Allah vaktınde saglıklı bır sekılde dogurmayı nasıp etsın ıns sekerıne dıkat edersın o cok sukur senın elınde suyu cokmu ıcıyosun onunla bır alakası varmı ıns oda normale doner bende 2 gundur tekmelerını hafıf hıssedıyrdum suyu cok ıcıyodum susuzmu kaldı acaba hanı neden guclu vurmuyo baya gucsuz vuruyodu bugun dısarı cıktım suyuda fazla ıcmedım bılrerek dısarda wc le ugrasmak zor gelıyor hanı eve gıdınce ıcerım dıye yolda basladı tekmelerı bugun cok belırgın gözle goruluyor kardesımle ızleyıp durduk :) yaramaz pek dınlenmıyor bugun hala yorulmadı devam edıyor
Bebişinin iyi haberlerine sevindim gözün aydın, şeker inşallah çıkmaz, çıkarsada benim diyetisyenin verdiği listeyi paylaşırım seninle tabiki liste kişiye özel ama bi fikir olur en azından. Artık haftada bir düzenli gidiyorum diyetisyene. ilk 1 hafta çok zorlandım işe gidemedim ama şimdi alıştım. Bu arada öğlen iki porsiyon akşam iki porsiyon meyve yiyebilirsin. Bir porsiyon meyve diyelim 1 mandalina oluyor ama çeyrek nar mesela. Bu meyveleride yerken süt yada yoğurtla tüket. Bu arda muz yasak3 kuru kayısı yada 3 kuru erikte 1 porsiyon meyve yerine geçiyor. seni korkutmıyayım ama lütfen dikkat et , tek sorun kilolu bebek olması değil Solunum problemide olabilirmiş. Bi an önce yaptır testi
Merhaba kizlar oncelikle Mevlam herkesin bebegini annesine babasina bagislasin insallah kuzularimizi saglikla kucagimiza aliriz. Benim ilk bebisim ve 12. Haftamiz bittiginde esimden dolayi kanadaya geldik.Burdaki saglik sistemi cok farkli. Sizin bebislerinizi gormenize imreniyorum vallaha) burda doguma kadar bir gebe 2 veya 3 defa ultrasona giriyor bir sorun yoksa...12 haftadan sonra 22. Haftada ayrintili ultrasonda gorebildik bebisi ve cinsiyetini ogrenebildik. Normal muayenede sadece idrar testi yapilio. mezura ile karnimi olcuyor ve bir alet ile kalp atisini dinleyebiliyoruz... Gormemek kilosunu nasil boyu nasil bilmemek cok fena
simdi 27. Haftamizin son gunleri gece el uyusmasi oluyor bende ve sabah ellerim sismis kalkiyorum. Gun icinde birsey yok. Aranizda boyle birsey yasayan var mi ?
o zaman vardır canım
üstüne geçiriyorsun şeffaf oluyor
yok canım şeffaf değil benim dediğim rüzgarlıkmış
İyi pazarlar sevgili hanımlar.....
Öncelikle ZIRSIZDELİYE gözün aydın diyorum:) Canım merak etmiştim seni bebişinin iyi olmasına sevindim ama sen nasıl kilo almışşın öyle ya?:) İnşallah dikkat edersen 3 ay düzene girer.Allah başka dert vermesin.Hepimize amin:) Ne yaptın alışveriş yapacaktın?
Kızlar bana gelince dün sabah erken den çıkmıştık alışveriş için akşam geldik ve ben o kadar yorgundum ki bunu size anlatamam ağlayacaktım yorgunluktan çooook yürüdük o mağaza bu mağaza genelde mağazalarda aziz bebe idil bebe mini damla chicco ve kanz vardı en son hepsini girdiğim yerden aldım:)Ama çok zevkli bir şey bebek alışverişi yaaa:) aldıklarım şöylee:
3tane chicco 3 tane kanz 3 tane english home body. (uzun kollu/kısa kollu 0-6 ay hepsi.)
2 tane kanz 2 tane idil bebe içli tulum 0-3 / 3-6 ay
2 tane pazen battaniye mini damla.1tane peluş battaniye idil bebe. 1 tane yün battaniye english home.(english homedakine bayıldım)(hastane çıkışında da iki tane penye battaniye var)
idil bebe mini damla ağız bezi 10 tane falan. mycey muslim kumaştan kurulama bezi gibi bir şey
alt açma english home( yalnız bu 55 lira mı ne çook pahalı) 2 nevresim takımı english home....havlu english home
iki tane hastane çıkışı 10lu set idil bebe biri organik(100 lira)
10 tane çorap idil bebe aziz bebe
eldiven zaten kendi içinden çıktı 2 tane hastane çıkışında ve 2 tulumlarda.4 tane eldiven yeter.
1 2 tane sadece yün patikli alt 0-3 ay
kendime bir adet sütyen 8tane kilot 2 tane emzirme atleti dagi ve kom.
ama maalesef sabahlıklı pijema takım beğenemedim beğendiğimin de bedeni yoktu. nena diye bir marka... gecelikte bulamadım.
daha eksikler var onları da bir dahaki çıkışta alacaz en önemli park yatak/ pijema /bakım ürünleri/ banyo malzemeleri/ ateş ölçer/ benimle alakalı göğüs petleri/ biberon alamadım belkı netten alacam onları çünlü tekstil ürünlerine dokunarak aldım içim rahat.
aldıklarımız 1 milyar tuttu sizce eksik var mı tekstilde????
