2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım ben bardak hesabı heaplıyordum içtiğim suyu
ama dün bi farkettik ki bir bardak 500 ml su alıyormuş, bardağım geniş ve büyük
ben ondan en az günlük 7-8 bardak içiyordum da az içtim gibi geliyordu
doktor farketti ben anlatınca dedi bardağın şundan mı evet aynısı
dedi sen suyu da abartıyormuşsun, bişey olmaz çok su içince sadece hareketlerini az hissedersin dedi
ama suyu kesme , azaltırsan da sorun olmaz dedi
ben suyum gidince zorlada olsa içiriyordum kendime okulda
artık zorlama kendini dedi, suyun kokması da tamamen psikolojiktir kendini içmeye zorladığın için dedi
yaramazlar yorulmuyor artık, benimkinin kalbini duyunca anladım bunu

canım dün olabilecek ihtimalleri bi saydı doktor dudağım uçukladı
ben bebeğime yapamam bunları dedi katlanacam mecbur
nar demedi de sadece mandalina yiyebilirmişim çok nadir de olsa
ekşi olduğu için tabiki, yoksa tatlı olanlarından yarım diyor
kuru kayısı incir üzüm hepsini yasakladı
meyveyi tamamen çıkartıcakmışım bi süre
bakalım bayram sonra şeker yüklemesi yaptırcam mecburen
şeker çıkmaz umarım ama çıkarsa fikir edinmem için iyi olur yemek listen

İyi pazarlar sevgili hanımlar.....
Öncelikle ZIRSIZDELİYE gözün aydın diyorum:) Canım merak etmiştim seni bebişinin iyi olmasına sevindim ama sen nasıl kilo almışşın öyle ya?:) İnşallah dikkat edersen 3 ay düzene girer.Allah başka dert vermesin.Hepimize amin:) Ne yaptın alışveriş yapacaktın?

Kızlar bana gelince dün sabah erken den çıkmıştık alışveriş için akşam geldik ve ben o kadar yorgundum ki bunu size anlatamam ağlayacaktım yorgunluktan çooook yürüdük o mağaza bu mağaza genelde mağazalarda aziz bebe idil bebe mini damla chicco ve kanz vardı en son hepsini girdiğim yerden aldım:)Ama çok zevkli bir şey bebek alışverişi yaaa:) aldıklarım şöylee:

3tane chicco 3 tane kanz 3 tane english home body. (uzun kollu/kısa kollu 0-6 ay hepsi.)
2 tane kanz 2 tane idil bebe içli tulum 0-3 / 3-6 ay
2 tane pazen battaniye mini damla.1tane peluş battaniye idil bebe. 1 tane yün battaniye english home.(english homedakine bayıldım)(hastane çıkışında da iki tane penye battaniye var)
idil bebe mini damla ağız bezi 10 tane falan. mycey muslim kumaştan kurulama bezi gibi bir şey
alt açma english home( yalnız bu 55 lira mı ne çook pahalı) 2 nevresim takımı english home....havlu english home
iki tane hastane çıkışı 10lu set idil bebe biri organik(100 lira)
10 tane çorap idil bebe aziz bebe
eldiven zaten kendi içinden çıktı 2 tane hastane çıkışında ve 2 tulumlarda.4 tane eldiven yeter.
1 2 tane sadece yün patikli alt 0-3 ay

kendime bir adet sütyen 8tane kilot 2 tane emzirme atleti dagi ve kom.

ama maalesef sabahlıklı pijema takım beğenemedim beğendiğimin de bedeni yoktu. nena diye bir marka... gecelikte bulamadım.

daha eksikler var onları da bir dahaki çıkışta alacaz en önemli park yatak/ pijema /bakım ürünleri/ banyo malzemeleri/ ateş ölçer/ benimle alakalı göğüs petleri/ biberon alamadım belkı netten alacam onları çünlü tekstil ürünlerine dokunarak aldım içim rahat.
aldıklarımız 1 milyar tuttu sizce eksik var mı tekstilde????

ayy canım yaaa ben 45 gün göremedim de bunalıma girmiştim
iyi dayanıyorsun gerçekten
canım sadece geceleri oluyorsa muhtemelen kolunun ya da elinin üzerine yatıyorsundur ve kan akışı azalıyordur
gene de doktoruna bi sor mutlaka

saol canım benim kilom dışında herşeyi iyi bebeğin
gerçi kendisini de tombik buldu doktorum zayıflatmamız lazım diyo
alışveriş için gezdim mağazaları ama bişey almadım canım
insanlar bayram alışverişine çıkmıştı bunaldım sıra bekleyemeyecektim
internetten beğendiğim ürünleri takip edip alıcam inşallah
english home havlularını ben beğenmedim , sanırım başka modelleri de varmış ama bizim gittiğimizde tek model vardı onun da iplikleri kısaydı
ben uzun iplikli bişey istiyorum suyu iyi çeksin diye, onu da bambudan beğendim
bambu da güzel bir marka diye okudum nette ama emin değilim
canım bende kurabiyeli takımı beğendim english home da nevresim takımı olarak
battaniye de içi penye dışı örgü olan, polar olan ve fermuarlı olandan da alacam ben
kış bebeği olacağı için korkuyorum
kozmonot mont al bence, dışarı çıkarırken bebeğe giydirirsin rahat edersin
alt açma minderi beğendim bebetto nun ondan alabilirim diye düşünüyorum
kendi battaniyesi de vardı
bu arada yeni doğuran arkadaşım alt üst takım fazla almayın bence tulum alın diyor
çünkü beli açıldı falan derdi olmuyormuş
mağazadaki akdında bazı bebekler tulumla rahat edemiyorlar dedi
bebişimize göre karar verebilecez artık, doktor bana biberon alma dedi
sütün olmazsa alırsın dedi, yoksa 6 ay meme dışında bişey lazım değil oğluşuna
boşuna para verme belki de evde hiç kullanmadan kalacak o biberon dedi

