2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
normal doğum "yapabilen-yapabilecekler" için en güzeli aslında eskiden sezeryan mi vardı, ninelerimiz çatır çatır 8-9 tane doğurmuş maşallah hala turp gibiler. Biz yeni nesil şimdiden çürüğüz yaa yok efendim düşük tehlikesi, yok efenim yumurtlayamama sorunu yüzünden çocuk sahibi olamama, yok efendim çikolata kistleri....liste uzayıp gidiyor, çevremdeki arkadaşlarımdan bu şikayetleri duydukça üzülüyorum hepsi adına, yediğimiz içtiğimiz mi yaramıyor nedir :44::44::44: Neyse Allah herkese kolaylık versin, bebişlerimize sağlık hepimize kolay doğumlar nasip etsiiinnnn amiiinnnn

Bilemiyorum ki canım benim
ultrason fotosunu verde bakalım diyecek halleri yok sanırsam
saçma saçma yasaklar geliyor, kim nasıl doğurmak istiyorsa öyle doğursun yaaa
kimene

Doktorlara bir takim kontrol mekaniznasi konulsa fena olmaz aslinda. Ama nasil olacak, orasi bence biraz zor :) Normal dogum yapmak isteyip de doktor kordon dolandi vs. dedigi icin sezeryan yaptiranlar cok. Bir arkadasim cok rahat bir hamilelik gecirdi, gununden birkac gece once de suyu geldigi icin dogum icin hastaneye gitmisler. Dr denis ki normal dogum olmaz cok acil almamiz lazim kakasini yapti :) baska bir arkadasima basi buyuk sezeryan dediler. Dogunca butun aike bu cocugun basinin nesi buyuk dedi. Yani bazi doktorlar sezeryana yonlendiriyor bence.

Bende normal doğurtmazlar diye korkuyorum açıkcası
iki doğum arasında fiyat farkı olduğu için doktorlar sezeryan doğuma itiyorlar

Bende normal doğurtmazlar diye korkuyorum açıkcası
iki doğum arasında fiyat farkı olduğu için doktorlar sezeryan doğuma itiyorlar

Ben de senin gibi dusunuyorum.
Bir de normal dogumda risk cok, uzun surebilir, gece veya hafta sonu olabilir. Sezeryanin suresi belli, gunu belli, dedigin gibi ucreti de daha fazla.

Ben de senin gibi dusunuyorum.
Bir de normal dogumda risk cok, uzun surebilir, gece veya hafta sonu olabilir. Sezeryanin suresi belli, gunu belli, dedigin gibi ucreti de daha fazla.

Doktor arkadaşım bizim de işimize geliyo açıkcası demişti
çünkü bi kadın geliyor belki 24 saat sonra doğuracak normal olarak
ancak o doğurunca ayrılabiliyorsun hastahaneden diyor, ama sezeryana alırsan en fazla 3 saate herşeyi tamamlıyorsun ve paranı da alıp eve gidiyorsun diyor

ıyı aksamlar kızlarr, benım bel agrım basladı bugun o kadar cok agırdı kı resmen ınledım. neden bılmıyorum hamılelıkten mı yoksa usuttum mu cok kotu bıcak gıbı saplanıyor(( var mı belı agrıyan ? sırtım ya da bacaklarım agrımıyor ama

aynen öyle daha geçen ay arkadaşım doğum yaptı özel hastanede uydurmuşlar bişiler o güne kadar hep normal doğum derken sezeryanle alıverdiler, birinin de özel hastn.de suyu gelmemiş sezeryan de istemiyordu beklememişler zorla patlatmışlar suyunu çok zor oldu diyor.
Offf off doktorlara güvenemiyorum kızlar, dahası okuyunca inanamayacaksınız arkadaşım 5 haftalık hamileyken kanaması olmuş doktoruna gitmiş. doktor "bebek düştü" demiş parça kaldıysa yatışını yapalım kürtajla alalım. Arkadaş da ısrar etmiş doktora "kanamam temizdi sadece kan geldi pıhtı gelmedi" dediyse de doktor yatış için ısrar etmiş neyse arkadaş yatış yapcam diye çıkmış odadan başka doktora girmiş o da "düştü" demiş. arkadaş doktora "kürtajdan korkuyorum :18: parça kendini atmaz mı" diye sormuş. doktor da "psikolojik olarak kötüsün acelesi yok bir hafta sonra gel alttan bakayım parça kaldıysa mecbur kürtajla temizleriz" demiş. bir hafta sonra arkadaş yine şüphe içinde olduğu için başka bi doktora gitmiş veeeee doktor demesin mi "neee düşüğü bebek capcanlı turp gibi maşallah" inanamadık yaaa iki doktor birden körmüydü anlamadık üstelik ikisi de ultrasonla bakmış da düştü demiş yani kime güvencez kime kendimizi emanet edicez bilmiyorummmm

