2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Canım su içtim bugün sırf oynasın diye
benim alttan suyum gitmeye devam ediyor ayrıca
o yüzden daha çok korkuyorum
cumartesi ne kadar mesafe olursa olsun gidecem artık bi doktor bulup
sağlık ocağında yok canım, sormuştum da yok dediler

Canım pedini koyuyomusun renk değişimi varmı? Bide senin bebiş biraz keyifçi daha öncede bi kaç gün kıpırdamamıştı öyle hatırlıyorum. Sen bu bayram ne yap ne et başka bi şehirde doktora git mutlaka, acildede olsa kadındoğumcular mutlaka oluyor bayramdada doğum yapanlar var sonuçta. Bi ultrasona alsınlar bebişini gör boyunu kilosunu, şeker yüklemeni yaptır. Sonrası Allah kerimdir

Arkadaşımın 8 aylık bebeği karnında öldü de o günden beri paranoyak oldum resmen
çok korkuyorum

Allahım korusun öyle şeyler düşünme rahat ol sen ben de geçen seneden beri zihinsel engelliler öğretmenliğindeyim vallahi yaşadıklarımı bir ben biliyorum Allah herkesin çocuğuna önce sağlık versin sende rahat ol canım getirme aklına öyle şeyler

Canım pedini koyuyomusun renk değişimi varmı? Bide senin bebiş biraz keyifçi daha öncede bi kaç gün kıpırdamamıştı öyle hatırlıyorum. Sen bu bayram ne yap ne et başka bi şehirde doktora git mutlaka, acildede olsa kadındoğumcular mutlaka oluyor bayramdada doğum yapanlar var sonuçta. Bi ultrasona alsınlar bebişini gör boyunu kilosunu, şeker yüklemeni yaptır. Sonrası Allah kerimdir

Canım ped alacam yeniden diğeri üçlü kutuydu ve bitti
evet keyfine düşkün epey , başkalarına sorarsan benim hassas oluşumdanmış
sanki ben memnunum yaşadıklarımdan
cumartesi kesin gidecem artık, Allahtan bi mani çıkmadıkca
çünkü 1 ayı geçti bebişi görmedim, eee burdakiler adam yerine koyup muayene de etmiyor
canımdan bezdim valla
kusura bakmayın sizlerinde başını ağrıtıyor, canını sıkıyorum

Allahım korusun öyle şeyler düşünme rahat ol sen ben de geçen seneden beri zihinsel engelliler öğretmenliğindeyim vallahi yaşadıklarımı bir ben biliyorum Allah herkesin çocuğuna önce sağlık versin sende rahat ol canım getirme aklına öyle şeyler

aminnnn canımmm
valla çok zor
bebeğimi göremedikce bunalıma giriyorum resmen

$b89c5e99ce00401d8a6847e5a287b0ae-Orjinal.webp $b954f1a9a37241b4bf8d29d2024a805d-Orjinal.webp

kızlar konuşulan konuyla alakasz kusura bakmayın ama birazdan sipariş vercem de hangisi sizce? butik bebeye gelmiş, alayım artık diyorum. hastane çantamı da hazırlarım yavaş yavaş belki

Ne demek o canım başını ağrıtıyorum?Bizler burda ne için paylaşımda bulunuyoruz ...Sadece mutlu günler için değil....Olumsuz bir şeyler olduğunda da birbirimize yazdığımızda ne kadar rahatlıyoruz değil mi? Lütfen böyle şeyler düşünme...Yarın öbür gün hepimizin başına bir şeyler gelebilir destek almalıyız birbirimizden...Allah büyük dertler vermesin..Senin de bebişin de Allahın izniyle bir şey yoktur da sen işte annelik içgüdüsüyle endişeniyorsun.....İnşallah şöyle iyi bir doktor bulursun ....

Eki Görüntüle 828684 Eki Görüntüle 828685

kızlar konuşulan konuyla alakasz kusura bakmayın ama birazdan sipariş vercem de hangisi sizce? butik bebeye gelmiş, alayım artık diyorum. hastane çantamı da hazırlarım yavaş yavaş belki

Canım kaç para şu an butik bebe de ?
hepsi burada da epeydir indirim de
ben griden aldım yaklaşık bir ay oldu
50 liraya aldım ve güzel yani memnunum
yeni doğuran arkadaşım da griden almış kullanışlı diyor
ben henüz kullanmadım ama beğendim yani

Ne demek o canım başını ağrıtıyorum?Bizler burda ne için paylaşımda bulunuyoruz ...Sadece mutlu günler için değil....Olumsuz bir şeyler olduğunda da birbirimize yazdığımızda ne kadar rahatlıyoruz değil mi? Lütfen böyle şeyler düşünme...Yarın öbür gün hepimizin başına bir şeyler gelebilir destek almalıyız birbirimizden...Allah büyük dertler vermesin..Senin de bebişin de Allahın izniyle bir şey yoktur da sen işte annelik içgüdüsüyle endişeniyorsun.....İnşallah şöyle iyi bir doktor bulursun ....

Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın
valla şu lanet şehirden bıktım
imkansızlıklarından da bıktım çektiklerimden de
izin alıp annemin yanına gitsem aylık ödediğimiz krediler var
rapor alsam maaşdan kesilecek ek ders de alamayacağım ve kocam kredilere tek başına yetişemez maalesef
maddiyat yüzünden çalışıyorum sadece
ne yapalım biraz zorlansak da azaltalım diyoruz bebiş doğana kadar borçlarımızı

zırsızdeli canım bizi en iyi yine bizler anlarız çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz birbirimize biz destek olmayacağız da kim olacak ben pijama alacağım dediğimde mesela arkadaşlarımdan bazıları aman ne gerek var zaten kaç gün kalacaksın diyor mesela ama bana göre onun bile heyecanı başka inşallah güzel haberlerini alacağız sen rahat ol

azurem ben siyahı beğendim ben de alacağım ama acaba Adidas nike gibi markaların spor çantalarından mı alsam diyorum karar veremedim henüz

zırsızdeli canım bizi en iyi yine bizler anlarız çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz birbirimize biz destek olmayacağız da kim olacak ben pijama alacağım dediğimde mesela arkadaşlarımdan bazıları aman ne gerek var zaten kaç gün kalacaksın diyor mesela ama bana göre onun bile heyecanı başka inşallah güzel haberlerini alacağız sen rahat ol

azurem ben siyahı beğendim ben de alacağım ama acaba Adidas nike gibi markaların spor çantalarından mı alsam diyorum karar veremedim henüz

Canım gerçekten bizi sadece biz anlıyoruz
ben mesela birşeyleri dert ettiğimde amaaaaaaaaan şu kadar kalacan hastane de, amaaaaaaaaan daha zamanın çok halledersin falan filan
arkadaş bana doğunca kıyafetlerini alırsın işte diyen bile var düşün artık canım

Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın
valla şu lanet şehirden bıktım
imkansızlıklarından da bıktım çektiklerimden de
izin alıp annemin yanına gitsem aylık ödediğimiz krediler var
rapor alsam maaşdan kesilecek ek ders de alamayacağım ve kocam kredilere tek başına yetişemez maalesef
maddiyat yüzünden çalışıyorum sadece
ne yapalım biraz zorlansak da azaltalım diyoruz bebiş doğana kadar borçlarımızı

Canim basimizi agritmak ne demek? Uzuluyorum yasadiklarina, keske elimden birsey gelse :( tek yapabildigimiz dinlemek.
Ben de arkadaslara katiliyorum, cumartesi mutlaka baska bir yerde dra git ve tahlillerini dr yaptir.
Halen su gidiyorsa sen su icerek takviye etmeye calis. Dualarim seninle, insallah sonucu guzel olacak. Bebislerimizi kucagimiza alacagiz.

ben mesela birşeyleri dert ettiğimde amaaaaaaaaan şu kadar kalacan hastane de, amaaaaaaaaan daha zamanın çok halledersin falan filan
arkadaş bana doğunca kıyafetlerini alırsın işte diyen bile var düşün artık canım

Kis gunu minicik bebekleri birakip nereyr gidecgiz de alisveris yapacagiz? Ustelik boyle tuhaf konusanlar da cocuklarini buyutmus insanlar oluyor. Sanki onlar bu yollardan gecmediler. Ben bazi insanlara hicbir sey sormuyorum artik, zaten sorularima burda fazlasiyla yanit aliyorum :)

Canım aynı şeyleri yaşıyoruz ve bi çogumuzun ilk bebeği olucak inşallah, biraz şaşkın biraz acemiyiz. Sorduğumda başkalarının yadırgayacağı şeyleri burda rahatlıkla soruyorum.
Bazen inan alışverişten bahsederken yada doktora gittiğimde sen geliyosun aklıma o oralarda doktor yok mağaza yok buraya yazınca senin üzüleceğini bile düşünüyorum.. O yüzden böyle şeyler düşünme yük filan, ama bayramda mutlaka git. Sen doğumu nerde yapıcaksın, ordamı yoksa annenlerin ordamı? Bayramda aslında başka bi yere gidicrksen alışverişininde hallet en azından önemli şeyleri

ben dün 60 x 120 ve 70 x110 luklara baktım mağazada. netten çok belli olmuyor ama birebir görünce 70 x 110 luğun daha iyi olduğuna karar verdim. netten de holmer in kini beğendim. bir babymax ın kini beğendim. onların 3 katlı malzeme koyma rafları var. kullanışlı gibi geldi bana. forumlarda da krafttan memnun olan da var tavsiye etmeyen de var.

en olarak geniş olanlar kapıdan zor geçiyormuş bu yatağı ben bazen yatak odasında bazen oturma odasında kullanmayı düşünüyorum o yüzden bakarken kapı geçişlerinde rahat olmasına dikkat ediyorum

Kızlar bugün apartmanda bi komşuyla karşılaştık iki kızı var. İkiside erken doğmuş biri 32.haftada diğeride 34.sanırım.. Bana ne olur ne olmaz 30. Haftaya kadar herşeyini hazırla dedi hatta hastane çantasınıda, bi an korktummm

Canım kaç para şu an butik bebe de ?
hepsi burada da epeydir indirim de
ben griden aldım yaklaşık bir ay oldu
50 liraya aldım ve güzel yani memnunum
yeni doğuran arkadaşım da griden almış kullanışlı diyor
ben henüz kullanmadım ama beğendim yani

ikisi de 50 tl canım. hepsi buradada 50 tl belki oradan alırım. grisinde karar kıldım ben de :16:

Back
X