Iyiymis :) ben bu siteyi bir deneyeyim sagolasin malum soracak kimsemiz yok burda

Sabahmeltemi gule gule guzel gunlerde kullansin insallah yavrun cicilerini :))
Daginin emzirme sutyeni ve atleti guzel mi? Ben de bakayim dagiye. Benim goguslerim cok asiri asiri buyudugu icin artik aralik ayinda alayim diyorum. Simdi alirsam kucuk gelebilir.

Zirsizdelicim her hastane farkli olabilir ama benim dogum yapacagim hastane bir tane biberon istiyor. Ilk sutumuz gelmezse hemsireler biberon istiyormus. Istersen bir tane al ve steril et, o an telasa kapilmamak adina. Anne gogsune benzeyen biberonlar 25 tl civari. Ben bir de emzik aldim. Minik biberonlarda anason cayi da verebiliyormusuz, bebegin gazi varsa rahatlatiyormus.

Yok uyaninca bakiyorum kolumun uzerine yatmamisim ay sonunda dr randevumuz var ona da soracagim. Burdakilerin bakis acisi ve yontemleri farkli bakalim ne diyecek. Hani cektiklerimiz sorun degil de Mevlam bebislerimizi korusun onlara bisey olmasin.

Merhaba kızlarr öncelikle rabbimm hepinize bır nefeste doğumu nasip etsin..sizlerden bir ricam olucak 2.5 senedır bebek tedavısı görüyorum rabbim inşallah banada nasip eder 41 hamileden 41 ayetl kursı topluyrum 14 tane hamıle bulabıldım benım ıcın bı tane okuyup dua edersenız cok sevınırım..rabbimm hepinizden allah razı olsun

Ooo masallah :)) bayaa bir hazirlik yapilmis.Insallah iclerini doldursun bebisin :) Bende yatak almayi dusunuyorum ama park yatak ve bu mobilya yataklar var arasinda kaldim... Bebek 3 yasina gelinceye kadar yurtdisindayiz sonra canim ulkeme donus var :) park yatak idare eder mi beni 3 sene bilemiyorum...

canım Allah bu mutluluğu yaşatsın sana da inşallah ben bir tane okurum. Rabbim yardımcın olsun nur topu gibi bebeklerin olsun inşallah.

Park yataklar 3 yasina kadar kullanilabiliyormus. Icine silte de alip kullanabilirsin.
Yada fazla buyuk olmayan mobilya yatak da alabilirsin. 3-4 yasa kadar yatabilecegi boyutta.

1 tane okudum.
Allah kabul etsin.

Kızlar bende iyce ödem oluştu.ayakbileklerim şiş ayaklarımda 1 numara büyüdü(( ödem için napabilirim

Bebeğin küvetini filesini maşrapasını kovasını aldım
2 tulum takım 2 zıbın takım aldım,1 pazen battaniye 2 penye battaniye 1 peluş battaniye
1çorap 1eldiven
Kısa ve uzun kollu çıtçıtlı badi
2 patikli tek alt 3 tane mama önlüğü
alt açma seti
6 lı ter havlusu 12 li ağız mendili
Bebek kundağı
Chicco burun aspiratörü
bebedorum mini cam biberonu
Ayıcıklı bebek ayakkabısı 1 tane pufidik patik
birde ayıcıklı banyo havlusu aldım

heepsine sadece 262 tl ödedim:) internetten aldım hepsini kızlar ve aldığım herşey çook güzel kaliteli ama ucuza aldığımı düşünüyorum bulardan ayrı kıyafete bi 500 daha ayırıcam kadife tulumlardan almak istiyorum biberon bebek suluğu alırım bi kaç komik çıtçıtlı atlet önceden babamız gsstoredan hastane çıkışı almıştı bende bi takım daha alırım bi tane daa peluş battaniye çorap 3-6 ay takım 6-9 ay takımlar alıcam bunları pek ucuza almam modeline göre beğendiimi alırım bebişin ıvırzıvırı bitmioki aklıma gelen bunlar şimdilik:)

ZirsiZdeli kac haftalikken bebisin 1100 gr cikti
Altta takvimin varsa goremiorum da ben
Kilona dikkat et cnm en azindan dr un bilincli bir insan bak seni uyariyor

Bende okudum, inşallah hayırlısıyla bi an önce sanada nasip olur. Allah kabul etsin

canım Allah bu mutluluğu yaşatsın sana da inşallah ben bir tane okurum. Rabbim yardımcın olsun nur topu gibi bebeklerin olsun inşallah.

1 tane okudum.
Allah kabul etsin.

Bende okudum, inşallah hayırlısıyla bi an önce sanada nasip olur. Allah kabul etsin

hepinizden allah razı olsun kızlarrr ​bu gece ovrilette çatlatma iğnesini vurucam rabbım banada nasip eder inşallah bu mutlulugu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…