2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Günaydın kızlar napıyonuz
Benim midem çok fena
Çıkarmıyorum ama sürekli bulantı var,leblebi yiyorum o da gaz yapıyo
çubuk krakerden de midem bulanıyo artık
şu 1 ayda 2 kiloya yakın kaybettim
doğuma kadar 40 kilo olucam sanırım

Bu arada ben de çalışıyorum
hatta dün akşam 9 da çıktım işten
zaten düşük riskim de var korkuyorum
şu yasa bi an önce çıksa da kurtulsak eziyetten,hamileyken çalışmak çok zor ayaklarımı bi saat uzatayım da dinleneyim yoook

allah iyiyligini versin bebek için endişelenme o senden alıyodur alacagınıda sen halsiz güçsüz kalıyosundur geçmişcikler olsun

günaydın bulantımı uyandırdı şekerim bende sabahları uyuyamıyorum bulantıdan erkenden uyanıyorum valla ben erik yiyorum bol bol ve yarısı tuzlu iyi geliyor birazcık ....

sen balık sevmiyon ihihihii
somon faydalı diye duymuştum,aslında yemek lazım da onun içinden de heavy metal çıktı iyi mi

evet sevmiyorum ben beyaz et sevmiyorum haşlanmış tavuk ıyyyy berbat kokusunu duymak istemiyorum

çok açsam başka sansımda yoksa yerim tattıgım balıklarda hamsi-çupra-karagöz-alabalık bilmem oda ızgara olcak yoksa gene yok

günaydın hamişcikler nasılsınız ... ayyyyyyy bu bulantılarla başımız dertte ne yapacagız bilmem perşembe randevumuz var inşallah pıt pıtları duyacagızzzzzzzz............ bize dua edinn .. daha önceki bebişimin pıtpıtları durmuştuuu inşallah bu defa rabbim nasip eder.

Valla patron sürekli söyleniyor ama asla mesaiye kalmıyorum. Zaten evim işe uzak. Altı buçukta işten çıkınca sekizden önce gelemiyorum eve. Dolayısıyla altı buçuğu bir dakika bile geçirmiyorum.

canım benim midemde öyle hiç birşey yemek istemiyordum. 10 günde 2 kilo verdim. dr gittim mide bulantısı için ilaç verdi.biraz düzeldim benim ki çok tuhaf annemlerde yemek yiyorum onun dışında heryerde midem bulanıyor:)

benim bildiğim ve dr söylediği balık ilk 3 ay çok iyiymiş ama dip balığı yenmicekmiş. dip balıklarında çok fazla cıva varmış. internete yazınca dip balığı olan ve olmayan çıkıyor. ona göre yiyebiliriz. soman dip balığı değil ama okumuştm.

cnm yok benim kayınvaldem acaip şekerdir kötü falan davranmaz kimseye
ama sonuçta 1 ay bana uzun geliyo, yatsan yatamazsın, istediğini yapamazsın ona göre davranmak zorundasın yoksa başka derdi yok kayınvaldemin.

ben temmuz ayının gelmesini bekliyorum canım. kayınvaldem çok ama çok iyi hiç birşey yaptırmaz bana. 2 ay mersinde yayında kalıcaz.

ya kızlar sabah sordum tekrar soruyorum; hamileliğinzde bu ilk 3ayda somon balığı yediniz mi.

benim bildiğim ve dr söylediği balık ilk 3 ay çok iyiymiş ama dip balığı yenmicekmiş. dip balıklarında çok fazla cıva varmış. internete yazınca dip balığı olan ve olmayan çıkıyor. ona göre yiyebiliriz. soman dip balığı değil ama okumuştm.

günaydın güzel hamişlerrrrrr

nasılsınız? benim bugün biraz kasık ağrım var.dün eşimle abant gölüne gittik. temiz hava oksijen çarptı. ee bide çok fazla yürüyüş yaptık halim kalmadı. bel ve kasık ağrım doğal olarak.onun dışında hamilelik güzel geçiyor.

benim bebeğim altaki takvime göre daha küçük 2 hafta falan. 10 haziranda gitttiğimde tam kaç haftalık ve doğum tarihini tam öğrenirim.

Gunaydin kizlar. Yine kanamalı bir gece gecirdim. halbuki daha dun iğne oldum. Kanama kese yanindaymis. Doktorum olacak kanama korkma dedi ama ne zaman kan gorsem elim ayagim tutmuyor. .

kasık agrıların gecer ınsallah sekerım oluyor normal ben 8 haftalık hamıleyım 9 saat arabayla yolculuk yaptık rabbımın ıznıyle ıyıyız eger cok uzun yolculuklar yapıyosan 2 saatte bir durup on dk yurumenı tawsıye ederım
:)

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar. Yine kanamalı bir gece gecirdim. halbuki daha dun iğne oldum. Kanama kese yanindaymis. Doktorum olacak kanama korkma dedi ama ne zaman kan gorsem elim ayagim tutmuyor. .

bırsey olmaz rabımın ıznıyle olabılır dedıyle dk olabılır kafanı bulandırma yapma bır iş yat süreklı yat :)

Yatiyorum. Ama hic böyle hayal etmemistim.. Rabbim tüm hamile arkadaslari ve bebislerini korusun. UNLUGUL nasil oldu haberi olan varmi?

günler uzun oldugu içi vermiceni düşünüyorum bende ama yinede bir danışayım belki serin geçer çok etkilenmeyiz

canım isterse hava -40 olsun yine izin vermez. çünkü bebeğin senin beslenmene ihtiyacı var. susarsan ve içemezsen çok zor olur senin için riske atma bence. zaten izinde vermiyorlar diye biliyorum ben.

heüz agzıma sürmedim balık çokta tercih ettigim bişe deil sen araştırma yap senden kopya çekeyim bende

canım ya doktor kesin somon yiyeceksiniz diyor biraz pahalı ancak çocuk için çok sağlıklı diyor. balıkların hepsinde civa varmış en azda somondaymış ancak ben yine de korkuyorum

en son ne zaman adet olduysan adet tarihin başlangıç günü.

canım ya Allahım bebeğini ve hepimizin bebeğini sağlıklı bir şekilde bize bağışlasın. sen stres olma, hiç ayağıda kalkmamaya çalış bence. birde dua et.
Kızlar ben aklıma geldikçe burdaki tüm arkadaşlara dua edeceğim. hatta öyle bir şey yapalım. hani tanımasakta birbirimizi, Yüce Rabbim sağlııyla bebeklerimizi elimize almamızı nasip etsin şeklinde... toplasan 8 kelimelik bir cümle. ağzımız yorulmaz ya.

doktor nasıl izin verdi ya 9 saati. bana 3 ay yasak. hani gitsemde sonra kafama takarım niye gittim diye bir şey olmasa da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…