2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
günaydın kızlar babamız yoktu dün gece yalnızdık oğluşumla uyuduk şimdi kalktık kahvaltımız yaptıkk

günaydın ocak anneleri ve cici bebişleri....

bugün çok işim var çokkk.ama netten çıkamıyorum..iyice ağırlaştımm ben yaa...

geçmiş olsun canım..inşallah sağsalim elinize alırsınız..bende iğne olanlardanım zor günler ama az kaldı Allah'ın izniyle sağlıklı bir şekilde doğuracaz

teşekkür ederim canım, aminnn Allah hepimize bebiklerimizi sağ salim sağlıkla dünyaya getirip büyütmeyi nasip etsin inşallah. inanır mısın o iğneyi her vuruşumda şükrediyorum, bebeğimi hayata bağladığı için ve neredeyse bağımlılık oldu artık :))

canım en azından sorununun ne olduğunu bulmuşlar
Allah'ın izniyle bebişin güzelce doğar ve kucağına alıp sevmek de nasip olur
su gitme umarım önemli değildir
sürekli gidiyor maalesef

evet canım ben pıhtılaşma sorununu öğrendiğimde şükretmiştim çünkü daha kötü bir problemden korkuyordum. sana da çok geçmiş olsun, Allah bebişini sana bağışlasın, inşallah sorunun tamamen ortadan kalkar da canının daha fazla sıkmaz.
bugün için haberlerini bekliyorum, inşallah sıra gelir.

Hafta olarak benden baya öndesiniz, nolur fikirleirnizi söyleyin, 4-5 gündür karnıma adet sancısına benzer ağrı giriyordu, gün içinde 4-5 kez giren ama 10 saniye süren bir ağrı. ilk başta rahim büyümesidir diye aldırış etmemiştim ama iki gündür uykumdan da uyandırmaya başlayınca sabah evime yakın ilk hastaneye gittim, durumu anlattım, usg ye baktı, bebek çok aşağıya inmiş dedi, erken doğum olabilir dedi, tahlil sonuçlarına bakalım ona göre hastaneye yatırabiliriz dedi. Çok ağladım, çok üzüldüm.

Derken ağlaya ağlaya kendi doktoruma gittim, durumu anlattım, o da baktı USG ye bebeğin duruşu normal dedi, erken doğum omlası için rahim ağzının kısalması gerek dedi, rahim ağzının uzunluğu da normal dedi, idrar tahlili istedi, sonuca baktı, korkulacak bir sonuç değil dedi ama iki tane antibiyotik yazdı. ve progestana başlayacağız yeniden dedi.

Az önce uyuyaklamıştım, yine oldu o ağrı ve uykumdan yine uyandırdı beni. Hangi doktora inanacağımı şaşırdım. Sizlerde de oluyor mu bu ağrıdan? Kızımı da erken doğurduğum için diken üstündeyim, çok korkuyorum:43::43:

Selam güzel anneler & güzel yavruları,

Hamileliginde kanaması olan var mı? neredeyse 7 aylık hamileyim ve bu kacinci kanamam.. 4 ay kadar once doktorum rahimimde polip ( bir cesit et beni ) oldugunu hamilelikte cok sık goruldugunu nedeni de genelde salgılanan östrojen hormonu olduğunu söyledi. Ara ara bir kac damla kanamam oluyor, doktorum zaten bu polip'in cook lanet bir sey olduğunu& kanama yapacağını söylemişti ama bu kadar da tahmin etmemiştim açıkçası.

TEdirgin eden kısmı her seferinde acaba polip mi? acaba bebeğim iyi mi gibi dusunceler.. Tedirginim, sanırım yarın acil'e gidicem, bu hafta hemen hemen her gun hafif kanamam oldu ve bıktım açıkçası..

Sizlerde böyle sorunlar yasayan & duyan var mı?

Geçmiş olsun...

Hiç böyle şey duymadım canım...

slm kızlar nasılsınız biz de kızlarımla gezmeye gittik bugün tomurcuk geçmiş olsun canım zırsızdeli neler oldu anlatsana canım

Hayırdır zırdısdeli ,hosgeldiniz de , hersey yolundadır umarım.

doktora sabah erkenden gittik canım 13.30 a kadar bekle alırım dedi
bekledik bizde
neyse aldı içeri ve uzun uzun muayene etti
bebeğim 1100 gram olmuş, suyu aşırı çokmuş, bende 17 kilo almışım
dedi ne yaptın sennnnnnn, bebek haftasından 3 hafta önde gidiyo
muhtemelen sende şeker var dedi, bayram dönüşü git şeker yüklemesini yaptır dedi
bunun dışında sıfır şeker yiyeceksin dedi, meyveyi yasakladı, hamur işi , ekmek , makarna, bulgur , muz her şey ama her şey yasak
sadece sebze ve proteinli gıda yiyecekmişim
et tavuk balık sebze çeşitleri ve süt yoğurt yumurta peynir serbest
gerisi yasak
offffffffffffff

bekledik bizde
muhtemelen sende şeker var dedi, bayram dönüşü git şeker yüklemesini yaptır dedi
bunun dışında sıfır şeker yiyeceksin dedi, meyveyi yasakladı, hamur işi , ekmek , makarna, bulgur , muz her şey ama her şey yasak
gerisi yasak
offffffffffffff

