Yatiyorum. Ama hic böyle hayal etmemistim.. Rabbim tüm hamile arkadaslari ve bebislerini korusun. UNLUGUL nasil oldu haberi olan varmi?
kasık agrıların gecer ınsallah sekerım oluyor normal ben 8 haftalık hamıleyım 9 saat arabayla yolculuk yaptık rabbımın ıznıyle ıyıyız eger cok uzun yolculuklar yapıyosan 2 saatte bir durup on dk yurumenı tawsıye ederım
:)
Gunaydin kizlar. Yine kanamalı bir gece gecirdim.halbuki daha dun iğne oldum. Kanama kese yanindaymis. Doktorum olacak kanama korkma dedi ama ne zaman kan gorsem elim ayagim tutmuyor. .
en son ne zaman adet olduysan adet tarihin başlangıç günü.
O arkadas bebgini kaybetmiş canım((Öteki topikten gördüm...
ya kızlar sabah sordum tekrar soruyorum; hamileliğinzde bu ilk 3ayda somon balığı yediniz mi.
Ben yedim somon balığı bir kaç kez bişey olmadı ne oluyormuş ki yiyince ?bilgim yok yedimk rahat rahat eşim çok ısrarcı balık yemem konusunda özellikle somon da ....
Fenalaradayım..her an cıkarabilirim :18:Gunaydın gunaydın mutlu sabahlaaarrrrr nasılsınız?
yok canım riske atmam hele bi ogune gelelimde hayırlısı ilecanım isterse hava -40 olsun yine izin vermez. çünkü bebeğin senin beslenmene ihtiyacı var. susarsan ve içemezsen çok zor olur senin için riske atma bence. zaten izinde vermiyorlar diye biliyorum ben.
hımm denerim yemeyi bakalımcanım ya doktor kesin somon yiyeceksiniz diyor biraz pahalı ancak çocuk için çok sağlıklı diyor. balıkların hepsinde civa varmış en azda somondaymış ancak ben yine de korkuyorum
çok üzüldüm allah yardımcısı olsun rabbim saglıklısından tekrar nasip etsin iş.O arkadas bebgini kaybetmiş canım((Öteki topikten gördüm...
Ben heyet raporu aldim evdeyim 1ay.. hayal kuruyorum, sonra ya giderse diyorum. Tek yaptigim dua etmek.. 6mm boyundayken kalbinin atması organlarının oluşması inanilmsz bir mucize... Rabbimin büyüklüğüne 1kez daha şahit oldum. .
merhaba güzel hamişler.geçmişi okudum kaç gündür giremiyorum.çok konuşmuşsunuz
oğluşum olduğu için çok sık giremiyorum.park istiyo oyun istiyo.yoruluyorum midem bulanıyo.çocuk varken hamilelik zormuş yaa.
bu arada çok unutkan oldum sizdede varmı bu durum.
yarın dr a gidicem kalp atışını duyarım inşallah çok heyecanlıyım
aminnn ne güel darısı yarın bana :)
bende bebişimin kalp atışını duydum..ALLAHım ne güzel bir duygu bu...inş isteyen herkese yaşatır bu duyguyu....
günaydın hamişcikler nasılsınız ... ayyyyyyy bu bulantılarla başımız dertte ne yapacagız bilmem perşembe randevumuz var inşallah pıt pıtları duyacagızzzzzzzz............ bize dua edinn .. daha önceki bebişimin pıtpıtları durmuştuuuinşallah bu defa rabbim nasip eder.
Gunaydin kizlar. Yine kanamalı bir gece gecirdim.halbuki daha dun iğne oldum. Kanama kese yanindaymis. Doktorum olacak kanama korkma dedi ama ne zaman kan gorsem elim ayagim tutmuyor. .
kızlar ton balığı da yiyebilirmişiz.
Gebelikte ton bal yenebilir mi?-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/url]
Büyük balıklar içerdikleri yüksek civa miktarları nedeni ile genellikle hamilelikte önerilmemektedir. Ton balığı ise büyük olmasına rağmen genelde düşük civa içeren balıklar sınıfına dahil edilmektedir.
Yüksek oranda Omega 3 içermesi, doymuş yağ oranlarının düşük olması ve yüksek kaliteli proteini nedeni ile deniz ürünleri ve özellikle ton balığı tüketilmesi gebelikte önerilmektedir. Ancak Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi haftalık ton balığı tüketiminde sınırlamalar koymuştur.
Ton balığı hazır kutulanmış konserve şeklinde tüketilebileceği gibi bütün eti biftek gibi ızgara şeklinde de yenilebilir. Gebelikte önerdiğimiz konserve ve light olarak adlandırılan yağsız ton balığı tüketilmesidir. Bunda sınır haftada 2 porsiyonun geçilmemesidir
günaydın hamişcikler nasılsınız ... ayyyyyyy bu bulantılarla başımız dertte ne yapacagız bilmem perşembe randevumuz var inşallah pıt pıtları duyacagızzzzzzzz............ bize dua edinn .. daha önceki bebişimin pıtpıtları durmuştuuuinşallah bu defa rabbim nasip eder.
Fenalaradayım..her an cıkarabilirim :18:
Fenalaradayım..her an cıkarabilirim :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?