2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

benim de kayınvaldem görümcem kocası ve 2 çocuğu geliyo, kafayı oynatıcam büyük ihtimal.

benim de kayınvaldem görümcem kocası ve 2 çocuğu geliyo, kafayı oynatıcam büyük ihtimal.

öf öf valla sen anlatırken ben sıkıldım. hamile kadının evinde işleri ne. senin en rahat en stressiz en mutlu olman gereken zaman . birde niye bir ay kalacaklar ki. ayıp bir şey ya. ben rahat edemem başkasının evinde değil bir ay 1 gece dursam mahçup olurum. biz ailemizden böyle gördük. benim annemde öyledir mesala. babam öyle değil ancak babamı da annem frenler.

Ben katılmıyorum canım kayınvalidem gelse başımın üstünde yeri vardır bana yardım da eder hem yazın kayınvalidelerde ramazanı geçiricem şimdiden seviniyorum yüküm azaldı diye yardım etmese bile iki kap yemeği fazladan koyuyorsun ne var yani

Son düzenleme:

benimkide tam bir cadımaşallah size

çok sevindim ya içim rahatladı gerçekten sağol
Sen de sağol canım....

hep ferah tut.. Kötü şeyler düşünme kötü şeyler izleme okuma ben haberlerde içime dokunan bir şey olursa hemen değiştiriyorum...hamilelik ve özellikle de lohusalık çok farklı dönemler... Hormonlar zirvede... eskiden bir etkileniyorsak şimdi bin etkileneceğiz...

İlk hamileliğimde bir kitap almıştım kocaman ansiklopedi gibi...ondan alıntı...

İnşaallah bu hamileliğim de sağlıklı ilerlerse (hala inanamıyorum keseyi de görmedim ya)

Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabını alacağım nasipse...

İyi oluyor insan aklına takılana bakıyor...

benimkide tam bir cadımaşallah size

Nasıl cadılık yapıolar anlamıyorum ne güzel oğullarına bakıosunuz derin mevzu demekki valla bende yeni görümce olucam korkuyorum açıkçası gelin benden gıcık kapar herhalde görümceyide seven yok bilmiomki çok iyi davranmaya çalışıyorum ama bilemedim kaynanayı görümceyi seven yok valla

Son düzenleme:

canım herkes farklı işte:26:Herkesin bi hatası vardır elbet bu hayatta ama benimkisi bi başka galiba
sen iyi ol kuzum o seni sever.umarım sizede iyi bi gelin gelir nediyeyim

Selamm ocak annelerii..
biz bugün çok şükür kesemizi gördükkkkk..
mercimeğim benimleeee inşallah 10 gün sonra kalp atışlarınıdaa duyarımmmmm..
darısı isteyen herkesin başınaaaaaa:26::26::26:

Selamm ocak annelerii..

çok sevindim canım
inşallah yarın bende görürüm fındık kurdumu

merhaba güzel hamişler.geçmişi okudum kaç gündür giremiyorum.çok konuşmuşsunuz
oğluşum olduğu için çok sık giremiyorum.park istiyo oyun istiyo.yoruluyorum midem bulanıyo.çocuk varken hamilelik zormuş yaa.
bu arada çok unutkan oldum sizdede varmı bu durum.
yarın dr a gidicem kalp atışını duyarım inşallah çok heyecanlıyım
Selamm ocak annelerii..

aminnn ne güel darısı yarın bana :)

gözü aydın olsun canım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin yanma için bol su iç bakalım zaten doktor tahlil yapar iltihap varsa ilaç verir

amin ecmain cümlemize inşaALLAH ..teşekkür ederim melek
evet verdik tahlili gitmişken bakalım dedik doktorumuz görünmez henüz ama bakalım dedi .. . nasipse bir hafta sonra görmek istiyorum :)

bende bebişimin kalp atışını duydum..ALLAHım ne güzel bir duygu bu...inş isteyen herkese yaşatır bu duyguyu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…