2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Canım niyeki çok mu kötü davranıyorlar sana

cnm yok benim kayınvaldem acaip şekerdir kötü falan davranmaz kimseye
ama sonuçta 1 ay bana uzun geliyo, yatsan yatamazsın, istediğini yapamazsın ona göre davranmak zorundasın yoksa başka derdi yok kayınvaldemin.

cnm Fransa 'dan geliyolar. senede bir bilemedin 2 kere gelir eşimin annesi. bi de çok yaşlı tek başına yolculuk edemiyo, o yüzden geldi mi kalıyo baya bi.

cnm yok benim kayınvaldem acaip şekerdir kötü falan davranmaz kimseye
ama sonuçta 1 ay bana uzun geliyo, yatsan yatamazsın, istediğini yapamazsın ona göre davranmak zorundasın yoksa başka derdi yok kayınvaldemin.

ya sanmıyorum kimsenin kayınvalidesi kaynanası kötü davranacak bu devirde. sanıyorum burdaki herkes belirli bir eğitim seviyesine sahip ve belirli yaştalar hani kimse izin vermez. ancak insan rahatım bozulacak, her şeye karışacak, işlerine geldiği gibi olacak her şey diye düşünüyor. sen yeni evlisin anlaşılan.bende yeni evlendiğimde kaynanamdan iyisi yoktu. ancak sonra değişiyor insan galiba. en iyi kaynananın bile bazen sözü batıyor insana. sana iyiliğine söylese de istemiyor insan bazı şeyleri duymak, yönlendirilmek ok. yoksa kimsenin bir tabak fazla yemeği kıskanacak hali yok. anlamışındır umarım

ben yedim şimdi pişman oldum kussammı diye düşünmeye başladım. ama doktorum dedi. kesin haftadabir kez somon al dedi. şimdi hamsis felan olmaz en iyisi somon dedi. amakafam karışık

e öyle dediyse doğrudur. niye takıldın ki o kadar?
kızlar yahu biz her şeyi çok kafamıza takıyoruz. geçen hafta sonu doktora gittim, bir sürü şey sordum. doktor da çok okuma sen dedi
eşim de kızıyor, kendi kendime işkilleniyorum.

Valla benim kayınvalide çok baskın karakterde 10 tane güne girer çoğu şeye karışır bende sen benden daha iyi bilirsin derim yeri gelir lafımıda esirgemem herbişeyi söylerim ama birbirimizi çok severiz. Bir buçuk saat telefonda konuşuruz yan yanayken oradan oraya gezeriz misafirde eksik olmaz istediğim gibide yatarım ne utanıcam ayağımıda uzatırım göbeğini sıkar şaka yaparım seviom seni diye öperim bir sene kalsa yine kalırım yaptığım İşide beğenmez. Bulaşık makinesine kirli dizerim beğenmez çıkartır kendi dizer bende iş yapmıom annecim sen daa iyi dizion diyom kısaca ben seviom yani içten davranmak gerek şimdi etrafıma bakıyorum kızlar yok altınımı yedi yok bana şunu almadılar yok bana laf soktu diye uyuyamıyorlar oda kötü her lafı doluya alsan kendi annenlede geçinemezsin bırak yönlendirsin yine bildiğini yaparsın ne olacak sanki ben 3 sene nişanlı kaldım yeni evlide değilim her istediğimide yaptırdım tatlı söz her kapıyı açar bence

ya aynen benim eşimde kızıyor. okuma deyip duruyor. :) her şeyi yarım yamalak bilmektense hiç bilmemek daha iyi aslında, ama internet elimizin altında oldukça bakmadan duramıyorum. ne yesem bakıyorum. akşamda nane kaynattım içtim. sonra açtım neti ona bakıyorum. nane zararlı mı diye. annem de kızıyor. diyor ki ağır kaldırma ilaç, sigara içme bu ikisini yapmadığın sürece bir şey olmaz ne kafana takıp duruyorsun diyo.

cnm doğru söylüyosun, benim de zaten derdim bu yani başka bişey değil. insanın düzeni alışkanlığı herşeyi karışıyo bi süre sonra. neyse bi an önce gelip gitsinler düşündükçe sinir basıyo zaten.

guzel hamisler ben 3. cu cocuguma hamileyim ve 2 cocugumdada ilk 4 ay cig et harici hic birseye dikkat etmedim canim ne isterse onu yedim hic birseyden kendimi cekmedim hatta agir yuk bile tasidim ki ilk 2 cocugum pes pese olunca mecburen biri karnimda biri kucagimda gezdim kac ay ama tabi bu herkezde her bunyede boyle deil birde benim yasadgim ulkede her ay deil ilk 6 haftalik daha sonra ayda bir ve hatta ortalara dogru 2 ayda bir ve son olarak 8 ayda bir gidilir ve daha sonra sancin geldiginde hastaneye dogum yapmaya zaten hastanede 2 veya en fazla 3 kere kontrole cagirir oda hastanenin kontrolu oldugu ay doktorda cagirmaz ondan 2 ayda bir dedim ve allah izin verirse dogum yaparsin olur biter benimde canimi bu cok sIKIO sizlere cok ozeniorum dr leriniz sizinle cok ilgilenio her istediginizde hastaneye dr ye gidebilionuz ne guzel bizde birde allah muhafaza sancim var diyip SIK SIK gitmeye kalk fircayi yer acik kirmizi kan gelmeden gelme der geri gonderilirsiniz

bu arada bilgilerim yas:30 3. cocuk sat:18.04 beklenen dogum tarihide 23 ocak 2014 insllh allah izin verirse ve yurtdisi

Son düzenleme:
Benım de özel msj hakkım yok. Pekcok kez yazdım ama görülmedi galiba. 31 yaşındayım, İzmirdeyim, ilk bebeğim, 31 Mart son adet, beklenen dogum 1 Ocak 2014.

canım ya hangi ülkedesin. aslında sizinki daha düzenli imiş.insanın aklına geliyor bazen ultrasona sürekli girmek tehlikeli mi diye. birde canım burda da sürekli gidersin ancak parayı vermedikçe seni takip eden bir doktor bulamazsın bence. devvletteki doktorlar ilgilenmiyorlar.ancak özeldekiler. ancak senin bahsettiğin bu doktorlar devlette. bu bir yandan daha iyi değil mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…