2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Benim 60'lık bile 188 çıktı Allah bilir 100'lük kaç çıkacak :44: seninki çok sınırlarda çıkmış, bence diyetle kontrol edilebilir. Doktoruna söyle de biraz açıklayıversin bir zahmet nasıl böyle ilgisiz olabiliyorlar uyuz oluyorum.

Daha doktor bulamadım İstanbul da maalesef. Gecici olarak gitmiştim o hastaneye devlet hastanesine benziyodu zaten. ama napcam nereye gitcem bilemiyorum.

Kızlar bugün 75 lik yükleme yaptırdım sabah yazmıştım. Açlık 85, 1. Saat 201 ve 2. Saat 145 çıktı. Bi kaç gündürde dikkat etmiştim şekerli yememeye. Direk dahiliyeye yönlendirdi doktorum ve gebelik diyabeti dendi. Diyesisyenede gönderdiler liste verdi diyetisyen 1 hafta diyabet diyeti yapıcam ve şu parmaktan şeker ölçen aletlerden aldırdı doktor onunla günde beş kere ölçüm yapıp yazıcam . Düşerse diyete devam ama düşmezse diyetle birlikte insülin iğnesine başlıycakmışım. Çok kötü oldum hastanede başım döndü bayılıyodum az daha. Aslında çokta kilo almamıştım ama ne biliyim hayırlısı herşey Allahtan. Kramplarım için magnezyum verdi. Kasık ağrımda idrar yolunenfeksiyonu olmuşum bu enfeksiyon ilk haftalardan beri var yine bi toz ilaç verdi. Normalde şeker yüklemesini 24-28. Haftalar arası yapıyolar ben bayramdan sonra 27. Haftamda giderim diyodum ama iyiki erken yaptırmışım 24+1 deyim. Tavsiyem yaptırmayanlar geç kalmasın. Hayırlısı 1 hafta diyeti deniycem sonra insüline kara verilicek..

( insallah diyetle kontrol altina alinacak canim, insuline gerek kalmayacak.

gebelik şekeri çıkan arkadaşlara geçmiş olsun. dikkat edince bir sorun olmaz inşallah. benimde pazartesi yükleme yapılacak bende korkuyorum açıkcası..

( insallah diyetle kontrol altina alinacak canim, insuline gerek kalmayacak.

Canım geçmiş olsun benimde 50 gr lık yüksek çıktı muhtemelen 100 lükte yüksek çıkıcak(inşallah çıkmaz tabi de) stres yapmıcaz ve yememize acayip dikkat edicez insüline gerek kalmadan düzene sokucaz inşallah .insülin başlansada çok üzülmicez çünkü insülin zaten vücudumuzda bulunan bi hormon takviye edicez sadece !Şeker düzene girince kesiliyor zaten .bunları düşüncez ok

Kızlar anayasa mahkemesinden son karar çıktı
hekim ya da anne adayının isteği ne olursa olsun zorunlu haller dışında sezeryan doğum yapmak yasaklandı

hekim ya da anne adayının isteği ne olursa olsun zorunlu haller dışında sezeryan doğum yapmak yasaklandı

NAsil kontrol altina alacaklar cok merak ediyorum.
Benim arkadaslarima soylenen sezeryan nedenleri: kordon dolandi, bebegin basi buyuk, bebek kakasini yapti. Kordon dolandi dese mesela, kim nasil teyid edebilecek?

neeyyyy ama benım pskolojım normal doguma el vermezkı bende panık atak var kontrole gıttıgımde bıle heycandan dudaklarım morarıyo nabzım yukselıyo normal dogumda bebegımı strese sokarım e nolcak sımdı !!!

merhabalar

benim ikinci olduğu için zaten yine sezeryan olacak kısmetse .
bugün şeker yüklemesi yaptırdım 50 lik çok kötü oldum mide bulantısı falan değilde gözlerim karardı başım döndü fenalaştım

sonucumu doktora gösterdim iyi dedi sınırda açlık 72

50 likten 1 saat sonra da 132 çıktı
nettende baktım 140 tan yüksek olmayacak yazıyor yani sınıra yırtttım vallah

soğuklardan da üzerime bişey uyduramıyorum birşeyler alayım diyorum aynaya bakıyorum giydiğim şeylerle kendimi top gibi hissediyorum vallah ocak annesi olacaz önümüzde de 3 ay var daha hafta sonu hırka falan bakacam pantalon badi herşey almak gerekecek .hamile kıyafetleri satan yerlerde de hırkalar 150 den başlıyor vallah birazda fırsatçılık bu ya

