2014 nisan ayında tüp bebek yaptıracaklar

Ben 31 martta transferimi yaptırdım. 12 nisanda test yaptıracağım ama zaman geçmiyor. Bu benim 2.denemem birinci 6ay önce idi. 2 gün önce jelimsi yapışkan grimsi bir akıntım oldu. Umarım bebeklerimi kaybetmemişimdir. Böyle bir şey yaşayan varmı. Ne anlama geliyor bu akıntı bilen varmı. Umarım hepimizin sağlıklı bebişleri olur.

letu veya femara ilaç

arkadaşlar ben dün adetimin 3.günü tüp bebek tedacisine başladım gonal f ve menapurla birlikte ayrıca letu veya femara adlı ilacıda verdi doktorum 4günlük acaba aranızda hiç kullanan varmı bu ilacı

olacaksa oluyor haklısın canım..

bende merak ettim hiç kullanmadım şimdiye kadar acaba ne artısı var kiii

ilk tedavimde ben de femera yı 3 ya da 4 gün kullanmıştım. bende rezerv azlığı var ve daha çok yumurta olsun diye destek olarak vermişti doktorum. sizin sorun neydi?

Canım bende 2 tedavime başladım 1 niysanda doktorumu deyiştirdim yıllardır tedaviye gidiyorum budoktor bana ilk defa yumurta rezervimin az olduğunu söyledi yani fermara verdi yumurta kalitesini yüksetmek için

yarın yumoşlar toplanıyo kızlarrr

sonrada yapay rahime konulacaklar bakalım 5. güne kaç tane gidebilecek yada gidebilecek miii çok heyecanlıyım

yarın yumoşlar toplanıyo kızlarrr

sonrada yapay rahime konulacaklar bakalım 5. güne kaç tane gidebilecek yada gidebilecek miii çok heyecanlıyım

durum nedir canım gelişmelerden haberdar edersen seviniriz birde hangi ilde yaptırıyosun

Yumoşları verdim kızlar 21 tane topladılar bugün sabah merkezden aradılar bunun 15 tanesi olgun yumurtaymış 11 tanesi ii döllenmiş yarın kaçıncı gün transferi olduğu belli olacak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada tedavim istanbulda yapılıyor brüksel tüp bebekte

Allah yardımcınız olsun iyi haberlerinizi alırız inşallah :))

Çok fazla giremiyorum ama takip ediyorum rabim hepimize yardım etsin inşallah hayırlısıyla cenlet kokan kuzularımızı kucağımıza alırız benim bugün 15. Günüm ilaç tedavim uzun sürdü hayırlısıyla Çarşamba çstlatma iynesi vurulacak ay hevanmı korkumu bilmiyorum içimdeki duyguları dizde yaşıyorsunuz anlarsınız beni

ayyy hadi hayırlısı canm bende çarş 21:00 de vuruldum çatlatmayı cuma sabahı aldılar benden

yarın verecekler bebişlerimi bakalım saat kaçta olacak dondurulmuş kalacak mı heyecan stres heyecan stressss.....

Selam kızlar :) Bende 10 Nisan da ilaçlarıma başladım. Umut tüp bebekte yaptırıyorum, merkezde 2. denemem olacak ama bu 3. denemem. Allah çabalarımızı boşa çıkarmaz inşallah

bende 8 nisan da tedaviye başladım.bugün kontrolüm var ve bu benim 8. denemem Allah herkesin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…