2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
nasipse bende 29 ocakta anne olcagımm .. 22 nisan adet günüm ...
tüp bebekle gebe kaldım ...

idrarımda yanmalar var ve az oluyor .. dün akşam oldukça zorlandım .. bol su içtim sabaha karşı biraz daha iyiydi .. neler tavsiye edersiniz ..

olsun canım sen büyük soru işaretlerini atlatmışsın :)
şimdi sırada pıt pıtlar var :)
bir hafta sonra duyarsın için rahat nasılsa :)

ilk başlarda benimde çok kasık ağrım oluyordu ama azaldı şimdi.mide bulantıları biraz daha ilerledikçe oluyor.benim 3 gündür var mesela ama şiddetli değil allahıma hamdolsun.

kalp atıslarını ne zaman duyarız acaba aynı zmanda kesesı ne zman görulur ben doktora gıttıgım zman ıkısını bır ögrenmek ıstıyorum cunku calısıyorum ıs yerınden her zman ızın almak ıstemıyorum

selam arkadaşlar, hepinize iyi bir hafta olsu inşallah.

ya benim sizlerle paylaşmak istediğim birşey var. hamileyim ve bunun tadını iç çıkaramıyorum. sürekli gerginim, çok sinirliyim. çalışıyorum ve işyerinde de evde de kendime hakim olamıyorum, ufacık birşeye bile sinirleniyorum. herkes ve herşey batıyor. insanların hiç kabahati yokken bile onlara gıcık oluyorum, bardağı alıp şurdan şuraya koymaları bile batıyor bana. birisi birşey sorsa "hamilelik nasıl gidiyor" diye, ona bile sinirleniyorum. hiçkimse benimle konuşmasın, birşey sormasın istiyorum. istemeden insanları kırıyorum ama ne yapıyım elimde değil. o anda kırıcı söler çıkıyor ağzımdan. sonra pişman oluyorum ama olan oluyor.

ya sizde de var mı böyle bir durum. çok çekilmez biri olmaya başladım, neden acaba?

kese hcg değeri ile alakalı. ben 3900 de iken karından gördüm ayın 7 siydi.15 gün sonra da kalp atışı için çağırdı 22 sinde yani.

gözü aydın olsun canım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin yanma için bol su iç bakalım zaten doktor tahlil yapar iltihap varsa ilaç verir

bendede oluyor yersiz yere ınsanlara gıcık olma durumu hormonlardan butun bunlar e yapalım katylancak artık etrafımızdaki insanlarda

bendede oluyor yersiz yere ınsanlara gıcık olma durumu hormonlardan butun bunlar e yapalım katylancak artık etrafımızdaki insanlarda

yalnız değilmişim.
sanırım bulantılar da etkiliyor. istediğini yiyip içemiyorsun.
allah yardımcımız olsun

ben bulantıdan gece kırk kez uyanıyorum.Sürekli şişlik hali...su bile içemiyorum...şu 12 haftamız bitse de bi huzura kavussak rabbim...

kızlar selam, iyice kafama takılmaya başladı bende belirti falan kalmamaya başladı. zaten hiç midem bulanmadı şimdiye kadar. ama geceleri artık tuvalete daha az kalkıyorum. gündüz daha az uyuyorum. kasık ağrım da kalmadı. acaba ters giden bişey mi var

herkesde aynı belirtiler olacak diye bir kural yok..ama sen yine de doktoruna bir görün istersen...

canım hamilelik hormonlarına herkesin tepkisi aynı olmuyor. hiç midesi bulanmayanlar var 9 ay boyunca. belki diğer durumlara da alışmaya başlamışsındır, ondan dolayı azalıyor gibi gelmiştir sana. istersen bi doktoruna danış, yanlış yönlendirmek istemeyiz çünkü.

ben bulantıdan gece kırk kez uyanıyorum.Sürekli şişlik hali...su bile içemiyorum...şu 12 haftamız bitse de bi huzura kavussak rabbim...

Sanırım bebek beklerken yanlış dualar ettik. Allahım sen bana bi bebek nasip et de bulantısınada, ağrısınada katlanırım mı dedik acaba. Hepsi birden kabul oldu sanırım.

canım aynı sey bendede var gece 1 kez kalkıyorum tuvalete kasık agrılarım kalmadı bulantı zaten yok ama dillendirmek istemiyorumm iş. hersey yolundadır

Ben bugün 6. haftamı doldurdum canım. Çok şükür henüz bulantım yok. Kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor, bide göğüslerim aşırı hassas. Onun haricinde bu haftaya kadar çok uyku halide olmadı. Hamile kalmadan önce nasılsam aynıyım. Sadece bugün bi yorgunluk var üzerimde onuda havaya bağlıyorum. Aşırı sıcak baydı beni.

geçen cuma aradım doktorumu, estrofemi bıraktığım için vücudumun daha az tepki veriyo olabiliceğini söyledi ama belirti varken insan kendini daha iyi hissediyo sanırım :44: neyse haftaya perşembe kontrolüm var o zamana kadar bekliycem. sonuçta kanamam yok. düşük olsa kanama olurdu heralde di mi ?

Havaları hiç sorma.24 saat uyuyasım var.hiçbişey yapasım gelmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…