geçen cuma aradım doktorumu, estrofemi bıraktığım için vücudumun daha az tepki veriyo olabiliceğini söyledi ama belirti varken insan kendini daha iyi hissediyo sanırım :44: neyse haftaya perşembe kontrolüm var o zamana kadar bekliycem. sonuçta kanamam yok. düşük olsa kanama olurdu heralde di mi ?
Ben bugün 6. haftamı doldurdum canım. Çok şükür henüz bulantım yok. Kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor, bide göğüslerim aşırı hassas. Onun haricinde bu haftaya kadar çok uyku halide olmadı. Hamile kalmadan önce nasılsam aynıyım. Sadece bugün bi yorgunluk var üzerimde onuda havaya bağlıyorum. Aşırı sıcak baydı beni.
geçen cuma aradım doktorumu, estrofemi bıraktığım için vücudumun daha az tepki veriyo olabiliceğini söyledi ama belirti varken insan kendini daha iyi hissediyo sanırım :44: neyse haftaya perşembe kontrolüm var o zamana kadar bekliycem. sonuçta kanamam yok. düşük olsa kanama olurdu heralde di mi ?
ya inşallah kızlar ya bize yetişirse süper olur
Bu sene meclis tatile girmeden karara bağlanacak diye açıklama yapmış fatma şahin ama bekliyoruz bakalım. Bu haftalarda ekonomi bakanında onaydaymış sanırım.
Canım benim sıkıntı yapma herşeyi. Forumda kaç bin üye var. Sor bakalım hangisi aynı şeyleri yaşamış. Herkes birbirinden farklı belirtiler yaşıyo. Kanaman felanda olmadıysa sıkıntı yok. Doktorunda bişey dememiş zaten.
Havaları hiç sorma.24 saat uyuyasım var.hiçbişey yapasım gelmiyor..
doktor düşük yapsan ciddi kanaman olur anlarsın dedi. ya şu ilk 3 ayı atlatsak içim daha rahat olucak böyle her duyduğumdan okuduğumdan etkileniyorum, sonra da panik yapmaya başlıyorum. kablosuz internetten bişey oluyo mu acaba diye 2 gündür ona da taktım kafayı. herşeyi kafayı takmaya başladım.:26:
bi de önümüz yazallah yardım etsin gerçekten aşırı sıcakları düşünemiyorum.
cnm belki herkesin bünyesi farklıdır dedikleri gibi :44: sen ne zaman gidicen doktora ? kanama olmadığı sürece paniklemenin gereği yok sanırım. iyi düşünelim iyi olsun.canım aynı sey bendede var gece 1 kez kalkıyorum tuvalete kasık agrılarım kalmadı bulantı zaten yok ama dillendirmek istemiyorumm iş. hersey yolundadır
bi de önümüz yazallah yardım etsin gerçekten aşırı sıcakları düşünemiyorum.
Kızlar Ramazan ayınada bişey kalmadı şurda. Ramazanda ne yapmayı düşünüyosunuz ?
Kızlar Ramazan ayınada bişey kalmadı şurda. Ramazanda ne yapmayı düşünüyosunuz ?
ben misafir ağırlıycam yaklaşık 1 ay off ya düşündükçe içim sıkılıyo
kızlar selam, iyice kafama takılmaya başladı bende belirti falan kalmamaya başladı. zaten hiç midem bulanmadı şimdiye kadar. ama geceleri artık tuvalete daha az kalkıyorum. gündüz daha az uyuyorum. kasık ağrım da kalmadı. acaba ters giden bişey mi var
Geceleri az tuvalete kalkmanız rahminizin yukarı doğru kalkıp mesafeyi rahat bırakmasından... Son aylarınızdan aşağı inip aynı şikayetleri yaşatacak....
Bulantı her hamilelikte olmaz yatıp kalkıp şükretmek gerek... Başlaması için erken olduğunu bile bile ben içten içe seviniyorum bu hamileliğimde bulantı olmayacak diye...
Kasık ağrısı da rahmin alışmasından kaynaklanıyor ki son trimesterda oldukça çok olacak
Keyfinize bakın.., oh ne güzel rahat bir hamilelik olacak diye...
ben misafir ağırlıycam yaklaşık 1 ay off ya düşündükçe içim sıkılıyo
ben yedim somon bi sorun olucağını sanmıyorum. lüfer levrek gibi büyük balıklarda sorun oluyomuş sanırım.Kızlar ya hiç balık yediniz mi. hani hamilelikte haftada 2 kez balık yemek şart ancak bazı balıkların içeriğinde ağır metaller var ve bu da bebeklere zaarrarlı imiş. doktorum somonda bu oranın olmadığından felan bahsetti ancak ben yine de korkuyorum yiyen var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?