bebiş doğdumu merak ettim

kızlar bazı hıkayeler anlatmıssınız dogumla ılgılı.... gecenlerde ben de bır sey duydum ben ozel hastaneye gıdıyorum. doktorumla ılgılı bır seyler duydum dogruymus dogum sırasında bebek dogmus anne ölmüş.. ama kadının 4. dogumuymus yası falan da varmıs ama bı rahatsızlıgı varmıs onun doktoruma sordum.....once korktum doktorumu degıstıreyım dedım ama sonradan vazgectım?bılmıyorum hala da teırdgınım gercı.... ama baska alternatıfım de yok gıbı.....

Bende de daha önce yaşamadığım sırtıma kramlar vuruyor ama baya acı veriyor hamileliğin tetiklediği değişimler bunlar endişelenme bence canım!

nerde o hastene istanbuldamı

yok canım denizlide, bizim burda özel hastanede doğum yapmaktan kimse memnun değil. Her özelden bir şikayet duyuyorum, devlette doğum yapıp da şikayet eden birine rastlamadım, ilginç yani paramızla rezil oluyoruz diyorlar korkuyorum yaa psikolojim bozuluyor bunları duydukça, ilk doğumum olcak zaten tecrübesizlik de var bakalım bize iyileri denk gelir inş

Ben okuduklarıma inanamadım ya arkadaşından mı dinledin bu olanları! İki doktor birden inanılır gibi değil ya acaba ultrasonlarmı kötü bi açıklaması olamalı ??

yapabileceğimiz çok da bişey yok canım, hayırlısı diyelim bol bol dua edelim iyi doktorlora denk gelelim, kolay doğumlar yapalım inş, ben de çok takıyorum psikolojim bozuluyor düşündükçe o yüzden bebişlerimiz için stres yapmamak enn iyisi

Kizlaristanbul avrupa yakasinda olup da hastane ve doktor tavsiyesinde bulunacak var mi acaba? Ya da anadolu yakasinda camlica erdem hastanesi ya da centrql hospital e gidip memnun kalan?

Ben okuduklarıma inanamadım ya arkadaşından mı dinledin bu olanları! İki doktor birden inanılır gibi değil ya acaba ultrasonlarmı kötü bi açıklaması olamalı ??

aynen öyle canım direk arkadaşımdan dinledim bu süreçte de yanındaydım, açıklama olarak bebek çok küçük daha 5 haftalık ya ondan göremedim demiş (yersen) hamile olduğunu görmüştün de düşüp düşmediğini mi anlayamadın diye sorarlar adama

eevet canım Allah buyuktur..guzel dusunuyorum kendımı oyle hazırlıyorum bır baskasına oldu dıye bana da olcak dıye bır sey dusunmemelıyım.Allahıma guvenıyorum ....her ınsanın bunyesı farklı. dogum sırasında bır cok sey olabılır. hastalıgı olabılır ınsanın..ıyı seyler dusunmek lazım olumsuz orneklere bakmamak lazım. doktoruma acıkca endıselı oldugumu soyledım... o da kımseye garantı verılmez ölüm de dogum kadar normal dedı... bılemııyorum....bu ısı bırakmak lazım o zaman olumsuzluk olunca dedı. bılmıyorm artık bunu dusunmuyorum ınsallah Allah ızın verırse ben de normal dogum dusunuyorum tabı dayanabılırsem...bugun belımın agrısını cekerken ben nasıl normal dogum yapacagım dedım tırstım aslında:))) nasıp kısmet artık.....

ben de aynı durumdayım yaa bel ağrılarım başladı bu hafta bi de kaburga batmalarım başladı ama bebişler için dayanırız inş normal doğum olsun herşey normal ve doğal olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…