2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım benim sıkıntı yapma herşeyi. Forumda kaç bin üye var. Sor bakalım hangisi aynı şeyleri yaşamış. Herkes birbirinden farklı belirtiler yaşıyo. Kanaman felanda olmadıysa sıkıntı yok. Doktorunda bişey dememiş zaten.

crinone jel kullanıyodum ben, o da bana çok yan etki yapıyodu belki bünyem ona da alıştı artık 7 haftanın sonunda. perşmebeye kadar bekliycem yapıcak bişey yok.

işte bazımız belirtilerden şikayetçi,bazımız neden yok diyor...hayırlısı canım...düşük olsa tabiki kanaman olur.iyi düşün,iyi olsun...

doktor düşük yapsan ciddi kanaman olur anlarsın dedi. ya şu ilk 3 ayı atlatsak içim daha rahat olucak böyle her duyduğumdan okuduğumdan etkileniyorum, sonra da panik yapmaya başlıyorum. kablosuz internetten bişey oluyo mu acaba diye 2 gündür ona da taktım kafayı. herşeyi kafayı takmaya başladım.:26:

Canım sen kablosuzu düşünüyosan ben yandım. Ben bilgisayar öğretmeniyim. Bir sınıf dolusu bilgisayar içindeyim akşama kadar.

canım aynı sey bendede var gece 1 kez kalkıyorum tuvalete kasık agrılarım kalmadı bulantı zaten yok ama dillendirmek istemiyorumm iş. hersey yolundadır
cnm belki herkesin bünyesi farklıdır dedikleri gibi :44: sen ne zaman gidicen doktora ? kanama olmadığı sürece paniklemenin gereği yok sanırım. iyi düşünelim iyi olsun.

Geceleri az tuvalete kalkmanız rahminizin yukarı doğru kalkıp mesafeyi rahat bırakmasından... Son aylarınızdan aşağı inip aynı şikayetleri yaşatacak....

Bulantı her hamilelikte olmaz yatıp kalkıp şükretmek gerek... Başlaması için erken olduğunu bile bile ben içten içe seviniyorum bu hamileliğimde bulantı olmayacak diye...

Kasık ağrısı da rahmin alışmasından kaynaklanıyor ki son trimesterda oldukça çok olacak

Keyfinize bakın.., oh ne güzel rahat bir hamilelik olacak diye...

çok sevindim ya içim rahatladı gerçekten sağol

ben misafir ağırlıycam yaklaşık 1 ay off ya düşündükçe içim sıkılıyo

sıkılmaz mı ya insan. benim de kayınvalidemler geliyor haftaya. şimdiden düşünmeye sıkılmaya başladım . şimdi kayınbabam herşeye karışır. ben deliririm kesin. ağzımı da açamam, eşimde susar sonra da ben hırstan kendimi yerim

Kızlar ya hiç balık yediniz mi. hani hamilelikte haftada 2 kez balık yemek şart ancak bazı balıkların içeriğinde ağır metaller var ve bu da bebeklere zaarrarlı imiş. doktorum somonda bu oranın olmadığından felan bahsetti ancak ben yine de korkuyorum yiyen var mı.

ben yedim somon bi sorun olucağını sanmıyorum. lüfer levrek gibi büyük balıklarda sorun oluyomuş sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…