ayyy hadi hayırlısı canm bende çarş 21:00 de vuruldum çatlatmayı cuma sabahı aldılar benden
yarın verecekler bebişlerimi bakalım saat kaçta olacak dondurulmuş kalacak mı heyecan stres heyecan stressss.....
Selam kızlar :) Bende 10 Nisan da ilaçlarıma başladım. Umut tüp bebekte yaptırıyorum, merkezde 2. denemem olacak ama bu 3. denemem. Allah çabalarımızı boşa çıkarmaz inşallah
kızlar test yaptırdım cuma günü 166 3 gün sonra 379 çıktı umarım bi sorun yoktur hamileleik devam eder ve isteyen herkesin aşına olsun işalllah
canım hayırlı olsun inş.bu şekilde devam eder.benimde transferin 6.günü dua istiyorum artık hamiş anne sayılırsın duaların kabul olur inş.
bu 30 yumurta ilaçların cok ağır dozda verildigini gösteriyor malesef doktorların tercihi..
kızlar test yaptırdım cuma günü 166 3 gün sonra 379 çıktı umarım bi sorun yoktur hamileleik devam eder ve isteyen herkesin aşına olsun işalllah
yok aslında çok düşük doz veriyorlar.hassas olduğum için.bi de ohss oluyorum.ilaçların dozu az da olsa yumurtalarım hızlı çalışıyo
canım tedavin hayırlı olsun suanki durumun ne?bende 5 nisanda başladım aynı umutta 5.gün embriyosu 2 tane transfer ettiler şuan transferimin 6.günü bakalım hayırlısı.
Hayırlı olsun :)) Çok sevindimİnşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder Allahım....
bugün tüp bebek tedavisine başlıyoruzz 7. denemem ve umarım son olur
istanbulda brüksel tüp bebek merkezi yücel karaman ile başladık
aynı zamanlarda başlayan arkadaşlar varsa konuşalım haberleşelim beraber gün sayalım :))
yok aslında çok düşük doz veriyorlar.hassas olduğum için.bi de ohss oluyorum.ilaçların dozu az da olsa yumurtalarım hızlı çalışıyo
amanın amanın kız sonunda bebıs mı bekliyorsun cok amaaaa cokk sevındım rabbım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasıp etsın ınsallah
ayyyy cnmmm bnmmmm çokkk tesekür ederimmm aminnn darısı isteyen herkese işallah
ayy hadi hayırlısıııı arkamdan gel burcu 2015 ocak anneleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?