ya kızlar sabah sordum tekrar soruyorum; hamileliğinzde bu ilk 3ayda somon balığı yediniz mi.
heüz agzıma sürmedim balık çokta tercih ettigim bişe deil sen araştırma yap senden kopya çekeyim bende
Günaydın kızlar napıyonuz
Benim midem çok fena
Çıkarmıyorum ama sürekli bulantı var,leblebi yiyorum o da gaz yapıyo
çubuk krakerden de midem bulanıyo artık
şu 1 ayda 2 kiloya yakın kaybettim
doğuma kadar 40 kilo olucam sanırım
Benim midem çok fena
sen balık sevmiyon ihihihii
somon faydalı diye duymuştum,aslında yemek lazım da onun içinden de heavy metal çıktı iyi mi
Bu arada ben de çalışıyorum
hatta dün akşam 9 da çıktım işten
zaten düşük riskim de var korkuyorum
şu yasa bi an önce çıksa da kurtulsak eziyetten,hamileyken çalışmak çok zor ayaklarımı bi saat uzatayım da dinleneyim yoook
Benim midem çok fena
evet sevmiyorum ben beyaz et sevmiyorum haşlanmış tavuk ıyyyy berbat kokusunu duymak istemiyorum
çok açsam başka sansımda yoksa yerim tattıgım balıklarda hamsi-çupra-karagöz-alabalık bilmem oda ızgara olcak yoksa gene yok
cnm yok benim kayınvaldem acaip şekerdir kötü falan davranmaz kimseye
ama sonuçta 1 ay bana uzun geliyo, yatsan yatamazsın, istediğini yapamazsın ona göre davranmak zorundasın yoksa başka derdi yok kayınvaldemin.
ya kızlar sabah sordum tekrar soruyorum; hamileliğinzde bu ilk 3ayda somon balığı yediniz mi.
günaydın güzel hamişlerrrrrr
nasılsınız? benim bugün biraz kasık ağrım var.dün eşimle abant gölüne gittik. temiz hava oksijen çarptı. ee bide çok fazla yürüyüş yaptık halim kalmadı. bel ve kasık ağrım doğal olarak.onun dışında hamilelik güzel geçiyor.
benim bebeğim altaki takvime göre daha küçük 2 hafta falan. 10 haziranda gitttiğimde tam kaç haftalık ve doğum tarihini tam öğrenirim.
Gunaydin kizlar. Yine kanamalı bir gece gecirdim.halbuki daha dun iğne oldum. Kanama kese yanindaymis. Doktorum olacak kanama korkma dedi ama ne zaman kan gorsem elim ayagim tutmuyor. .
günler uzun oldugu içi vermiceni düşünüyorum bende ama yinede bir danışayım belki serin geçer çok etkilenmeyiz
heüz agzıma sürmedim balık çokta tercih ettigim bişe deil sen araştırma yap senden kopya çekeyim bende
günaydın güzel hamişlerrrrrr
nasılsınız? benim bugün biraz kasık ağrım var.dün eşimle abant gölüne gittik. temiz hava oksijen çarptı. ee bide çok fazla yürüyüş yaptık halim kalmadı. bel ve kasık ağrım doğal olarak.onun dışında hamilelik güzel geçiyor.
benim bebeğim altaki takvime göre daha küçük 2 hafta falan. 10 haziranda gitttiğimde tam kaç haftalık ve doğum tarihini tam öğrenirim.
Gunaydin kizlar. Yine kanamalı bir gece gecirdim.halbuki daha dun iğne oldum. Kanama kese yanindaymis. Doktorum olacak kanama korkma dedi ama ne zaman kan gorsem elim ayagim tutmuyor. .
kasık agrıların gecer ınsallah sekerım oluyor normal ben 8 haftalık hamıleyım 9 saat arabayla yolculuk yaptık rabbımın ıznıyle ıyıyız eger cok uzun yolculuklar yapıyosan 2 saatte bir durup on dk yurumenı tawsıye ederım
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?