sen de takma.çünkü merkezde bir bayan ile konuştum.iki kere çikolata kisti ameliyatı olmuş.tüp bebek tedavisi sırasında yine varmış ama yumurta toplarken içini boşaltmışlar kistin.5 yaşında bir oğlu vardı yanında.ikinciyi istegi için yine gelmişti.
letu veya femara ilaç
arkadaşlar ben dün adetimin 3.günü tüp bebek tedacisine başladım gonal f ve menapurla birlikte ayrıca letu veya femara adlı ilacıda verdi doktorum 4günlük acaba aranızda hiç kullanan varmı bu ilacı
olacaksa oluyor haklısın canım..
letu veya femara ilaç
arkadaşlar ben dün adetimin 3.günü tüp bebek tedacisine başladım gonal f ve menapurla birlikte ayrıca letu veya femara adlı ilacıda verdi doktorum 4günlük acaba aranızda hiç kullanan varmı bu ilacı
letu veya femara ilaç
arkadaşlar meraba.benim de8. denemem.pazartesi başladım tedaviye
yarın yumoşlar toplanıyo kızlarrr
sonrada yapay rahime konulacaklar bakalım 5. güne kaç tane gidebilecek yada gidebilecek miii çok heyecanlıyım
bugün tüp bebek tedavisine başlıyoruzz 7. denemem ve umarım son olur
istanbulda brüksel tüp bebek merkezi yücel karaman ile başladık
aynı zamanlarda başlayan arkadaşlar varsa konuşalım haberleşelim beraber gün sayalım :))
amin hepimizin senindeRabbim yar veyardımcın olsun...
Çok fazla giremiyorum ama takip ediyorum rabim hepimize yardım etsin inşallah hayırlısıyla cenlet kokan kuzularımızı kucağımıza alırız benim bugün 15. Günüm ilaç tedavim uzun sürdü hayırlısıyla Çarşamba çstlatma iynesi vurulacak ay hevanmı korkumu bilmiyorum içimdeki duyguları dizde yaşıyorsunuz anlarsınız beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?