slm kızlar kasık bölgesınde batık sorunum oldu normalde olsa halledıyordum ama sımdı koca göbegım dolayısıyla elımden bısey gelmıyor kremler varmıs batık ıcın onlarda zararlı olurmu bıze bılmıyorum benımle aynı sorunu yasayan varmı aranızda
çok afedersin tüyleri eyle temizledigini sormuş bence arkadaş jilet yada makina bunlar batık yapıyor
kızlar birşey merak ediyorum 28. haftamdayım henüz çatlağım olmadı acaba erken mi? çatlağı olan varmı kaçıncı haftada çatlamaya başlıyor? Tabii kilo alımıda etkiliyor sanırım, ben 12 kilo aldım sizler?
Günaydın herkese
Şeker yüklemesi için açlık ve birinci saat kanımı verdim 40 dk sonra ikincisini vereceğim...
İnşallah sonuç iyi çıkar... Başımda açlıktan kaynaklanan bir ağırlık var... Son40 dk... Şafak sayıyorum...
kızlar birşey merak ediyorum 28. haftamdayım henüz çatlağım olmadı acaba erken mi? çatlağı olan varmı kaçıncı haftada çatlamaya başlıyor? Tabii kilo alımıda etkiliyor sanırım, ben 12 kilo aldım sizler?
Sonuçlarım çıktı
Açlık 84
1. Saat 129
2. Saat 111
Biraz önce Dr sordum sonuçlar iyi diyete gerek yok dedi..
Sarallelere saldırsam mı acaba?
Sonuçlarım çıktı
Açlık 84
1. Saat 129
2. Saat 111
Sonuçlarım çıktı
Açlık 84
1. Saat 129
2. Saat 111
gözün aydın canımm. darısı başıma :))
gözün aydın canım kaçlık yuklenmıştı bıde çok zorlandınmı içerken bıraz bılgı verırmısın
Sonuçlarım çıktı
Açlık 84
1. Saat 129
2. Saat 111
Gözün aydın canım
Allahım darısı başıma inşallah
gözün aydın canımm. darısı başıma :))
İNşallah canım, darısı başına... Akşam bir koca tabak pilav, çay yanında dayanamayıp bir dilim kek ve yatarken ekmek arası yedim diye korkuyordum, ama çok şükür iyi çıktı...
gözün aydın canım çok sevindim. Ben de yarın gideceğim şeker yüklemesi için bakalım nolcak. Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah
Hiç canını sıkma, sonuçta bu kontrol altına alınabilecek bir durum...Demek ki hasta olmayınca ne yesen yine de çıkmıyo :44: bakalım benim ne olcak
tatlım temizlikten kastım kıl tüydü.. belki kullandığın yöntemi değiştirmelisin bi süreliğineözellıkle bısey kullanmıyorum canım bol su ıle yıkarım sabun zararlı oldugu ıcın kullanmıyorum akıntı dahı olmaz normalde bır sıkıntım olmadı hıc batıkta uzun zamandan berı olmamıstı aksılık ıste hamılelıgıme denk geldı yarın randevum varmıs saglık ocagına sımdı farkettım yarın doktora bır sorayım bısey onerır belkı
çok afedersin tüyleri eyle temizledigini sormuş bence arkadaş jilet yada makina bunlar batık yapıyor
Aslında korkmuyordum en kötü ihtimal diyet diye düşünüyordum da kaçamaklar da yapınca pişman oluyor insan...
Darısı hepinizin başına...
Hiç canını sıkma, sonuçta bu kontrol altına alınabilecek bir durum...
Ama itiraf edeyim çikolatayı filan kesmiştim iki gündür... :26:Ama diğer şeyleri normal tükettim, hatta daha bile bol yemişim, yasaklarında daha mı cazip geliyor ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?