- 15 Şubat 2013
- 26.415
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.348
- 798
sıkılmaz mı ya insan. benim de kayınvalidemler geliyor haftaya. şimdiden düşünmeye sıkılmaya başladım . şimdi kayınbabam herşeye karışır. ben deliririm kesin. ağzımı da açamam, eşimde susar sonra da ben hırstan kendimi yerim
ben yedim somon bi sorun olucağını sanmıyorum. lüfer levrek gibi büyük balıklarda sorun oluyomuş sanırım.
benim de kayınvaldem görümcem kocası ve 2 çocuğu geliyo, kafayı oynatıcam büyük ihtimal.
Kızlar Ramazan ayınada bişey kalmadı şurda. Ramazanda ne yapmayı düşünüyosunuz ?
cnm belki herkesin bünyesi farklıdır dedikleri gibi :44: sen ne zaman gidicen doktora ? kanama olmadığı sürece paniklemenin gereği yok sanırım. iyi düşünelim iyi olsun.
benim de kayınvaldem görümcem kocası ve 2 çocuğu geliyo, kafayı oynatıcam büyük ihtimal.
öf öf valla sen anlatırken ben sıkıldım. hamile kadının evinde işleri ne. senin en rahat en stressiz en mutlu olman gereken zaman . birde niye bir ay kalacaklar ki. ayıp bir şey ya. ben rahat edemem başkasının evinde değil bir ay 1 gece dursam mahçup olurum. biz ailemizden böyle gördük. benim annemde öyledir mesala. babam öyle değil ancak babamı da annem frenler.
ben doktora danışıp müsade ederse 1 gün tutup 1 gun yemeyi planlıyorum sonra 30 gun borcu nasıl tutcaz yoksa
Ben katılmıyorum canım kayınvalidem gelse başımın üstünde yeri vardır bana yardım da eder hem yazın kayınvalidelerde ramazanı geçiricem şimdiden seviniyorum yüküm azaldı diye yardım etmese bile iki kap yemeği fazladan koyuyorsun ne var yani
Sen de sağol canım....çok sevindim ya içim rahatladı gerçekten sağol
benimkide tam bir cadımaşallah size
Nasıl cadılık yapıolar anlamıyorum ne güzel oğullarına bakıosunuz derin mevzu demekki valla bende yeni görümce olucam korkuyorum açıkçası gelin benden gıcık kapar herhalde görümceyide seven yok bilmiomki çok iyi davranmaya çalışıyorum ama bilemedim kaynanayı görümceyi seven yok valla
Selamm ocak annelerii..
biz bugün çok şükür kesemizi gördükkkkk..
mercimeğim benimleeee inşallah 10 gün sonra kalp atışlarınıdaa duyarımmmmm..
darısı isteyen herkesin başınaaaaaa:26::26::26:
Selamm ocak annelerii..
biz bugün çok şükür kesemizi gördükkkkk..
mercimeğim benimleeee inşallah 10 gün sonra kalp atışlarınıdaa duyarımmmmm..
darısı isteyen herkesin başınaaaaaa:26::26::26:
gözü aydın olsun canım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin yanma için bol su iç bakalım zaten doktor tahlil yapar iltihap varsa ilaç verir
gebelik çizelgeleri nerden yapılıyor yaa bulamadımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?