2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Önemli değil canım, yardımcı olabilirsem ne mutlu...

İdil babynin ürünleri çok güzel, yeğenimin kıyafetleri ondandı, ablam göndermiş çok güzeller...,

Mini damlanınkiler de en az onun kadar iyi ve biraz daha uygun...

Chicco, kanz bayağı pahalı... Tasarım olarak kanz benim favorim, ama ben o kadar para veremiyorum, bir tulum 40L...ayağı yorgana göre uzatmak gerekir değil mi?:16: arada bir iki parça alıyorum, ama tümünü oradan alamam...

Bunun dışında ben ilk kızımda flexy bebe almıştım, hastane çıkışını o da çok güzeldi, üç bebek büyüttü... Hiç bir şey olmadı...:16:

Civildekilere dikkat etmek gerekir, bazı ürünleri çok sert oluyor...

Kızlar, kanz'In internette online alışveriş sitesi var. Google kanz yazızınca çıkıyor:))

Canım o zaman mutlaka protein olarak zengin besinleri ye, kuru fasülye, mercimek, nohut...gibi. Balık yiyemiyorsan da günde en az 3 ceviz yersen omega 3 de almış olursun, o kadar yemek yetiyormuş..

canım zaten mercimeği çok severim
bol bol da peynir yiyecem
ceviz konusunda doktorumda aynısını söyledi

niye oynamıyor bu bebişler yaaa
bizi boş yere çok üzüyorlar

arkadaşlar stres yapmayın lütfen o zaman daha çok etkiliyoruz bebişleri. Pozisyonları ters olabilir küçük hareketler yapıyor olabilirler sakin olun lutfen beni de endişelendiriyorsunuz burda. İyi düşünelim iyi olsun inşallah Allah bebişlerimize de bize de sağlık versin her şey çok güzel olacak inşallah :)

Kızlar bugün ne kadar yıprandıysam sesim gitti, boğazım şişti
bunun dışında üşütmüşüm boğazımın şişi dışında öksürük, hapşırık ve burun akıntısı var
bebişim 3. gününü dolduruyor hala oynamadı ağlayacam yaaa
:43:

Canım, ben de gribe yakalandım. ıhlamurun içine bir elmayı doğradım, içine de zencefil koydum ve kaynattım. bardağa doldurduğumda da içine limon sıktım ve bal koydum içtim. Allaha şükür atlattım:)) tavsiye ederim
bebek uyuyor olabilir, gündüz sen çalışıyorken hareketleniyordr ve hissetmiyorsundur, hemen panik olma...

arkadaşlar stres yapmayın lütfen o zaman daha çok etkiliyoruz bebişleri. Pozisyonları ters olabilir küçük hareketler yapıyor olabilirler sakin olun lutfen beni de endişelendiriyorsunuz burda. İyi düşünelim iyi olsun inşallah Allah bebişlerimize de bize de sağlık versin her şey çok güzel olacak inşallah :)

stres yapmadan olmuyor ki canım yaaa
çok zor geliyor oynamaması

Kızlar herkese selam:16:

Tahlil sonucunu öğrenmek için telefonda uğraşırken geçirdiğim sinir harbi ve ağlama krizine rağmen sonuçlarımı aldım.

açlık: 78.4 / 105
1. saat: 169 / 190
2. saat: 143 / 165
3. saat: 112.9 / 145

Şu yanındaki üst sınırlar bana biraz yüksek geldi, Türk Klinik Biyokimya Derneği diye bir site buldum, devlete ait bir site (Trk Klinik Biyokimya Dernei) burdaki değerler de 95-180-155-140 şeklinde gidiyo. Test edildi onaylandı, nereye bakarsam bakayım değerlerimin 4'ü de sınırların altında. Allah'ıma şükürler olsun, herkes böyle güzel haberlerle gelsin inşallah..
1 haftadır bu testle yatıp kalktım,o kadar şapşallaşmışım ki eşime 'ee naapcam ben şimdi bişey yapmam gerekmiyo di mi' diye soruyorum :44:

canım gözünaydın yırtmışsın sen :) benim yüksek çıktı maalesef 1. ve 2. saatler :( yarın doktorum da bir iki tahlil yapacak,bi de gözle ilgili bir muayenesi olacakmış neyse artık bilemiyorum.sonra da endokrinoloji uzmanına gidicem,diyet listesi hazırlanacakmış.canım çok sıkıldı bu şekere.biliyorum kontrol altına alınabiliyor ama yine de bebeğim adına endişeleniyorum...

Arkadaşımın 8 aylık bebeği karnında öldü de o günden beri paranoyak oldum resmen
çok korkuyorum

Lütfen aklına olumsuz düşünceleri getirme...Şeker yüklemesine gititğimde idrar testini verirken kanamanın geldiğini gördüm, ama hiç de panik olmadım. Şu an da kesildi zaten...sen de lütfen sakin ol:))

Canım, ben de gribe yakalandım. ıhlamurun içine bir elmayı doğradım, içine de zencefil koydum ve kaynattım. bardağa doldurduğumda da içine limon sıktım ve bal koydum içtim. Allaha şükür atlattım:)) tavsiye ederim
bebek uyuyor olabilir, gündüz sen çalışıyorken hareketleniyordr ve hissetmiyorsundur, hemen panik olma...

