2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Geçmiş olsun.
Dr antibiyotik yazdigi için buyuk ihtimalle enfeksiyon vardır ve oda kasiklarda agri yapar ne yazıkki.
Ilaçlarını düzenli kullan ve gunde en az 3 lt şu tüketmeye calis.
Ve ilaclarin bitirdiğinde idrar testini tekrarla.
Protestan i b3nde kullanıyorum. Erken dogum konusunda araştırmalar %50 etkili olduğu kanıtlamış.

teşekkür ederimn cevabın için, tahlil sonuçlarını eşim gösterdiği için doktorun sonuçlara ne dediğinden emin değilim, eşim çok pimprikli birisi, doktorun başının etini de yemiş olabilir antibiyotik yazın diye, ne bileyim yaa ağrım geçmiyor artık ağlamak istiyorum

Ben de seni merak ediyordum, bebeğinin sağlıklı olduğuna çok sevindim, artık kaygılarını bir kenara bırakırsın:)) Ama bundan sonra yediklerine dikkat edersin, sendin değil mi canı sürekli çikolata isteyen:)) Şeker testini ihmal etme, biliyorsun çok önemli:))

evet canım çikolata hayatımdı ve bugün hayatla olan bağımı kopardı doktor sağolsun
çok tombiş dedi, 3 hafta önden gidiyormuş kilo alımını azaltmalıymışız

canım dun neler konuşuyorduk bak bugün bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrendik ama şekere dikkat et sonuçta dikkat edip yemene içmene bir sınır koyduğun zaman yoluna girecek Bi olay bu şeker. Bugün hep aklımdaydın ama sevindim canım ya. Bundan sonra biraz daha dikkat et lutfen seni de bebiişi de optuumm :)

valla canım yaaa dün ne kadar korkuyordum
çok şükür iyi çıktı da kilosu çok fazla dedi doktor
onu yavaşlatmamız gerek yoksa kesin erken doğurursun dedi
amannnnn canım takacağım tek şey yiyip içmem olsun , yemem bi süre karbonhidrat napayım
saol canım iyi dileklerin için
bizde seni öpüyoruz teyzoşu
:54:

bu arada kızlar doktor suyumun fazla olmasından korktu
sizce korkulacak birşey mi insanın suyunun fazla olması?
dedim ki suyum gidiyor benim, gözleri pörtledi resmen suyun giderken böyleyse ohoooooooo diye
bebeğin hareketlerini de sordum hissetmemen normal dedi
balık gibi bebiş maşallah yüzecek yeri çok
sana ulaştıramıyodur sudan hareketlerini diyo

:(( zirsizdeli gecmis olsun canim. Seker yuklemeni yaptir ve diyetine uy. Insallah insuline gerek kalmadan duzene girer. Sen protein de yiyemiyordun, buna ragmen bu kadar kilo almissin. Yiyemedigini? Zorlandigini soyledin mi dra? Belki bir onerisi olmustur. Ama bebegin iyi olmasina sevindim. Allah yardimcin olsun.

Tomurcuk sana da gecmis olsun canim. Polip terimini duymustum ama hamilelikte nasil oluyor bilgim yok. Gecmis olsun umarim seni fazla zorlamaz bu durum.

canım doktor o kadar çok kızdı ki nasıl yiyemem diyeyim
gerekirse burnunu tıka yedir, şekerli şeyleri de kesinlikle yedirme dedi eşime
balık tavuk kırmızı et dahil bütün hepsinden tiksiniyorum dedim
günlük yemen gerek dedi, köfte yap bişey yap ama ye mutlaka dedi bana da
düşün su dışında bişey içmem yasak, şeker içeriyo diye meyveye bile iznim yok
öffffff yaaaaa
şeker olabilir diyo , bakalım 75lik yaptıracam mecburen
elime yazıp verdi yapmam gereken herşeyi
maşallah bebiş iyi, keyfi de yerinde, ayyy teyzeleri yaaaa kaç kez gülümsedi bebeğim annesine
oyyy ölürüm yoluna

Şeker büyük dert zirsizdeli , ne yaptın sen oyle? Gercekten kilo almışsın. kendine bir limit koy, onu geçmemeye calis :( geçmiş olsun , uzuldum , dikkat et kendine

gerçekten şekerim var mıdır yaaaa pöfffff
limit koydu zaten eşim
eve geldik sadece salata ve yoğurt yememe izin verdi
sürekli de bakkkk ne güzel diye motive etmeye çalışıyo
ama eminim ilk 10 gün çok zorlanacam

zirsizdeli çok sevindim canım bebeğinin iyi olmasına ama sen napmışsın öyle kilonu aman dikkat et şeker de fena ama yine de çok sevindim rahatlamana

teşekkür ederimn cevabın için, tahlil sonuçlarını eşim gösterdiği için doktorun sonuçlara ne dediğinden emin değilim, eşim çok pimprikli birisi, doktorun başının etini de yemiş olabilir antibiyotik yazın diye, ne bileyim yaa ağrım geçmiyor artık ağlamak istiyorum