Geçmiş olsun şekerden ii yırtmışsın :) bende bi iki pantolon aldım ama çok kalitesiz çalışmasam evden çıkmıcam valla o kadar abuk subuk giyiniyom:)

Canım sınırdan da olsa kurtarmışsın ne güzel
valla fırsatçılık ki ne fırsatçılık
geçici dönem bu hamilelik ama eşyalar ateş pahası

Valla canım bilmiyorum
haberde chp'nin itirazı üzerine anayasa mahkemesi inceledi ve sezeryanı yasakladı dedi
bebeğin ya da annenin hayati tehlikesi olması gerekiyormuş

NAsil kontrol altina alacaklar cok merak ediyorum.
Benim arkadaslarima soylenen sezeryan nedenleri: kordon dolandi, bebegin basi buyuk, bebek kakasini yapti. Kordon dolandi dese mesela, kim nasil teyid edebilecek?

Bilemiyorum ki canım benim
ultrason fotosunu verde bakalım diyecek halleri yok sanırsam
saçma saçma yasaklar geliyor, kim nasıl doğurmak istiyorsa öyle doğursun yaaa
kimene

100'lük yapılacak bakalım kısmetse haftaya çarşamba günü. Ben de dikkat ediyorum yediklerime, en azından hastayım diye kaşık kaşık yediğim balı kestim ve kuru üzüm kuru incir de yemicem haftaya kadar bakalım ne olcak. Pirinç pilavı zaten ayda 1 bile yapmıyorum, makarnaya da dikkat etcem. ekmek kahvaltıda 2 dilim yiyorum başka yemiyorum. Allah'ım lütfen iyi çıksın ya ben iğne yapılırken bile bakamam kendimi nasıl delicem

Ben de aslında öyle düşünmüştüm ilk başta, normal beslenmeme devam edeyim demiştim ama o zaman hasta mısın yoksa yediklerin mi şekerini yükseltiyo anlayamazsın. Sen eşine bakma bence de şekerini yükselteceğini düşündüğün şeyleri fazla yeme. Hem o açıdan baktığında eğer gebelik diyabetin varsa zaten sen onları yemesen de çıkacak :44: Yediklerin kaynaklıysa yemeyiveririz diyorum sakıncalı şeyleri, şurda ne kadar kaldı.

Daha doktor bulamadım İstanbul da maalesef. Gecici olarak gitmiştim o hastaneye devlet hastanesine benziyodu zaten. ama napcam nereye gitcem bilemiyorum.

Hazır böyle bir sıkıntı yaşamışken doktorunu değiştir ve daha ilgili birini bulmaya çalış bence, önemli bir konu bu böyle ilgisiz insanlara hiç tahammül edemiyorum Forumda ara İstanbul'da semtine göre tavsiye edilen doktorlar muhakkak bulursun. İstanbul'da olsam benim doktoruma gel derdim ama Ankara'dayım.

Geçmiş olsun canım inşallah diyetle kontrol altına alınır. Benim de öyle olmuştu hastanede, açlıktan fenalaştım resmen zor durdum, ki sadece 1 saat bekledim, nasıl yüksek çıkıyo anlamadım:44: Haftaya 3 saat nasıl beklerim Allah biliyo
Korkulacak bişey değil bu biliyorum, en kötü ihtimalle insülin kullanıp hamilelik sonuna kadar, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamız mümkün ama ben şu kendi kendine iğne yapma kısmından öyle çok korkuyorum ki bu stres bile benim şekerimi 2 katı çıkaracak biliyorum

İnşallah 100'lük yüksek çıkmaz canım da yırtarız :44:
Benim derdim insülin kullanmak değil de onun şekli, artık günde 3-4 kaç seferse giderim hastaneye, kendim hayatta yapamam o iğneyi

Gözün aydın, darısı başımıza inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…