Şeker büyük dert zirsizdeli , ne yaptın sen oyle? Gercekten kilo almışsın. kendine bir limit koy, onu geçmemeye calis :( geçmiş olsun , uzuldum , dikkat et kendine

:(( zirsizdeli gecmis olsun canim. Seker yuklemeni yaptir ve diyetine uy. Insallah insuline gerek kalmadan duzene girer. Sen protein de yiyemiyordun, buna ragmen bu kadar kilo almissin. Yiyemedigini? Zorlandigini soyledin mi dra? Belki bir onerisi olmustur. Ama bebegin iyi olmasina sevindim. Allah yardimcin olsun.

Tomurcuk sana da gecmis olsun canim. Polip terimini duymustum ama hamilelikte nasil oluyor bilgim yok. Gecmis olsun umarim seni fazla zorlamaz bu durum.

bekledik bizde
gerisi yasak
offffffffffffff

canım dun neler konuşuyorduk bak bugün bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrendik ama şekere dikkat et sonuçta dikkat edip yemene içmene bir sınır koyduğun zaman yoluna girecek Bi olay bu şeker. Bugün hep aklımdaydın ama sevindim canım ya. Bundan sonra biraz daha dikkat et lutfen seni de bebiişi de optuumm :)

bekledik bizde
gerisi yasak
offffffffffffff

Ben de seni merak ediyordum, bebeğinin sağlıklı olduğuna çok sevindim, artık kaygılarını bir kenara bırakırsın:)) Ama bundan sonra yediklerine dikkat edersin, sendin değil mi canı sürekli çikolata isteyen:)) Şeker testini ihmal etme, biliyorsun çok önemli:))

Hafta olarak benden baya öndesiniz, nolur fikirleirnizi söyleyin, 4-5 gündür karnıma adet sancısına benzer ağrı giriyordu, gün içinde 4-5 kez giren ama 10 saniye süren bir ağrı. ilk başta rahim büyümesidir diye aldırış etmemiştim ama iki gündür uykumdan da uyandırmaya başlayınca sabah evime yakın ilk hastaneye gittim, durumu anlattım, usg ye baktı, bebek çok aşağıya inmiş dedi, erken doğum olabilir dedi, tahlil sonuçlarına bakalım ona göre hastaneye yatırabiliriz dedi. Çok ağladım, çok üzüldüm.

Derken ağlaya ağlaya kendi doktoruma gittim, durumu anlattım, o da baktı USG ye bebeğin duruşu normal dedi, erken doğum omlası için rahim ağzının kısalması gerek dedi, rahim ağzının uzunluğu da normal dedi, idrar tahlili istedi, sonuca baktı, korkulacak bir sonuç değil dedi ama iki tane antibiyotik yazdı. ve progestana başlayacağız yeniden dedi.

Az önce uyuyaklamıştım, yine oldu o ağrı ve uykumdan yine uyandırdı beni. Hangi doktora inanacağımı şaşırdım. Sizlerde de oluyor mu bu ağrıdan? Kızımı da erken doğurduğum için diken üstündeyim, çok korkuyorum:43::43:

Geçmiş olsun.
Dr antibiyotik yazdigi için buyuk ihtimalle enfeksiyon vardır ve oda kasiklarda agri yapar ne yazıkki.
Ilaçlarını düzenli kullan ve gunde en az 3 lt şu tüketmeye calis.
Ve ilaclarin bitirdiğinde idrar testini tekrarla.
Protestan i b3nde kullanıyorum. Erken dogum konusunda araştırmalar %50 etkili olduğu kanıtlamış.

Selam güzel anneler & güzel yavruları,

Hamileliginde kanaması olan var mı? neredeyse 7 aylık hamileyim ve bu kacinci kanamam.. 4 ay kadar once doktorum rahimimde polip ( bir cesit et beni ) oldugunu hamilelikte cok sık goruldugunu nedeni de genelde salgılanan östrojen hormonu olduğunu söyledi. Ara ara bir kac damla kanamam oluyor, doktorum zaten bu polip'in cook lanet bir sey olduğunu& kanama yapacağını söylemişti ama bu kadar da tahmin etmemiştim açıkçası.

TEdirgin eden kısmı her seferinde acaba polip mi? acaba bebeğim iyi mi gibi dusunceler.. Tedirginim, sanırım yarın acil'e gidicem, bu hafta hemen hemen her gun hafif kanamam oldu ve bıktım açıkçası..

Sizlerde böyle sorunlar yasayan & duyan var mı?

canım hiç duymamıştım böyle bişiyi ama çok şukur kanamalar bebeğine zarar vermediğine göre çok büyük bir sıkıntı değil sanırım. Kendini korkutmamaya strese sokmamaya çalış canım. Allah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)

Back
X