2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
hayalotum yaa daha önce hangi sayfadaydık yaa tam bilemedim bebeğin hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ...
valla kızçem sayfayı çıkaramadım ama muhtemelen kadın doğumdur sağolasın rabbim seninde kucağına almayı nasip etsin inşallah

hoşgeldinnn flzaskım

merhaba arkadaşlar
Allah hpimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşaallah bende henüz kalp atışlarını duymadım perşembe randevum var bakalım çok heyecanlıyım ve korkuyorumda bu arada doktorum multivitamin ve aspirin verdi ama benim bulantı gibi bir sorunum yok herşeyi yiyorum içmeme gerek varmı çok kilo aldırıyor diye duydum aranızda kullanan var mı

az kalmış kalp atısınıda duyarsın inşallah canım

Günaydın ocak anneleri güzel bir hafta geçi,ririz inşallah bol pıt pıt lı bir hafta olacak inşallah benimde 22. sinde randevum var kalp atışları için inşallah hepimiz güzel güzel haberler alırız bu hafta ...

herkese günaydın.ben de ilk kusmamı bu sabah yaşadım.zaten haftasonu midem kötüydü.bakalım böyle mi devam edeek...

ben de 4 gündür aynı durumdayım. inşallah kısa sürer.

mrblr ben su anda 4 hafta 6 gunluk gebeyım fakat ne bı mıde bulantım var var nede bı baska bısı sadece ara ara kasıklarıma agrı gelıp gıdıyo

bulantı için daha erken, 6. haftada başlıyor. ağrıların da normal hemen hemen herkeste oluyor. hayırlı olsun.

Bugün üzerimde acayip bi yorgunluk var. Gözlerimi zor açıyorum. Bütün okullar tatil ama bize tatil edilmedi, ben derse gelen olmaz diyordum ama birsürü de öğrencim var. Ekrana şaşı şaşı bakıyorum.

anneler babalar zorla yollamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…