilaç yoğunluğuna göre değişiyor mesela ben 137.5 kullanıyorum ama 300 kullanan arkadaşlarda varMerhaba ben daha öncede yazmıştım. Önümüzdeki hafta merkeze gideceğiz inş. Benim bir sorum olacaktı.ilaçları raporsuz alacağım eğer bu şekilde alan varsa onlar da ne kadar tuttuğunu söyleyebilir mi? Cevabınızı bekliyorum lütfennn.
öncelikte tedaviye başlayan kardeşlerimizin tedavileri hayırla sonuçlanır inş.bende yarın umut tüp bebek merkezinde tedaviye başlayacagım inş.bakalım dualarınızı bekliyorum.
Hepınıze merhaba. Dun donmus embrıyo transferım oldu. Bu 3.denememız 15nısan test gunumuz. Rabbım kucaklarımızı bos bırakmasın
Merhaba arkadaşlar,
bin de nisanın 20 si gibi 2. denememize başlayacağız inşallah.
Hepimize güzel sonuçlar diliyorum.
Annelerine sıkı sıkı tutunan sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah..
herkese merhaba.benim daha önce bir kaybım var.tekrar hamile kalamadım.çikolata kistim vardı.kasım ayında açık ameliyat oldum.sag da çikolata sol da folikül kisti.ama boyutları küçüktü.dün gittim ben de malatya da doğu fertil tüp bebek merkezine.çok şükür kistim tekrarlamamış.ama sol yumurtalık rezervimde azalma olmuş.sağ yumurtalık iyi ama dedi.hsg istedi.ama ben ameliyat sırasında tüplerime bakıldığını ve açık olduğunu söyleyince eşimden sperm testi istedi.ona göre karar verecegiz.doktorum ameliyat olmamı ve yaşımın 34 olmasını gözönüne alarak aşılamadan ziyade tüp bebek yapalım dedi.ama son kararı haftaya malatyaya gidip eşim test verdikten sonra hep birlikte verecegiz.umarım hepimiz için hayırlısı olur.doktorum üzülme seni anne yaparız dedi.bu bile o kadar iyi geldi ki bana....
bence de aşılama yapma ..bendeki kist alındı fakat tekrarladı..ama bi sorun olmazmış takmıyorum o yüzden..
Hepınıze merhaba. Dun donmus embrıyo transferım oldu. Bu 3.denememız 15nısan test gunumuz. Rabbım kucaklarımızı bos bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?