2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Kullanma o kimyasalı tatlım git bi güzellik uzmanına bence.

kızlar birşey merak ediyorum 28. haftamdayım henüz çatlağım olmadı acaba erken mi? çatlağı olan varmı kaçıncı haftada çatlamaya başlıyor? Tabii kilo alımıda etkiliyor sanırım, ben 12 kilo aldım sizler?

Sonuçlarım çıktı

Açlık 84

1. Saat 129

2. Saat 111

Biraz önce Dr sordum sonuçlar iyi diyete gerek yok dedi..

Sarallelere saldırsam mı acaba?

Allah kolaylık versin canım aynı şeyi ben de Çarşamba günü yaşicam, şimdiden sıkıntısı sardı o kadar saat aç kalmak zor olsa gerek :44: kaç saat açlıkla gittin sen?

Benim de göbeğimde yok ama göğsüm çatladı :44: 24. Haftadayım 6 kilo aldım.

Sonuçlarım çıktı

Açlık 84

1. Saat 129

2. Saat 111

gözün aydın canım kaçlık yuklenmıştı bıde çok zorlandınmı içerken bıraz bılgı verırmısın

Sonuçlarım çıktı

Açlık 84

1. Saat 129

2. Saat 111

Gözün aydın canım
Allahım darısı başıma inşallah

gözün aydın canım kaçlık yuklenmıştı bıde çok zorlandınmı içerken bıraz bılgı verırmısın

75 ilk yüklendi... Akşam onbir gibi fazla aç kalacağım diye ekmek arası peynir ve meyve yemiştim... Sabah dokuz da açlık kanını verdim.. Sonra bir küçük pet şişenin içine şekeri koyup verdiler... Çok zorlanmadım... Ben tatlıyı severim belki de ondan... öyle kafaya dikmedim beş yudumda içmişimdir galiba...

Bir de 50lik yüklemeyi kutuda vermişlerdi çok lezzetli gazoz gibiydi bu da öyle olur diye limon da götürmedim... Ama basbayağı şekerli suydu... İçerken zorlanmadım da beklemek biraz zor oluyor... Bir de yalnızdım, mescide gittim biraz uzandım... İnternete girdim, ilk kandan sonra dışarı çıktım.. sonra ikinci ve mutlu son.... sonuçları aldım ve eve geleli bir saat oluyor...

Uzanacak bir yer bulabilirseniz daha kolay oluyor çünkü o kadar saat sandalyede zorlanıyor insan...

Sonuçlarım çıktı

Açlık 84

1. Saat 129

2. Saat 111

gözün aydın canım çok sevindim. Ben de yarın gideceğim şeker yüklemesi için bakalım nolcak. Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah

Gözün aydın canım
Allahım darısı başıma inşallah

İNşallah canım, darısı başına... Akşam bir koca tabak pilav, çay yanında dayanamayıp bir dilim kek ve yatarken ekmek arası yedim diye korkuyordum, ama çok şükür iyi çıktı...

İNşallah canım, darısı başına... Akşam bir koca tabak pilav, çay yanında dayanamayıp bir dilim kek ve yatarken ekmek arası yedim diye korkuyordum, ama çok şükür iyi çıktı...

Demek ki hasta olmayınca ne yesen yine de çıkmıyo :44: bakalım benim ne olcak

gözün aydın canım çok sevindim. Ben de yarın gideceğim şeker yüklemesi için bakalım nolcak. Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah

Aslında korkmuyordum en kötü ihtimal diyet diye düşünüyordum da kaçamaklar da yapınca pişman oluyor insan...

Darısı hepinizin başına...

Demek ki hasta olmayınca ne yesen yine de çıkmıyo :44: bakalım benim ne olcak
Hiç canını sıkma, sonuçta bu kontrol altına alınabilecek bir durum...

Ama itiraf edeyim çikolatayı filan kesmiştim iki gündür... :26:Ama diğer şeyleri normal tükettim, hatta daha bile bol yemişim, yasaklayınca a daha mı cazip geliyor ne?

Son düzenleme:
tatlım temizlikten kastım kıl tüydü.. belki kullandığın yöntemi değiştirmelisin bi süreliğine
çok afedersin tüyleri eyle temizledigini sormuş bence arkadaş jilet yada makina bunlar batık yapıyor

evet canım aynen onu kastetmiştim :)

Aslında korkmuyordum en kötü ihtimal diyet diye düşünüyordum da kaçamaklar da yapınca pişman oluyor insan...

Darısı hepinizin başına...

amin inşallah benim normalde bayramdan sonra yapılacaktı ama dun akşam baygınlık geçirdim durup dururken. Bugün doktorumu aradım durumu anlattım yarın gel şeker yüklemeni yapalım dedi. Bugün yediklerime dikkat etmeliyim :) bakalım nolcak?

Öyle canım Allah daha büyük dert vermesin, bebişlerimize bişey olmasın da biz herşeye katlanırız :) ben de öyle herşeyi bırakmadım, kuru incir üzüm falan yemiyorum bi de çikolata başka herşey aynı, çıkacaksa zaten çıkar dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…