2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Cok tesekkur ederim canim anladim simdi :)

ben de ekim annelerine baktım. düngece oğlunu kucağına alan biri yazmış çok duygulandım... darısı başımıza

İnşallah güzel haberler alırsın canım doktorundan.
Beril çok güzel bir isim, benim bir akrabam var çok hoş ve kibar bir kız

selam sonuçlarım iyi çıktı çok şükür. kramplarım oluyordu onlar için magnezyum aşladı dr. çıktı içtiğim ilaçlar 3 e feramat elevit magnezyum oy kuzum sağlıklı olsunda içeyim ne yapayım. kocama beğendiremedim beril i elvin istiyordum onuda beğenmedi. yüsra olsun dedim olabilir dedi. ama yüsra nın tam anlamının bulamıyorum bir türlü. inşirah ve talak surelerinde geçiyormuş. kolaylık anlamına geliyormuş. okadar yazıyor her yerde dinimizce uygun bir isim mi fikri olan paylaşabilir mi?

doktorum bana vajina florasını düzenleyici bir fitil verdi.ben akıntım olduğunu bazen renginin sarımsı olduğunu söyleyince verdi.böyle bir fitil kullanan var mı?bi de balık yağı hapı söyledi ama sizce kullanmak şart mı,kullanan var mı aranızda?ben haftada bir balık yiyorum desem de verdi.

Mutlu kutlu güzel yaşların olsun arkadaşım, bebişinle ve eşinle uzun, huzurlu bir ömrün olsun

Ben de kimse bana demediği için aynen dediğiniz gibi ballar, kuru üzümler neler yedim bir önceki gece bile yedim bunları. 60'lık 188 çıktı :44: haftaya çrş 100'lük yapılacak bakalım umarım bu sefer sıkıntı çıkmaz. Dikkat ediyorum yediklerime artık. Kimse böyle bir sıkıntı yaşamaz inşallah gerginliği çekilecek gibi değil

Benim 60'lık bile 188 çıktı Allah bilir 100'lük kaç çıkacak :44: seninki çok sınırlarda çıkmış, bence diyetle kontrol edilebilir. Doktoruna söyle de biraz açıklayıversin bir zahmet nasıl böyle ilgisiz olabiliyorlar uyuz oluyorum.

Herkes 50-75 diyo benim doktor niye 60'lık yaptı yahu :44:

fitil konusunu bilmiyorum ama balık konusunda hafta iki kere balık yememi istiyo benim doktorum yiyemiyosan da iki günde bir balık yağı hapı iç diyo.. ha düzenli içiyomuyum hayır unutuyorum :)

fitil konusunu bilmiyorum ama balık konusunda hafta iki kere balık yememi istiyo benim doktorum yiyemiyosan da iki günde bir balık yağı hapı iç diyo.. ha düzenli içiyomuyum hayır unutuyorum :)

anladım peki canım.iki günde bir içeyim ben de bari.

Herkes 50-75 diyo benim doktor niye 60'lık yaptı yahu :44:[/QUOTE]

Canım ben sağlıkçıyım 60 lık tabirini ilk defa duydum 50 75 ve 100 lük vardır .senide yanıltmak istemem ama 60 lık yeni mi çıktı acaba merak ettim şimdi???

Canım ben sağlıkçıyım 60 lık tabirini ilk defa duydum 50 75 ve 100 lük vardır .senide yanıltmak istemem ama 60 lık yeni mi çıktı acaba merak ettim şimdi???

60lık diye bişey ben de ilk defa duydum valla.her doktorun farklı bir yoğurt yiyişi var herhalde :)

Valla ne bilim doktor demedi hemşire dedi onu. Ama doktorumun hemşiresi mi kan alan mı hatırlamıyorum :44:
Eğer yanlış duyduysam ve 50'likse bu yaptırdığım iyice yüksek çıkmış ya :44: ben 60'lık diye avunuyodum

Son düzenleyen: Moderatör:

canım boşver öyle de böyle de yapılacak artık 75lik ya da 100lük.canını sıktığına değmez.ben de aynı durumdayım seninle.ilk gün nasıl ağladım üzüldüm.ertesi gün anladım ki üzülmeye değecek bişey yokmuş.sadece diyetimizi yapıcaz yüksek çıkarsa.ben şimdiden pilav,makarna,patates,tatlı kestim hepsini haftaya kadar düşürürüz inşallah.

Kızlar anakucagı ya da oto koltugu olarak da aynı anda kullanılan almasam yaza dogru oto koltugu alsam olmaz mı??? hastaneye falan gotururken battanıyeye sarsam olmaz mı?

olur aslında tabi, ama kış bebeği olduğu için üşür mü acaba diye geliyor insanın aklına. ana kucağı ya da portbebe tarzında bişi olsa yüz kısmı bile ince bi tülbentle örtülebilir. bu hastaneye gitme olayı benim de kafama takılıyor. inşl sarılık falan olmaz bebeklerimiz de ilk günler sık gitmek zorunda kalmayız. zaten küçücük olacaklar.

sağol canım ya aydınlattın bizleri :) ben park yatağın içine yarı sünger yarı visko tarzında bi yatak aldım. ortopedik yatakları eşim beğenmedi. park yatağın içine koyunca çok yükseldi iç kısmı. çocuk az büyüyünce kenarlar çok rahat tırmanır diye düşündük. ince bi yatak tercih ettik. oto koltuğu konusuna gelince içim rahatladı, o zaman portbebe almıyım, zaten alsam da onu ancak 1 -2 ay kullanırdık.

mutlu yıllar canım :)

ayy ben kajuyu pek severim yiyorum ara sıra ama benim bebek gayet normal kiloda şu anda. ama dediğin gibi çok yağlı bi yemiş. dikkat etmek lazım

balık yağı ben aylardır kullanıyorum. bebişim akıllı olsun diyeymiş,doktor öle dedi, inşl bakıp görcez. eskiden yokmuş böyle haplar, ama benim annem çok ceviz yemiş hamileyken. onda da omega-3 varmış. biz de ablamla akıllı sayılırız hani. hihihi tabi ben ceviz yiyor muyum, bazen.

aranızda 50 liliği normal çıkıp 100 lük yaptıracak olan da bi ben varım sanırım. ya benim doktorum da bi çok konuda çok rahat aslında. ayrıntılı şeyler yapmaz pek. şimdi beni şaşırtıyor gerçekten. ben de eşime dedim tatlıyı keseyim haftaya kadar diye, yok öyle ne yiyorsan o dedi ben kahvaltı da bile pekmez içen bi insanım. meyve, tatlı, patates çok yiyiorum. bakalım hayırlısı. bu arada ben hastanenin kantininden alıyorum şekerli suyu, içinde limon da var. biraz gazoz gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…