Iyiymis :) ben bu siteyi bir deneyeyim sagolasin malum soracak kimsemiz yok burdaGunaydin hamisler kanadada ki arkadasim el uyusmasi bendede oluyor ama onemsemiyorum cok ya kalsiyum eksikligi yada magnezyum eksikligidir diye dusunuyorum internette doktorlar sitesi diye bir site var oraya uye ol herhangi bir kadin dogum uzmanina sikayetlerini ve merak ettiklerini sor cvp veriyorlsr
ayy canım yaaa ben 45 gün göremedim de bunalıma girmiştim
iyi dayanıyorsun gerçekten
canım sadece geceleri oluyorsa muhtemelen kolunun ya da elinin üzerine yatıyorsundur ve kan akışı azalıyordur
gene de doktoruna bi sor mutlaka
İyi pazarlar sevgili hanımlar.....
Öncelikle ZIRSIZDELİYE gözün aydın diyorum:) Canım merak etmiştim seni bebişinin iyi olmasına sevindim ama sen nasıl kilo almışşın öyle ya?:) İnşallah dikkat edersen 3 ay düzene girer.Allah başka dert vermesin.Hepimize amin:) Ne yaptın alışveriş yapacaktın?
Kızlar bana gelince dün sabah erken den çıkmıştık alışveriş için akşam geldik ve ben o kadar yorgundum ki bunu size anlatamam ağlayacaktım yorgunluktan çooook yürüdük o mağaza bu mağaza genelde mağazalarda aziz bebe idil bebe mini damla chicco ve kanz vardı en son hepsini girdiğim yerden aldım:)Ama çok zevkli bir şey bebek alışverişi yaaa:) aldıklarım şöylee:
3tane chicco 3 tane kanz 3 tane english home body. (uzun kollu/kısa kollu 0-6 ay hepsi.)
2 tane kanz 2 tane idil bebe içli tulum 0-3 / 3-6 ay
2 tane pazen battaniye mini damla.1tane peluş battaniye idil bebe. 1 tane yün battaniye english home.(english homedakine bayıldım)(hastane çıkışında da iki tane penye battaniye var)
idil bebe mini damla ağız bezi 10 tane falan. mycey muslim kumaştan kurulama bezi gibi bir şey
alt açma english home( yalnız bu 55 lira mı ne çook pahalı) 2 nevresim takımı english home....havlu english home
iki tane hastane çıkışı 10lu set idil bebe biri organik(100 lira)
10 tane çorap idil bebe aziz bebe
eldiven zaten kendi içinden çıktı 2 tane hastane çıkışında ve 2 tulumlarda.4 tane eldiven yeter.
1 2 tane sadece yün patikli alt 0-3 ay
kendime bir adet sütyen 8tane kilot 2 tane emzirme atleti dagi ve kom.
ama maalesef sabahlıklı pijema takım beğenemedim beğendiğimin de bedeni yoktu. nena diye bir marka... gecelikte bulamadım.
daha eksikler var onları da bir dahaki çıkışta alacaz en önemli park yatak/ pijema /bakım ürünleri/ banyo malzemeleri/ ateş ölçer/ benimle alakalı göğüs petleri/ biberon alamadım belkı netten alacam onları çünlü tekstil ürünlerine dokunarak aldım içim rahat.
aldıklarımız 1 milyar tuttu sizce eksik var mı tekstilde????
Merhaba kızlarr öncelikle rabbimm hepinize bır nefeste doğumu nasip etsin..sizlerden bir ricam olucak 2.5 senedır bebek tedavısı görüyorum rabbim inşallah banada nasip eder 41 hamileden 41 ayetl kursı topluyrum 14 tane hamıle bulabıldım benım ıcın bı tane okuyup dua edersenız cok sevınırım..rabbimm hepinizden allah razı olsun
Ooo masallah :)) bayaa bir hazirlik yapilmis.Insallah iclerini doldursun bebisin :)Bende yatak almayi dusunuyorum ama park yatak ve bu mobilya yataklar var arasinda kaldim... Bebek 3 yasina gelinceye kadar yurtdisindayiz sonra canim ulkeme donus var :) park yatak idare eder mi beni 3 sene bilemiyorum...
Merhaba kızlarr öncelikle rabbimm hepinize bır nefeste doğumu nasip etsin..sizlerden bir ricam olucak 2.5 senedır bebek tedavısı görüyorum rabbim inşallah banada nasip eder 41 hamileden 41 ayetl kursı topluyrum 14 tane hamıle bulabıldım benım ıcın bı tane okuyup dua edersenız cok sevınırım..rabbimm hepinizden allah razı olsun
canım Allah bu mutluluğu yaşatsın sana da inşallah ben bir tane okurum. Rabbim yardımcın olsun nur topu gibi bebeklerin olsun inşallah.
1 tane okudum.
Allah kabul etsin.
Bende okudum, inşallah hayırlısıyla bi an önce sanada nasip olur. Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?