Gereksiz olsa dr yazmazdi.
Korkmakra haklısın . Ama inşallah ilaçlar iyi gelecektir.
Akıntı miktarını kontrol et . Ve dr kontrolünde serviks ölçumunu düzenli yaptir.

ben dalin aldım daha kullanmadım. benim aldıım kıyafetlerin üstünde 30 veya 40 derece yazıyor. öyle yazıyorsa 60la yıkarsak bozulabilir. beyaz renkli yıkayacaksan 60la da olur.

sabun tozu erimez diye belki 60 derece yazıyordur, ben de dolap alınca yıkıyacağım çamaşırları, dalin alırım sanırım ama o da lekeleri ne kadar çıkarır bilmiyorum

dalin kokulu sanırım katkı fazla olmasa daha ıyı olur kendı kıyafetlerımızı yıkarken kullandıgımız yumusatıcıların bıle zararı varmıs hacı sakır daha dogal gelıyor suda bıraz acıp oyle koyarım makıneye artık bıde 40 da yıkayanlarda varmıs deterjanı cok koymamak önemlı yoksa toz kalıyomus denıycez bakalım olmadı degıstırırız artık bebeklerın kıyafetlerı zaten cok kırlenmez 40 la yıkıycam yeterlı olur ınatıcı cıkmayan lekeler ıcın de dalının leke cıkarıcısı var onlada deneyebılırım

gerçekten şekerim var mıdır yaaaa pöfffff
limit koydu zaten eşim
eve geldik sadece salata ve yoğurt yememe izin verdi
sürekli de bakkkk ne güzel diye motive etmeye çalışıyo
ama eminim ilk 10 gün çok zorlanacam

Olsun yaa, dayanırız yavrularımız için.. Bende bugun gittim, bu ay 2,5 kilo aldım diye bana da kızdı biraz doktorum.. Benim senden farklı olarak ailede şeker genetik, o yüzden dikkat etmem lazım. Toplamda 6 kilo aldım ben su ana kadar.. Düsün yani, ona bile kızıyor. Yavrun için katlanırsın canım,can sıkılacak bir sey değil, sadece dikkat etmen gereken bir sey.

Ben daha seker testi yaptırmadım, benim sıpa da 1100 gr, doktor bana 1 hafta öndesin dedi.. Bilemedim ,yaa sen 3 hafta onde değilsin, ya da ben 1 hafta onde değilim.

canım hiç duymamıştım böyle bişiyi ama çok şukur kanamalar bebeğine zarar vermediğine göre çok büyük bir sıkıntı değil sanırım. Kendini korkutmamaya strese sokmamaya çalış canım. Allah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)

Coook teşekkürler Fatiha , hep birlikte inşallah.

cook sevgiler

Olsun yaa, dayanırız yavrularımız için.. Bende bugun gittim, bu ay 2,5 kilo aldım diye bana da kızdı biraz doktorum.. Benim senden farklı olarak ailede şeker genetik, o yüzden dikkat etmem lazım. Toplamda 6 kilo aldım ben su ana kadar.. Düsün yani, ona bile kızıyor. Yavrun için katlanırsın canım,can sıkılacak bir sey değil, sadece dikkat etmen gereken bir sey.

Ben daha seker testi yaptırmadım, benim sıpa da 1100 gr, doktor bana 1 hafta öndesin dedi.. Bilemedim ,yaa sen 3 hafta onde değilsin, ya da ben 1 hafta onde değilim.

canım sadece kilosu değil hesaba kattığı
suyunun ağırlığı, kilosu ve başının çapını ölçüp ortalamasını alıyo işte
ortalama 3 hafta önde olduğunu çıkarmış işte
:18:
canım ben 6 kilo alsam toplamda bayram ederdim sanırım
mecbur katlanacam canım

zirsizdeli çok sevindim canım bebeğinin iyi olmasına ama sen napmışsın öyle kilonu aman dikkat et şeker de fena ama yine de çok sevindim rahatlamana

saol canım benim yaaa
rahatladım rahatlamasına ama epey kilo almışım
şişko oldum farkındaydım ama bu kadarını hesap edememişim
:5:

Zirsizdeli Hersey yoluna girecek canim. En fazla 3 ay dikkat edeceksin. Minik kuzucuk gulumsedi mi oyy :)) belki de su cok fazla diye akintin vardir? Sonunda iyi bir doktorla gorusmene col sevindim inan. Senin ordaki insanliktan uzak dr zamaninda ilgilenseydi coktan duzene koyardin herseyi. Sadece salata ve yogurt yeme ama, en azindan biraz peynir ye yaninda.

