Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım rahat olmaya çalışıyorum ama evham yaptım
bu arada ben gebeliğim boyunca bir tane bile balık yiyemedim
kokusu bile çok fena yapıyor
sadece balık olsa iyi tavuk, et de yiyemiyorum
yumurtayı yeni yeni yiyebilir oldum
sebze ağırlıklı besleniyorum mecburen midem sadece onları alıyor
bebeğim besleniyor mudur ki bu halimden :44:
biz de düşünüyoruz park yatak ama boyut konusunda kararsızız :) hep kraft baktık biz en çok kraftları beğendik mağazada.. stadium modelini de çok kullanan varmış dokusundan dolayı
ben dün 60 x 120 ve 70 x110 luklara baktım mağazada. netten çok belli olmuyor ama birebir görünce 70 x 110 luğun daha iyi olduğuna karar verdim. netten de holmer in kini beğendim. bir babymax ın kini beğendim. onların 3 katlı malzeme koyma rafları var. kullanışlı gibi geldi bana. forumlarda da krafttan memnun olan da var tavsiye etmeyen de var.
biz de düşünüyoruz park yatak ama boyut konusunda kararsızız :) hep kraft baktık biz en çok kraftları beğendik mağazada.. stadium modelini de çok kullanan varmış dokusundan dolayı
bana doktorum en başından beri balık yağı içiriyor sen de denesen? tadı yok onun zaten. sana dokunacağını sanmam. bebeklerimiz her halde besleniyordur bence. annem bana hamileyken sarılık olmuş, bırak beslenmeyi canını zor kurtarmış nerdeyse. biraz nazlı olsam da sağlıklıyım Allaha şükür
Biz de kraft stadium aldık. baya araştırmıştım, dokusu en iyi olan kraft-stadium. kraftın tüm ürünleri aynı kalitede değil, internetten alırsanız dikkat edin. bazılarının kumaşları naylon gibi. mağazadan beğenmek en iyisi.
Kızlar bugün ne kadar yıprandıysam sesim gitti, boğazım şişti
bunun dışında üşütmüşüm boğazımın şişi dışında öksürük, hapşırık ve burun akıntısı var
bebişim 3. gününü dolduruyor hala oynamadı ağlayacam yaaa![]()
Canım hiçmi oynamadı bişeyler yiyip uzansan , bide benim diyabet çıktığı gün biraz moralim bozuktu ağladım filan hiç suda içmemiştim ve 1 gün boyunca hissedemedim. Sonra burda kızlar su iç deyince oturup 2 litre su içtim, hareketlendi. Sende zorla kendini kapat burnunu tat alma hissin gider o şekilde ardarda üç dört bardak su iç.
zirsizdeli canım kesinlikle su iç ve tatlı birşeyler ye ayrıntılı da benimki oynamıyordı dr su içirdi direk oynamaya başladı bir de sağlık ocaklarında dopler oluyor sadece kalp atışını dinleyebiliyorsun var mıdır oralarda bir sor bakalım
İyi akşamlar kızlar,
Bugün tetanoz aşımın birinci dozunu vuruldum saat 4 gibi....Henüz bir ağrı ya da şişlik olmadı inşallah olmaz da.....bol bol ceviz ye dedi hemşire balık ye falan dedi ve sıvıyı mutlaka al dedi......
arkadaşlar benim de ocak sonunda olacak inşallah doğumum.
park yatak almak istiyorum. netten araştırıyorum da bir de sizlere soruyum dedim. almış olan, almak isteyen var mı? ne marka almak istiyorsunuz fikir verirmisiniz?
benim bebeğim de bugün sanırım hiç oynamadı 1 bucuk lıtre su ıctım sabahtan beri.......
benimde dün kasıklaım çok ağrıdı bebeğimin hareketleri azdı hayırlısıyla bir doğursaydık valla yaa
Canım ikinci dozu 24. haftada vuruyorlar normalde
normal dedi mi hemşire haftana?