Allahım dertler hiç bitmez mi yaaa
havalar soğur pat grip olursun
grip olursun ardından boğaz şişer ve öksürük başlar
sonra da bebiş öksürüklerinden etkilenir ve kımıldamaz

stres yapmadan olmuyor ki canım yaaa
çok zor geliyor oynamaması

biliyorum canım bilmez miyim zaman zaman ben de yaşıyorum o endişeyi. İçinizi rahatlatır belki diye soylim ablamın bebişi tam 3 gün hareket etmemişti 7 aylıkken. Doktora gittiğinde bebeğin gayet sağlıklı olduğunu ama pozisyonundan dolayı hareketlerini hissedemediğini söylemişti ablama. Bir pozisyon almış ve tam 3 gün o pozisyonda kalmış yaramaz :) şimdi maşallah 6 aylık ve yerinde duramıyor. Eminim sizinkilerde gayet iyidir ve siz de iyi haberlerini vereceksiniz Allah'ın izniyle. Rabbim bebişlerimizi bizlere bağışlasın.

Lütfen aklına olumsuz düşünceleri getirme...Şeker yüklemesine gititğimde idrar testini verirken kanamanın geldiğini gördüm, ama hiç de panik olmadım. Şu an da kesildi zaten...sen de lütfen sakin ol:))

canım nerdeyse 3 ay kanamam oldu
sonra kramplarım
sonra da su gelmesi
panik olmamayı başarabilsem keşke

biliyorum canım bilmez miyim zaman zaman ben de yaşıyorum o endişeyi. İçinizi rahatlatır belki diye soylim ablamın bebişi tam 3 gün hareket etmemişti 7 aylıkken. Doktora gittiğinde bebeğin gayet sağlıklı olduğunu ama pozisyonundan dolayı hareketlerini hissedemediğini söylemişti ablama. Bir pozisyon almış ve tam 3 gün o pozisyonda kalmış yaramaz :) şimdi maşallah 6 aylık ve yerinde duramıyor. Eminim sizinkilerde gayet iyidir ve siz de iyi haberlerini vereceksiniz Allah'ın izniyle. Rabbim bebişlerimizi bizlere bağışlasın.

saol canım, biraz da olsa içim rahatladı şükür
umarım pozisyondan dolayıdır

Çok iyi olur gerçekten canım
ben bi Nalan hanıma gittim orda, o kadın da şimdi doğum izninde
başka kime gideceğimi bilemiyorum da açıkcası
en azından bi isim olursa aklımda gidebilirim iç rahatlığıyla

Canım yarın sabah ilk işim onu aramak olacak, o da meslektaşım, psikolog eşi de hatta savcı, senin şu gerizekalı doktoru da mı şikayet etsen:)) Öğrenir öğrenmez yazmaya çalışırım:))

Benim beğendiğim araba çok pahalı yaaa
onu almaya kalkarsam batarım
off offf allah yardımız olsun maddiyatta da

Be muhtemelen bunu alacağım herhaldei hatta bugün yolda bir kadını durdurup sordum, bebeği bu arabada yatıyordu, çok memnun olduğunu söyledi..Daha ucuz hem:)) 80 kiloya kadar taşıyormuş, görevli, eşimi oturturup mağazada tur attırdı:))
Nuna Pepp Bebek Arabası Yellow - e-bebek.com

saol canım, biraz da olsa içim rahatladı şükür
umarım pozisyondan dolayıdır

öyledir Allah'ın izniyle. Keşke hep güzel haberler alsk versek birbirimize. Ama seninle aynı şeyleri yaşayan dertleşebileceğin birilerinin olduğunu bilmek bir yetiyor. Tüm hamişler sizleri seviyorum :) 😜

Canım yarın sabah ilk işim onu aramak olacak, o da meslektaşım, psikolog eşi de hatta savcı, senin şu gerizekalı doktoru da mı şikayet etsen:)) Öğrenir öğrenmez yazmaya çalışırım:))

canım yaparsan çok mutlu olurum
cumartesi gideceğim çünkü
canım buraya gelecek doktor bulamıyorlarmış, gelen ya istifa ediyor ya da göreve başlamıyormuş bile
bu kadın hazır başlamışken gitmesini istemiyo hastanedekiler

Be muhtemelen bunu alacağım herhaldei hatta bugün yolda bir kadını durdurup sordum, bebeği bu arabada yatıyordu, çok memnun olduğunu söyledi..Daha ucuz hem:)) 80 kiloya kadar taşıyormuş, görevli, eşimi oturturup mağazada tur attırdı:))
Nuna Pepp Bebek Arabası Yellow - e-bebek.com

o nasıl bişeymiş öyle yaaa
bu kadar ağır kiloya kadar taşıyanı hiç görmemiştim
bende bi kadını durdurmuştum da onunkini sormuştum
kraftın arabası çıkmıştı onun kullandığı
bende ucuz diye onu alacam gibi ama chicco'nun o pahalı arabasında gözüm kaldı

Back
X