bu arada kızlar doktor suyumun fazla olmasından korktu
sizce korkulacak birşey mi insanın suyunun fazla olması?
dedim ki suyum gidiyor benim, gözleri pörtledi resmen suyun giderken böyleyse ohoooooooo diye
bebeğin hareketlerini de sordum hissetmemen normal dedi
balık gibi bebiş maşallah yüzecek yeri çok
sana ulaştıramıyodur sudan hareketlerini diyo

Allah vaktınde saglıklı bır sekılde dogurmayı nasıp etsın ıns sekerıne dıkat edersın o cok sukur senın elınde suyu cokmu ıcıyosun onunla bır alakası varmı ıns oda normale doner bende 2 gundur tekmelerını hafıf hıssedıyrdum suyu cok ıcıyodum susuzmu kaldı acaba hanı neden guclu vurmuyo baya gucsuz vuruyodu bugun dısarı cıktım suyuda fazla ıcmedım bılrerek dısarda wc le ugrasmak zor gelıyor hanı eve gıdınce ıcerım dıye yolda basladı tekmelerı bugun cok belırgın gözle goruluyor kardesımle ızleyıp durduk :) yaramaz pek dınlenmıyor bugun hala yorulmadı devam edıyor

saol canım benim yaaa
rahatladım rahatlamasına ama epey kilo almışım
şişko oldum farkındaydım ama bu kadarını hesap edememişim
:5:

Bebişinin iyi haberlerine sevindim gözün aydın, şeker inşallah çıkmaz, çıkarsada benim diyetisyenin verdiği listeyi paylaşırım seninle tabiki liste kişiye özel ama bi fikir olur en azından. Artık haftada bir düzenli gidiyorum diyetisyene. ilk 1 hafta çok zorlandım işe gidemedim ama şimdi alıştım. Bu arada öğlen iki porsiyon akşam iki porsiyon meyve yiyebilirsin. Bir porsiyon meyve diyelim 1 mandalina oluyor ama çeyrek nar mesela. Bu meyveleride yerken süt yada yoğurtla tüket. Bu arda muz yasak :( 3 kuru kayısı yada 3 kuru erikte 1 porsiyon meyve yerine geçiyor. seni korkutmıyayım ama lütfen dikkat et , tek sorun kilolu bebek olması değil Solunum problemide olabilirmiş. Bi an önce yaptır testi

Merhaba kizlar oncelikle Mevlam herkesin bebegini annesine babasina bagislasin insallah kuzularimizi saglikla kucagimiza aliriz. Benim ilk bebisim ve 12. Haftamiz bittiginde esimden dolayi kanadaya geldik.Burdaki saglik sistemi cok farkli. Sizin bebislerinizi gormenize imreniyorum vallaha ;)) burda doguma kadar bir gebe 2 veya 3 defa ultrasona giriyor bir sorun yoksa...12 haftadan sonra 22. Haftada ayrintili ultrasonda gorebildik bebisi ve cinsiyetini ogrenebildik. Normal muayenede sadece idrar testi yapilio. mezura ile karnimi olcuyor ve bir alet ile kalp atisini dinleyebiliyoruz... Gormemek kilosunu nasil boyu nasil bilmemek cok fena :(
simdi 27. Haftamizin son gunleri gece el uyusmasi oluyor bende ve sabah ellerim sismis kalkiyorum. Gun icinde birsey yok. Aranizda boyle birsey yasayan var mi ?

Gunaydin hamisler kanadada ki arkadasim el uyusmasi bendede oluyor ama onemsemiyorum cok ya kalsiyum eksikligi yada magnezyum eksikligidir diye dusunuyorum internette doktorlar sitesi diye bir site var oraya uye ol herhangi bir kadin dogum uzmanina sikayetlerini ve merak ettiklerini sor cvp veriyorlsr

Zirsizdeli Hersey yoluna girecek canim. En fazla 3 ay dikkat edeceksin. Minik kuzucuk gulumsedi mi oyy :)) belki de su cok fazla diye akintin vardir? Sonunda iyi bir doktorla gorusmene col sevindim inan. Senin ordaki insanliktan uzak dr zamaninda ilgilenseydi coktan duzene koyardin herseyi. Sadece salata ve yogurt yeme ama, en azindan biraz peynir ye yaninda.

canım bir bilsen nasıl rahatladım bende
yediğim azar umrumda bile değil
bebişim için 3 ay yemesem de olur tatlıyı, şekerli şeyleri
doktorda akıntımın fazla olmasını ona yordu çok su içiyormuşum günlük aslında
canım 8 öğüne yakın ye dedi
mesela bir öğünde et tüketmek zorundaymışım gerekirse eşim burnumu tıkayıp yedirecekmiş kadın çok ciddi
artık düzenli besleneceksin ve bebek normal kilosuna dönsün diye uğraşacaz dedi

Back
X