Geçen hafta gittiğimde çok ufak bişey görüldü. Doktorum bebeğimiz burda ama çok ufak dedi. O yüzden makine tam yakalayamadı. Yolk kesedi de oluşmuş. En azından boş gebelik riskini atlatmış oldum. Kanamam da devam etmedi çok şükür. Şuanda bi sıkıntı yok. Onun iyi olduğunu biliyorum ya bu bana yetiyor.
ilk başlarda benimde çok kasık ağrım oluyordu ama azaldı şimdi.mide bulantıları biraz daha ilerledikçe oluyor.benim 3 gündür var mesela ama şiddetli değil allahıma hamdolsun.
kalp atıslarını ne zaman duyarız acaba aynı zmanda kesesı ne zman görulur ben doktora gıttıgım zman ıkısını bır ögrenmek ıstıyorum cunku calısıyorum ıs yerınden her zman ızın almak ıstemıyorum
nasipse bende 29 ocakta anne olcagımm .. 22 nisan adet günüm ...
tüp bebekle gebe kaldım ...
idrarımda yanmalar var ve az oluyor .. dün akşam oldukça zorlandım .. bol su içtim sabaha karşı biraz daha iyiydi .. neler tavsiye edersiniz ..
selam arkadaşlar, hepinize iyi bir hafta olsu inşallah.
ya benim sizlerle paylaşmak istediğim birşey var. hamileyim ve bunun tadını iç çıkaramıyorum. sürekli gerginim, çok sinirliyim. çalışıyorum ve işyerinde de evde de kendime hakim olamıyorum, ufacık birşeye bile sinirleniyorum. herkes ve herşey batıyor. insanların hiç kabahati yokken bile onlara gıcık oluyorum, bardağı alıp şurdan şuraya koymaları bile batıyor bana. birisi birşey sorsa "hamilelik nasıl gidiyor" diye, ona bile sinirleniyorum. hiçkimse benimle konuşmasın, birşey sormasın istiyorum. istemeden insanları kırıyorum ama ne yapıyım elimde değil. o anda kırıcı söler çıkıyor ağzımdan. sonra pişman oluyorum ama olan oluyor.
ya sizde de var mı böyle bir durum. çok çekilmez biri olmaya başladım, neden acaba?
bendede oluyor yersiz yere ınsanlara gıcık olma durumu hormonlardan butun bunlar e yapalım katylancak artık etrafımızdaki insanlarda
yalnız değilmişim.
sanırım bulantılar da etkiliyor. istediğini yiyip içemiyorsun.
allah yardımcımız olsun
aminnn bende bulantı yok mesela ona ragmen sinirliyim
ben biraz önce telefonda birine çattım rahatladım :)
yazık ne olduğunu anlamadı :)
geceleri de çok huzursuz uyuyorum elim karnımda sanki öyle olduğunda herşey daha iyi gibi hissediyorum
tamamen duygusal ve hassas bir günümdeyim
herkesde aynı belirtiler olacak diye bir kural yok..ama sen yine de doktoruna bir görün istersen...kızlar selam, iyice kafama takılmaya başladı bende belirti falan kalmamaya başladı. zaten hiç midem bulanmadı şimdiye kadar. ama geceleri artık tuvalete daha az kalkıyorum. gündüz daha az uyuyorum. kasık ağrım da kalmadı. acaba ters giden bişey mi var
kızlar selam, iyice kafama takılmaya başladı bende belirti falan kalmamaya başladı. zaten hiç midem bulanmadı şimdiye kadar. ama geceleri artık tuvalete daha az kalkıyorum. gündüz daha az uyuyorum. kasık ağrım da kalmadı. acaba ters giden bişey mi var
ben bulantıdan gece kırk kez uyanıyorum.Sürekli şişlik hali...su bile içemiyorum...şu 12 haftamız bitse de bi huzura kavussak rabbim...
kızlar selam, iyice kafama takılmaya başladı bende belirti falan kalmamaya başladı. zaten hiç midem bulanmadı şimdiye kadar. ama geceleri artık tuvalete daha az kalkıyorum. gündüz daha az uyuyorum. kasık ağrım da kalmadı. acaba ters giden bişey mi var
Ben bugün 6. haftamı doldurdum canım. Çok şükür henüz bulantım yok. Kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor, bide göğüslerim aşırı hassas. Onun haricinde bu haftaya kadar çok uyku halide olmadı. Hamile kalmadan önce nasılsam aynıyım. Sadece bugün bi yorgunluk var üzerimde onuda havaya bağlıyorum. Aşırı sıcak baydı beni.
bende heyecanla bekliyorum umarım bizler doğurmadan yasa çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?