valla kızçem sayfayı çıkaramadım ama muhtemelen kadın doğumdurhayalotum yaa daha önce hangi sayfadaydık yaa tam bilemedim bebeğin hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ...
hayırlısı olsun canımİdrar testimde çift çizgiyi gördüm çok şükür, yarın sabah ilk kez doktorumuza gidecez :)
hoşgeldinnn flzaskımoooooooo bizim kızlarr hep burda bi ben kalmışımm yazmayan....
bende Allah izin verirsen ocak annesi olacağımm..
tüp bebekle hamile kaldımm...3 denememde..
yarın kese görmeye gidiceğiz inşallahhhh..
Hepimiz inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirip yavrularımızı kucağımıza alırız...:26::26::26:
oy ooyy oy oyyykimler gelmişşşşş..canım hemen ekledim senide hayırlı uğurlu olsun seninde.. inş hepimiz sonunu sağlıkla getiririz
merhaba arkadaşlar
Allah hpimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşaallah bende henüz kalp atışlarını duymadım perşembe randevum var bakalım çok heyecanlıyım ve korkuyorumda bu arada doktorum multivitamin ve aspirin verdi ama benim bulantı gibi bir sorunum yok herşeyi yiyorum içmeme gerek varmı çok kilo aldırıyor diye duydum aranızda kullanan var mı
pufpufummmnasılsın canım sağol bitanem inşallah canım inşallah
başınız sağolsun..mekanı cennet olsun inşallah..
Slmm doktormu istedi sen kendinmi kan tahili yaptırdın?aramızda 3 gün var ben 2 hafta snr doktora gtcm benden bişey istemedide merak ettim :S
herkese günaydın.ben de ilk kusmamı bu sabah yaşadım.zaten haftasonu midem kötüydü.bakalım böyle mi devam edeek...
mrblr ben su anda 4 hafta 6 gunluk gebeyım fakat ne bı mıde bulantım var var nede bı baska bısı sadece ara ara kasıklarıma agrı gelıp gıdıyo
oooyyyyy yerimmm ben onuuuuu..günaydın cnm
Bugün üzerimde acayip bi yorgunluk var. Gözlerimi zor açıyorum. Bütün okullar tatil ama bize tatil edilmedi, ben derse gelen olmaz diyordum ama birsürü de öğrencim var. Ekrana şaşı şaşı bakıyorum.
Bugün üzerimde acayip bi yorgunluk var. Gözlerimi zor açıyorum. Bütün okullar tatil ama bize tatil edilmedi, ben derse gelen olmaz diyordum ama birsürü de öğrencim var. Ekrana şaşı şaşı bakıyorum.
Kolay gelsin... Bize tatil... Ne öğretmenisiniz...
anneler babalar zorla yollamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?