2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
slm arkadaslar galiba yakinda bende araniza katilacam ocak annerinden cikamaz oldumdaha 4.5 aylik oglum var adetim 11 gun gecti test yapmaya korkuyorum:2::2::2::2:

Yok canım benimki yetişkin eğitimi ama meb e bağlıyız. Onlar tatil olunca biz de oluyorduk. Bu defa olmadı. Öğrenci yaş ortalaması 40 üstü.

Ben de yetişkin eğitim yapıyorum... Kur'an kursu öğreticisiyim... Kolaylıkları ile beraber zorlukları da var... Yetişkin kaprisleri, bir yaştan sonra oluşan öğrenme güçlükleri... Vs

Bize de hiç tatil olmuyordu bu sene tatil yapmışlar...

Bide bilgisayar olunca bazen sınırlarımı gerçekten zorluyorlar. Eline alıp bakın bu böyle diyemiyosun. Bilgisayarın mantığını öğretmeye çalışıyosun. Bazen sadece boş boş baktıklarını hissediyorum.

Tahmin edebiliyorum.. Bir gün bir öğrenciye tüb tüm dedirtmek için kaç kere tekrar etmiştim sonunda yine tüm tüm dedi bir de oldu mu hocam diyor gülsem mi ağlasam mı bilemedim oldu oldu dedim...

Tünaydın hamişler
ben hep hafta hesabından gidiyorum ama çevremdekiler ısrarla ay hesabı soruyorlar benden ben şuan 6 haftalığım 7. haftamın içindeyim yani kaç aylık oluyor 1 buçukmu?

bende tatil olunca evdeyim bugün
doğum izninin 6 aya çıkması diye duyuyoruz ama aslında 6 ay olmayacak taslakta 5 hafta önce 16 hafta sonra diyordu en son başbakana sunulacaktı şöyle seçime doğru çıkar diye umuyorum oda bize denk gelir inşallah

Son düzenleme:
Tünaydın hamişler
ben hep hafta hesabından gidiyorum ama çevremdekiler ısrarla ay hesabı soruyorlar benden ben şuan 6 haftalığım 7. haftamın içindeyim yani kaç aylık oluyor 1 buçukmu?
son adet tarihine göre hesap yapmak mantıklı mesela benim 9 nisan 9 mayıs 1 aylık 9 haziran 2 aylık diye gidiyor ama hafta hesabı en doğrusu tabi kaç aylık diye soranlara böyle cevap veriyorum

Güzel anne adayları merhaba nasılsınız?

acaba sizde de bir gerginlik sinir var mı?
ben bugün birine patlamamak için iş yerinde zor duruyorum

Slm guzel anneler nasilmislar bugunnn...
Bu zirt pirt tatil olaylarindan nefret ediyorumm..
Heleki p.tesi olunca..
Temizlik var evde ve kizlarda evde...
Gerisini siz tahmin edin artik...:2::2:
Yaz tatilide yaklasiyo..
Kislarada soz verdim bu yaz yaz okuluna gondermiycem diye...
Bakalim neler yapcaz beraber...
Siz neler yapiyosunuz... nasil gidiyo hayat..

Of kızlar ya artık bebişimi görmek pıt pıtlarını duymak istiyorum cumaya kadar çatlicam meraktan

Bende çok merak ediyorum. Cumartesi gününe çağırdı doktorum ama ben geçen hafta kanamam olduğu için korkumdan sürekli doktora gittim çok fazla ultrasona girdim. Doktorum çok sık zararlı dedi. O yüzden cumartesi gitmicem heralde. Bi kaç gün daha bekleyip haftaya giderim gibi geliyo. Bi yandan merak ediyorum nasıl olduğunu, bi yandan da ultrasondan bişey olurmu diye korkuyorum. Aman bebişim iyi olsun da, pıt pıtları 1 hafta daha beklesem de olur.

aynen ben de bahsettgn gibiym.zaten midem bulanıyor,bi de işyerindekileri çekemiyorum hiç...keşke çalışmıyor olsam..

ben biraz önce telefonda birine çattım rahatladım :)
yazık ne olduğunu anlamadı :)

geceleri de çok huzursuz uyuyorum elim karnımda sanki öyle olduğunda herşey daha iyi gibi hissediyorum
tamamen duygusal ve hassas bir günümdeyim

Of kızlar ya artık bebişimi görmek pıt pıtlarını duymak istiyorum cumaya kadar çatlicam meraktan

ben cumartesi gidicem ama pıt pıtları duymam herhalde
çnk bnm ki geç döllenme olmuş biraz geç duyabiliriz dedi aman duyayımda
geç olsun güç olmasın :)
zaman geçmek bilmiyorrrrrr

geçmiş olsun tekrar seninki mecburiyetten olmuş ama
olsun bir hafta daha bekle o iyi olsun da
hem daha güçlü duyarsın :)

geçmiş olsun tekrar seninki mecburiyetten olmuş ama
olsun bir hafta daha bekle o iyi olsun da
hem daha güçlü duyarsın :)

Geçen hafta gittiğimde çok ufak bişey görüldü. Doktorum bebeğimiz burda ama çok ufak dedi. O yüzden makine tam yakalayamadı. Yolk kesedi de oluşmuş. En azından boş gebelik riskini atlatmış oldum. Kanamam da devam etmedi çok şükür. Şuanda bi sıkıntı yok. Onun iyi olduğunu biliyorum ya bu bana yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…