2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Günaydın güzel anne adayları.allahın izniyle inşallah ben de ocak annesi olacam.istanbul'da yaşıyorum,2.çocuğum,sat. 31 mart,yaşım 34,beklenen doğum tarihi 05-01-2014
Beni de eklerseniz sevinirim.inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.herkese sorunsuz ve huzurlu bir gebelik süreci diliyorum.

evet canım allahın izniyle hiç birşey olmaz. bende 15 temmuzda 10 saatlik yola gidicem gitmeden önce dr sorucam.

Gunaydin kizlar. Yine kanamalı bir gece gecirdim. halbuki daha dun iğne oldum. Kanama kese yanindaymis. Doktorum olacak kanama korkma dedi ama ne zaman kan gorsem elim ayagim tutmuyor. .

hepimizin bebekleri allahımıza emanet. bol bol dinlen. aklına kötü şeyler getirme canım.
en son ne zaman adet olduysan adet tarihin başlangıç günü.

biliyorum canım. en son adet 24 mart. gecen hafta pazartesi dr göre 6 haftalıkdı adet tarihine göre 7 hafta 1 günlükdü. adettarihine göre 1 hafta geri geç döllenme olmuş olabilir.

Ben heyet raporu aldim evdeyim 1ay.. hayal kuruyorum, sonra ya giderse diyorum. Tek yaptigim dua etmek.. 6mm boyundayken kalbinin atması organlarının oluşması inanilmsz bir mucize... Rabbimin büyüklüğüne 1kez daha şahit oldum. .

merhabalar bayanlar bende sizler gibi ocak annesi olucam bu üçüncü çocuğum ama diğerlerinden farklı olarak hiç iştahım yok çok keyifsizim birde neden böyleyim anlamadım. ben hamilekalır kalmaz çok yemeye başlardım. bunda canın hiç birşey istemiyor.

günaydın kızlar :) bu sabah midem bulanıyo biraz günlerdir bende belirti falan yoktu, o yüzden midem bulandı diye çok mutlu oldum
onun dışında acaip grip oldum, ilaç zaten içemiyorum bol bol yatıp dinleniyorum ama iyileşemiyorum. evden dışarı da çıkmadım ne oldum böyle anlamadım. bazen hapşırmaktan gözümü açamıyorum siz nasısınız ?

Ben yedim somon balığı bir kaç kez bişey olmadı ne oluyormuş ki yiyince ?bilgim yok yedimk rahat rahat eşim çok ısrarcı balık yemem konusunda özellikle somon da ....

cnm bişey olmaz ben de yedim, sakıncası olsa zaten doktorlar yemeyin der. ayrıca çok lezzetli bi balık. en azından ben çok severim somon. fırında yapıyoruz biz acaip güzel oluyo.

kızlar ton balığı da yiyebilirmişiz.
Gebelikte ton bal yenebilir mi?-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)

Büyük balıklar içerdikleri yüksek civa miktarları nedeni ile genellikle hamilelikte önerilmemektedir. Ton balığı ise büyük olmasına rağmen genelde düşük civa içeren balıklar sınıfına dahil edilmektedir.

Yüksek oranda Omega 3 içermesi, doymuş yağ oranlarının düşük olması ve yüksek kaliteli proteini nedeni ile deniz ürünleri ve özellikle ton balığı tüketilmesi gebelikte önerilmektedir. Ancak Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi haftalık ton balığı tüketiminde sınırlamalar koymuştur.

Ton balığı hazır kutulanmış konserve şeklinde tüketilebileceği gibi bütün eti biftek gibi ızgara şeklinde de yenilebilir. Gebelikte önerdiğimiz konserve ve light olarak adlandırılan yağsız ton balığı tüketilmesidir. Bunda sınır haftada 2 porsiyonun geçilmemesidir

canım isterse hava -40 olsun yine izin vermez. çünkü bebeğin senin beslenmene ihtiyacı var. susarsan ve içemezsen çok zor olur senin için riske atma bence. zaten izinde vermiyorlar diye biliyorum ben.
yok canım riske atmam hele bi ogune gelelimde hayırlısı ile

canım ya doktor kesin somon yiyeceksiniz diyor biraz pahalı ancak çocuk için çok sağlıklı diyor. balıkların hepsinde civa varmış en azda somondaymış ancak ben yine de korkuyorum
hımm denerim yemeyi bakalım

O arkadas bebgini kaybetmiş canım((Öteki topikten gördüm...
çok üzüldüm allah yardımcısı olsun rabbim saglıklısından tekrar nasip etsin iş.

yat canım bol bol dinlen rabbim saglıkla gelmesini nasip ettiyse şakır şakır kanaman olsada o bebek dogacak sen iyi düşün iyi olsun emi canım

Günaydınn tatlı hamişlerrrrr.

bugün inşallah sende keseyi görürsün

bende bebişimin kalp atışını duydum..ALLAHım ne güzel bir duygu bu...inş isteyen herkese yaşatır bu duyguyu....

gözünaydn cnm.ne güzeldir gerçekten.bende 9 gün sonra gidicem inşaallah bende duyarımm.

inşallah duyarsın pıt pıtlarııııı..

Gunaydin kizlar. Yine kanamalı bir gece gecirdim. halbuki daha dun iğne oldum. Kanama kese yanindaymis. Doktorum olacak kanama korkma dedi ama ne zaman kan gorsem elim ayagim tutmuyor. .

geçmiş olsunn .arkadaşımm..inşallah geçer çabucak dikkat et kendine..Allah emanet olun.:26:

ama sekerım kalmış yicekler koruyucu maddesi içerdiginden uzak duralım yaa sucuk hamburger wer dondurulmuş ürünlere hayır hepsine bayılırım ama yemıyorum yemeyın yaa

nasip olur inşallah benımde perşembe allah ızınwerırse ende 2.kez duycam yaa canım hepime hayırlısını wersın rabbım cok heycanlıyım benımde ılk bebısımın kalbı atmamıstı hepberaber dua edelım nede olca canlar taşıyoruz :)

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2014 ocak annesi olarak inşalllaaaaaahhhh :))) zorlu bi yol ve sonra buraya yazmayı da nasip etti Allahım şükürler olsun ki :))

slm arkadaslar du test yaptim iki cizgiyi gordum gecen seede ocak annesiydim bu senede RABBIM hayirlisini nasip eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…